Best i test

Fatbike-elsykkel: Disse er best i test i 2024

Bilde av en grønn og gul bakgrunn med teksten «2024» og tre elektriske fatbikes i midten av «0-en». Vi har funnet frem fatbike-elsykler som alle er best i test i 2024. Testvinnerne er Rad Power Bikes RadRover 6, Specialized Globe Haul ST og Rock Machine Vyöry e70-26.
Fatbikes er elsyklene som kan ta deg gjennom selv det vanskeligste terreng og de røffeste forhold, og kjennetegnes med tykke dekk med grove knaster. Og hvilke av de elektriske terrengsyklene som er best i test i 2024 får du nå svaret på! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Elsykkel variantene av fatbikes er populære terrengsykler som det søkes mye etter om dagen. Vi har funnet frem syklene som er best i test i 2024!

Liker du å ha muligheten til å sykle i alt slags terreng og ute i all slags vær? Med en elektrisk fatbike vil ikke en gang is eller snø sette en stopper for sykkelgleden! I skrivende stund er det bare sammenleggbar elsykkel som slår fatbike-elsykkel når det kommer til antall søk. Dette tyder på en popularitet for elsykkelen med tykkere dekk.

For deg som er ute etter en elektrisk fatbike kan vi derimot glede deg med at vi har funnet noen testvinnere – alle fra anerkjente og uavhengige nettsider i innland og utland. Under finner du altså fatbike-elsykler som alle er best i test i 2024!

Her samler vi alt vi skriver om elsykkel, og alt fra best i test-avsløringer, til smarte tips og produktanbefalinger.

Rock Machine sin elektriske terrengsykkel kalles en «arbeidhest» i test

– Rock Machine Vyöry e70 er en skikkelig arbeidshest og et strålende valg for deg som vil sette spor i vinterlandskapet, skriver EMTB.no etter å ha testet den elektriske fatbiken. De mener at en fatbike gir mye mer mening med motorassistanse fordi man da kan sykle i skikkelig tunge forhold.

Også Tek koser seg i det de tester den elektriske terrengsykkelen på vinterføre:

– En sykkelopplevelse vi ikke så for oss, skriver de og legger til at «Fatbike» er helt suverent på vinterføre.

Her finner du forresten alle elsykler, og til både dame og herre, som er best i test i 2024!

Rock Machine Vyöry e70-26

Rock Machine Vyöry e70-26

Sjekk prisen her

Rad Power Bikes RadRover 6: Beste fatbike-elsykkel i 2024

Hos Bicycling.com er det den elektriske fatbiken Rad Power RadRover 6 som blir kåret til den aller beste fatbike-elsykkelen i 2024.

– Tenk på RadRover som en Ford Model T blant fatbike-elsykler: billig, pålitelig og for alle, skriver de om sykkelen som med god margin er den mest solgte fatbiken i USA.

Er det kanskje elsykkel til terreng, men med litt tynnere dekk du er på utkikk etter? Disse elsyklene til terreng er best i test i 2024!

Rad Power Bikes RadRover 6

Rad Power Bikes RadRover 6

Specialized Globe Haul ST: Beste elektriske laste-fatbike i 2024

Ikke bare en elektrisk sykkel, ei heller elektrisk fatbike, men en elektrisk laste-fabike. Woah, prøv å si det raskt flere ganger.

– Dette var et overraskende enkelt valg for en av årets beste fatbike-elsykler, skriver Electricbikereport.com etter å ha testet den elektriske lastesykkelen med tykke dekk. De skryter av en sykkel med mulighet for å laste med seg mye takket være sin kraftige motor, som de mener er blant de kraftigste du kan finne.

Her har vi funnet et knippe fulldempede elsykler som alle er best i test i 2024!

Specialized Globe Haul ST

Specialized Globe Haul ST