Shopping

English Tea Shop-julekalender

Bilde av English Tea Shop julekalender.
Vi har åpnet English Tea Shop sin te-julekalender for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene. (Foto: ABC Guider)

Vi har åpnet English Tea Shop sin te-julekalender for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Er du glad i te er en te-julekalender nesten et «must» i nedtellingen fram mot julaften. Hva er vel bedre enn å prøve en ny kopp te hver dag? Kanskje finner man en ny favoritt.

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi English Tea Shop-julekalender:

Positivt

+ God te

+ Julestemning

Negativt

– Utvalg

English Tea Shop-julekalender

English Tea Shop-julekalender

Bak hver luke i kalenderen skjuler det seg økologisk te i «julete» smaker, som granateple, hibiskus og ingefær med tranebær.
Sjekk prisen her

Holder den det den lover?

Man blir lovet 12 forskjellige «julete» smaker i denne julekalenderen. Personlig er det ikke alle smakene som får meg til å tenke på jul, men dette vil nok variere fra person til person basert på forskjellige juletradisjoner.

Gir kalenderen oss julestemning?

I seg selv er ikke designet på denne kalenderen noe som gir oss mye julestemning, men kombinert med te som gir en god og «julete» lukt, får vi julestemning når vi åpner denne julekalenderen fra English Tea Shop.

Produktkvalitet

Selve kalenderen er av god kvalitet, og det samme er teen. Du får god te med spennende smaker, så det er ikke mye å si på kvaliteten her.

Variasjon

I en te-kalender hadde vi ønsket oss flere forskjellige te-smaker, men her får vi altså bare 12. Det er derimot en god variasjon på hvilken type te man får. Her får du tre poser med grønn te, tre poser sort te, to poser hvit te, to poser urtete og to rooibos. Selv foretrekker jeg grønn te, men fant noen spennende smaker jeg absolutt er glad for at jeg får flere ganger i kalenderen.

Er kalenderen verdt pengene?

Kalenderen koster 249 kroner, noe som vil si 10 kroner for hver tekopp. Dette synes vi er en helt grei pris til denne kalenderen da man får spennende smaker i god kvalitet som helt klart er med på å lyse opp førjulstiden for de te-glade.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere