Julekalender

Forskerfabrikken julekalender: Julekaldender til nysgjerrige barn

Bilde av alle 24 lukene til forskerfabrikken sin unike julekalender. på hver av pakkene ser vi et rødt julemotiv med snøkrystaller på.
Forskerfabrikken sin julekalender er fylt til randen med ulike forskingsprosjekter. (Foto: Ole Kristian Aaknes)

Forskerfabrikken har også i 2023 kommet med en ny versjon av sin populære julekalender, vi åpner og ser om kalenderen er verdt pengene!

Er du ute etter en julekalender til barn, fri for sukker og leker? Da vil du nok like denne julekalenderen fra Forskerfabrikken som byr på noe helt annet! Her kan barna leke, utforske og erfare morsomme og forbløffende oppdagelser hver dag fra første desember til og med julaften.

veldig populær!
Forskerfabrikken julekalender

Forskerfabrikken julekalender

En kul aktivitets- og forskningskalender for barn mellom 6 og 12 år, som også er morsom for voksne!
Kjøp julekalenderen her

Vi har åpnet julekalenderen og sjekket om Forskerfabrikken holder de de lover. De skriver selv at julekalenderen passer til barn i alderen 6 til 12 år og inneholder 24 ferdiginnpakkede adventsgaver. Vi ville blant annet vite om den passer til barn, er verdt pengene og gir julestemning? Hva vi syntes om julekalenderen får du svar på under!

PS: Vi oppfordrer også foreldre oppfordres til å delta og engasjere seg i eksperimentene med barna. På denne måten får dere alle litt ekstra kvalitetstid sammen.

Så langt har vi åpnet massevis av julekalendere i år! Er du nysgjerrig finner du alle samlet her.

Slik rangerer vi Forskerfabrikken julekalender 2023

Positivt

+ Variert innhold

+ God pris

+ Morsomme oppgaver

Negativt

– Flere av lukene krever litt veiledning av voksne

– Vi synes det er litt kronglete at man må gjenbruke deler av ulike luker senere i kalenderen

Holder kalenderen det den lover?

Ja! Forskerfabrikken sin julekalender holder virkelig det den lover. Julekalenderen er laget til barn. Her får du 24 morsomme og utfordrende forskningsoppgaver til barn og voksne, som alle i familien kan bryne seg på!

Julekalenderen er laget til barn

Gir kalenderen oss julestemning?

Hver luke er dekorert i den nydelig julerød farge med hvite snøkrystaller. Selvet innholdet skriker ikke av jul, men her får du morsomme øyeblikk i 24 dager sammen med barna dine.

Produktkvalitet

Når det kommer til produktkvalitet er vi middels fornøyd med julekalenderen. Vi har inntrykk av at noen at av forskningsprosjektene ikke er av den beste kvaliteten til tross for at de nok fortsatt er veldig morsomme for barna!

Variasjon

Vi synes julekalenderen har et variert innhold. Her får du et nytt forskningsprosjekt bak hver eneste luke. Det enester vi kan dra frem som eventuelt trekker litt ned er at noe av utstyret må spares på fordi det skal brukes senere i kalenderen.

Er kalenderen verdt pengene?

Ja, jeg vil si at Forskerfabrikken sin julekalender er verdt pengene. Til prisen på 1299 får du faktisk 24 morsomme oppgaver både foreldre og barn vil ha glede av gjennom hele desember.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender, Lindt sjokolade, Lakrids by Bulow lakriskalender, English Tea Shop te-kalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere

Les mer på våre temasider: