Shopping

Fiskekalender 2023 fra Abu Garcia & Berkley

Vi åpner fiskekalender fra Abu Garcia & Berkley! Finn ut om den spennende adventskalenderen står til forventningene.

Vi har åpnet fiskekalenderen fra Abu Garcia & Berkley for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Er dette den ultimate kalenderen for alle fiskeelskere der ute?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi fiskekalenderen fra Abu Garcia & Berkley

Positivt

+ Kvalitet

+ Spennende

Negativt

– Innholdet

– Pris

Fiskekalender 2023

Fiskekalender 2023

Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Man blir lovet 24 forskjellige sluk og tilbehør, noe man også får. Etter å ha spurt noen som liker å fiske om dette er den ultimate kalenderen for fiskeelskere er svaret at innholdet ikke nødvendigvis passer fisking i Norge. Derfor kan det stilles spørsmål ved om det er den ultimate julekalenderen til norske fiskeelskere.

Gir kalenderen oss julestemning?

Kalenderen har klassiske julefarger som rød og gull, og er dekorert med en sløyfe for å etterligne en gave. Kalenderen gir så mye julestemning man kan forvente av en fiskekalender.

Produktkvalitet

Vi har ikke fått testet noen av krokene og kan derfor ikke si noe konkret om kvaliteten på dem. Abu Garcia og Berkley er derimot kjent for god kvalitet, og vi kan derfor anta at produktene i kalenderen også er det.

Variasjon

Selve kalenderen inneholder omtrent bare fiskekroker, men det er god variasjon på disse krokene, så i den forstand er det et godt utvalg i kalenderen. Så lenge man ikke forventer noe annet enn kroker.

Er kalenderen verdt pengene?

Til en pris på 1195 kr er nok denne i det dyreste laget for vår «fiskeekspert». Han mener det er en morsom kalender som han ville blitt glad for å få, men til den prisen ville vært litt skuffet over innholdet da det var mye han mente ikke passet til hans bruk.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere