Aktiv

Elsykkel test: Testvinnere til dame og herre i 2024

Bilde av en dame på en elsykkel ute i solskinn. Hun har på seg en sykkelhjelm i turkis, en hvit skjorte og hun står ved en svart elsykkel fra Buddy. Vi har funnet frem elsyklene som er best i test til dame og herre i 2024. Testvinnerne er fra merker som Momas, Evoride, Specialized, Giant og Mate og i kategoriene elsykkel til dame, elsykkel til dame og herre, elsykkel til terreng, fulldempet elsykkel og sammenleggbar elsykkel.
Vi har funnet frem elsyklene som er best i test til dame og herre i 2024. Testvinnerne er fra merker som Momas, Evoride, Specialized, Giant og Mate og i kategoriene elsykkel til dame, elsykkel til dame og herre, elsykkel til terreng, fulldempet elsykkel og sammenleggbar elsykkel. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Vi viser deg årets beste elsykler til dame og herre i 2024! Her er alle elsykkel-test avsløringene våre i kategoriene dame, fulldempet, terreng, herre og sammenleggbar!

Er du ute etter en ny og skikkelig god elsykkel i år? En som tar deg fra a til b enten det er gjennom ulendt terreng, hjemmefra og til jobb eller kanskje nedover landeveier på årets sommerferie? Med en elsykkel blir plutselig også lange distanser mulig, og behagelige å gjennomføre og spesielt om du velger den riktige for deg.

Vi har tidligere avslørt flere testvinner-elsykler, og i flere forskjellige kategorier; terreng, fulldempet, dame, herre og sammenleggbar. Nå har vi samlet alle disse artiklene i én, og under finner du altså oversikten over alle artiklene våre med avsløringer av elsykler som er best i test i 2024!

Her samler vi alt vi skriver om elsykkel, og alt fra best i test-avsløringer, til smarte tips og produktanbefalinger.

Elsyklene som er best i test til både dame og herre i 2024

I samleartikkelen Elsykkel til dame og herre: Disse er best i test i 2024 har vi samlet elsykler til dame og herre som alle er best i test i 2024. Her har vi plukket ut testvinnere fra anerkjente testsider i både innland og utland. Alle elsyklene er testet av eksperter og vurdert som de aller beste elsyklene i år. Vi har plukket ut én av testvinnerne fra saken under:

Beste til under 20 000,-
Evoride Trekking

Evoride Trekking

Den beste elsykkelen vi noen gang har testet under 20.000 kroner, skryter Tek.
Sjekk prisen her

Elsykkel forsikring: Trenger man egentlig en egen sykkelforsikring?

Elsykkel til dame: Disse er best i test i 2024

Elsykkel til dame passer like godt til herre, men kjennetegnes gjerne av mer komfort. Fordi damer ofte er lavere enn menn er damesykler også ofte laget med en kortere avstand mellom sete og styre. De har også gjerne et lavt innsteg, behagelig sete og en mer oppreist sittestilling enn herremodellene.

Utvalgt sykkel fra samlesaken elsykler til dame som er best i test i 2024 er denne elsykkelen fra Momas:

Best i test til dame
Momas Neutron 2024

Momas Neutron 2024

– Råsterk og komfortabel, skryter Tek om sykkelen.
Sjekk prisen her

Elektrisk fatbike: Disse er best i test i 2024

Liker du å ha muligheten til å sykle i alt slags terreng og ute i all slags vær? Med en elektrisk fatbike vil ikke en gang is eller snø sette en stopper for sykkelgleden! Og i skrivende stund er det faktisk bare sammenleggbar elsykkel som slår fatbike-elsykkel når det kommer til antall søk her i Norge. Dette tyder på en popularitet for elsykkelen med tykkere dekk.

Utvalgt elektrisk fatbike fra samlesaken «elektrisk fatbike best i test i 2024»:

Fatbike-elsykkel best i test
Rock Machine Vyöry e70-26

Rock Machine Vyöry e70-26

Sjekk prisen her

Elektrisk terrengsykkel: Disse er best i test i 2024

Da vi snakket med sykkeleksperten om valg av elsykkel var sykkelen han anbefalte oftest terrengsykkel. Dette på grunn av terrengsyklers allsidighet. Og liker du også å ha muligheten til å sykle hvor du vil og både i terreng, skog, på sti og i byen – da er det kanskje en elektrisk terrengsykkel du ser etter! Her får du gjerne demper (fulldempet eller bare foran), grovere dekk og en robust ramme.

Utvalgt sykkel til terreng fra samlesaken Elsykkel til terreng: Disse er best i test, er denne elsykkelen til terreng fra Specialized:

Best i test flere år på rad
Specialized Turbo Levo Comp Alloy

Specialized Turbo Levo Comp Alloy

– Den beste blir bare bedre og dette er en av de mest raffinerte og allsidige el-syklene vi noensinne har testet, skryter Outdoorgearlab.
Sjekk prisen her

Kan man bruke samme sykkelhjelm til elsykkel som til vanlig sykkel? Her svarer eksperten på hvordan du velger sykkelhjelm til elsykkel.

Fulldempet elsykkel: Disse er best i test i 2024

Er du av typen som liker sykkelturene litt ekstra fartsfylte, utfordrende og kanskje til og med humpete? Da vet du kanskje også at det er langt i fra alle elsykler som tåler en ordentlig tur i skog og mark? En fulldempet elsykkel er en elektrisk sykkel utstyrt med demping både foran og bak, noe som absorberer støt og ujevnheter fra terrenget og gir en mer komfortabel opplevelse i utfordrende terreng som stier, fjellveier og skog. Her har vi funnet et knippe fulldempede elsykler som alle er best i test i 2024! Utvalgt sykkel fra saken er denne fulldempet elsykkelen fra Giant:

«Beste budsjett-fulldemper»
Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro

Giant 24 Stance E+ 1 29 Pro

MBR skryter av denne og mener at du får mye for pengene, at den har et brukervennlig display, god grep i terrenget og god komfort som gir selvtillit ute i løypene.
Sjekk prisen her

Sykkelstativ til elsykkel: Dette må du være obs på!

Sammenleggbar elsykkel: Disse er best i test

En sammenleggbar elektrisk sykkel er sykkelen som passer deg som i tillegg til å sykle til jobb gjerne vil ha med deg sykkelen i kollektivtrafikken. Til deg som vil ha den med i bilen eller som har liten oppbevaringsplass hjemme. Med en sammenleggbar elsykkel kan du nemlig enkelt starte turen til jobben med en togtur for så å pakke opp sykkelen og sykle den resterende biten på en fullt fungerende elektrisk sykkel. Genialt! Her finner du samleartikkelen vår hvor vi avslører flere sammenleggbare elsykler som er best i test. Utvalgt testvinner fra saken:

Best i test
MATE CITY 250W LEGACY BLACK

MATE CITY 250W LEGACY BLACK

Optimal rekkevidde: 80 km Maks. hastighet: 25 km/t. motor: 250W. Batteri: 13Ah. Vekt: 20.2 kg.
Sjekk prisen her

Lyst på ny elsykkel? Dette er årets elsykkel-nyheter i 2024!

Les mer på våre temasider: