Shopping

Black Friday-tilbud på elsykkel: Spar tusenvis av kroner

Spar tusenvis av kroner på elsykkel tilbudet til flere nettbutikker
Nå kan du spare tusenvis av kroner på elsykkel hos flere nettbutikker. I denne store guiden viser vi deg de beste tilbudene. (Foto: Colourbox)

Nå kan du spare tusenvis av kroner på å kjøpe ny elsykkel på Black Friday, eller en annen dag under det forhandlerne kaller «Black November».

Sykkelsesongen går mot slutten og butikkene gjør seg klar for en ny og kald årstid. Dette betyr at nettbutikkene nå tømmer lagrene for varer for å kunne rydde plass til vinterens nye produkter. Nå kan du med andre ord sikre deg ekstra gode tilbud og priser på en rekke varer. Det er nemlig duket for Black friday og Black Week, og i den anledning også Black November, hos flere av elsykkel-forhandlerne. Flere el-sykler skal derfor ut av lageret og de droppes nå kraftig i pris hos en rekke forhandlere. 

Her finner du oversikten over de beste Black Week-tilbudene

Populært med elsykkel

El-sykler har de siste årene blitt veldig populært i Norge. Sykkelen med elektrisk motor gjør det enklere enn noen gang å komme seg til marka, på jobb, skole eller til butikken. Takket være litt ekstra trå-hjelp underveis i syklingen og hastigheter som kan gå opp til 25 km/t har nordmenn nå for alvor blitt bitt av basillen og el-sykkel-revolusjonen har startet i Norge. Flere enn noen gang velger sykkelen til jobb eller skole. 

Vi har samlet de beste Black November-tilbudene på elsykkel fra fire ulike nettbutikker. Så kan du spare mest mulig penger og finne din nye elsykkel uten å måtte bruke tid på å saumfare nettet. Her finner du et stort utvalg el-sykler til dame og herre, samt sykler til både asfalt, by, grusvei og terreng. Kjennetegnet for alle syklene er knallgode rabatter

Lurer du på hvilken elsykkel som er best i test? Les vår store oversikt over testvinnerne for 2022 her.

Se salgene på elsykkel hos nettbutikkene her:

E-Wheels / Kajakk og fritid / Anton Sport / Milslukern

Black Month-tilbud med 50% på el-sykler hos E-Wheels

E-Wheels har de siste årene posisjonert seg som en gjeldende og profesjonell forhandler av el-sykler. Med sitt store utvalg av elektriske sykler i høy kvalitet kan du her være sikker på at du finner deg en knallgod elsykkel til en kraftig redusert pris. E-Wheels sparker i gang salgsmåneden og gir oss gode rabatter på elsykkel i alle prisklasser. Nå kan du spare mye penger både på deres egne merker samt populære merker som Giant, Momas og Avelo. 

I tillegg har Nettbutikken prisløfte i hele november. Det vil si at prisene holdes like gjennom hele måneden!

Se hele Black Month-salget hos E-Wheels her:

Testvinner 2022

Jason Mamos 2022

Nå kan du sikre deg Norges mest solgte elsykkel til en redusert pris. Sykkelen er en rå elektrisk terrengsykkel med en kraftig midtmontert Bewo motor.
Spar 1000 kroner på elsykkelen her
Spar 6000 kroner

Momas Balance 2022 – Stilfull hybrid

Lekker hybrid-elsykkel til nedsatt pris. Sykkelen er perfekt til pendling frem og tilbake til jobb, på turer i byen eller til en handletur på butikken. Sykkelen er utstyrt med et kraftig Samsung batteri med en rekkevidde på hele 100 kilometer.
Spar 6000 kroner i dag!
Rekordbillig – Spar 7000 kr

Jason Urban – Testvinnende allround sykkel

Skjermer, bagasjebrett, og komfortabel sittestilling gjør denne til en super bysykkel. Brede dekk og dempergaffel gjør også at den trives vel så godt på grus, skogsvei og ulendt terreng.
Kjøp sykkelen for 13 990 kr her
Rekordbillig!

Avelo Lorrain elsykkel

Er du på utkikk etter en sykkel som passer til både asfalt og grus? Da er denne elsykkelen fra Avelo perfekt til deg. Sykkelen er lett, har gode dempere og et moderne design.
Nå til 9 990 kr

Black November hos Kajakk og fritid  

Kajakk og Fritid er kanskje ikke nettbutikken du tenker på først når du skal handle elsykkel, men nettbutikken har faktisk et av Norges beste utvalg av el-sykler. Nå har tidenes største Black November-salg startet hos nettbutikken og du har valget mellom et stort utvalg modeller og merker. Kajakk og fritid, som også har fysiske butikker i Drammen og Stavanger, har alt fra hybridsykler og terrengsykler og tilbyr el-sykler til både dame og herre. Her finner du blant annet testvinneren Mamas Jason samt populære modeller fra Giant. 

Denne måneden kan du virkelig gjøre et kupp hos nettbutikken. Nå får du nemlig opptil 33% rabatt på en rekke modeller. Se hele salget hos Kajakk og fritid her.

Spar 33%

Momas Jason Urban elsykkel

En kraftig elsykkel som passer bra til både korte og lange turer. Sykkelen er sporty, allsidig og er utstyrt med et elektrisk display som viser fart, batteri og distanse. Nå får du i tillegg gratis frakt!
Nå til 13 990 kroner
Spar 4000 kroner

Momas Focus – Gratis frakt

En kraftig elsykkel laget for maksimal komfort på asfalt, grus og sti.
Nå 14 990,-
Spar 5000,-

Momas Wayfare – Gratis frakt

Momas Wayfarer er en elsykkel med kvalitet i alle ledd. Sykkelen er kraftig og utstyrt med et batteri og motor som kan ta deg hele 140 km.
Nå 22 990,-

Se salgene hos nettbutikkene her:

E-Wheels / Kajakk og fritid / Anton Sport / Milslukern

Elsykkel-salg hos Anton Sport 

Anton Sport er friluftseksperten som kan tilby alt du trenger til sport og friluftsliv. Her finner du alt fra sko til treningsklær, turutstyr og et stort utvalg el-sykler i flere ulike varianter. Nettbutikken, som også har noen fysiske butikker i Oslo, har nå salg på utvalgte elsykkel-modeller. 

Akkurat nå kan du sikre deg din nye elsykkel med en rabatt på opptil 50%. På salget finner du kjente merker som Gekko, Cannondale, Haibike og Winora til nedsatte priser. Her finner du sykler som er perfekte både til bruk til og fra jobb eller til kortere turer til og fra butikken. 

Se hele salget hos Anton Sport her.

Spar 12 000 kroner

Cannondale Mavaro Neo 5+

Elsykkelen Mavaro er en elegant elsykkel av høyeste klasse. Sykkelen har en rekkevidde på hele 160 km på én enkel lading og er en praktisk og moderne måte å komme seg rundt på.
Spar 12 000 kroner på bestselgeren fra Anton Sport
Spar 10 000 kroner

Gekko Flash TRK+

Gekko Flash er en kraftig elsykkel for tur, transport og pendling over lengre distanser. Sykkelen gir deg en jevn fart på opptil 25 km i timen og har et sterkt batteri som tar deg lenger enn de fleste.
Spar 10 000 kroner her
Spar 13 000 kroner i dag

Superbe Winther 4

Superbe 4 er Winthers første elsykkel med et elektrisk system fra tyske Bosch. Sykkelen utstyrt med et stort batteri og en kraftig sentermotor med opptil 50nm samt et intuitivt display. Kort sagt en sykkel av skikkelig kvalitet!
Spar 13 000 kroner i dag!

Elsykkel-salg hos Milslukern 

Milslukern er kanskje mest kjent for å ha et stort utvalg av klær, sko og utstyr til langrenn og trening i naturen. Butikken, som har spesialisert seg på løping og langrenn i flere år, men har den siste tiden også begynt å utvide sortimentet og selger nå også elsykler. Hos nettbutikken får du nå medlemspriser på terrengsykler til dame og herre. Her kan du spare opp til 10.000 kroner på enkelte modeller.  

I tillegg får du nå gratis frakt på alle kjøp fra nettbutikken på over 1000 kroner. Du vil med andre ord også få sykkelen gratis og trygt levert døra ved kjøp av en elsykkel. 

Se hele utvalget hos Milslukern her.

Turbo Levo 29 – Specialized

Nye Turbo Levo er bygget på en av markedes mest avanserte eMTB ramme-, motor- og batteriteknologier. Nyheten er nå på intropris hos Milsluleren og du kan spare hele 10 000 kroner ved å bli medlem.
Spar 10 000 kroner