Shopping

Fotballdrakter: Her er nyhetene fra Premier League

erling braut haaland blir etter alle solemerker å spille i Manchester city drakt i neste sesong.
Erling Braut Haaland har takket for seg i Borussia Dortmund og skal etter alle solemerker til Premier League hvor han skal ikle seg Manchester City-drakt. (Foto: Torshov Sport)

Snart er Premier League i gang igjen. Manchester City, Arsenal og Liverpool har alle sluppet neste sesongs fotballdrakter.

I juli begynner de engelske fotballagene oppkjøringen til en ny sesong av Premier League og 5 august går startskuddet. Sakte, men sikkert slippes også neste års fotballdrakter på markedet.

Det er knyttet stor spenning til hvordan fotballdraktene ser ut. Blodfansen venter i spenning på drakten til sitt lag med sin med trykket til sin favorittspiller bak på ryggen.

Få full oversikt over hvor du kan se Premier League her.

Engelsk fotball er stort i Norge, og mer enn 120 000 nordmenn er medlem i en engelsk supporterklubb.

Liverpool fotballdrakt – «YNWA» på ermet

fotballdrakt: Liverpool har droppet stripene, og gått for en clean drakt som er litt mørkere i rødfargen enn fjorårets fotballdrakt.
Liverpool har droppet stripene, og gått for en clean drakt som er litt mørkere i rødfargen enn fjorårets fotballdrakt. (Foto: Torshov Sport)

Liverpool FC er den fotballklubben i England som har flest norske supportere. Mer enn 50 000 er medlem i den norske supporterklubben. Interessen rundt klubben er ikke blitt noe mindre etter den nervepirrende serieavslutningen hvor de rødkledde fra Liverpool måtte bite i det sure eplet og ta til takke med seriesølv i Premier League.

Liverpool er revansjelystne og mange kommer nok til å ønske seg den nye drakta som har “You’ll Never Walk Alone” printet på ermet. Bak i naken på trøya er det printet 97-logoen – til minne om de 97  som mistet livet under Hillsborough-ulykken i 1989.

Den nye Liverpool-drakten kommer i tillegg i en mørkere rødfarge enn hva de spilte med i 21/22-sesongen, dermed skiller den nye drakta seg ganske mye fra fjorårets. Drakten er produsert av Nike.

Hos Torshov sport finner du fotballdrakter til barn. Blant annet Liverpool sin nye drakt.

Liverpool hjemmedrakt 22/23

Liverpool spiller i fotballdrakter fra Nike.
Kjøp drakta her

Manchester City fotballdrakter – Erling Haalands nye stoppested

Årets fotballdrakter fra Manchester City.
Manchester City har kjørt en vintage-look på de nye fotballdraktene ved å flytte klubbemblemet til midten - akkurat slik de hadde i 1971-sesongen. (Foto: Manchester City)

Endelig er det bekreftet. Nå går Erling Braut Haalands ferd videre til Premier League og seriemesterne Manchester City. Dermed vil Norges største fotballstjerne bli scoringsgarantistene til de blå i Manchester som i år spiller i Puma-drakter.

Man City hjemmedrakt 22/23

Mange vil nok kjøpe de nye retro-inspirerte draktene fra Puma når Erling Haaland blir bekreftet.
Kjøp drakta her

Den nye drakten henter inspirasjon fra laget som vant cupvinnercupen og alle innenlandske cuper mellom 1967 og 1971 og har derfor en «vintange look».

Drakten skiller seg ut fra mengden ved å ha klubbemblemet midt på drakten fremfor på hjertesiden som er normalen.

Arsenal: Martin Ødegaard i ny fotballdrakt

Fotballdrakter: arsenal nye drakter
Arsenal har re-introdusert kragen i sin nye hjemmedrakt. (Foto: Pressebilde)

«The Gunners» fra London reintroduserer kragen på fotballdraktene fra Adidas i år og gir den et pique-skjorte uttrykk. Arsenals drakter er klassiske rød og hvite, og har et sikk-sakk element på kragen. Mange spår at Martin Ødegaard vil bli lagets kaptein neste sesong hvor målet er Champions League-kvalifisering. Drakten blir i år også bært av toppspilleren Gabriel Jesus.

Få oversikt over hvor du kan se sport på TV her.

Arsenal hjemmedrakt 22/23

Martin Ødegaard blir trolig kaptein for neste sesongs Arsenal. Mange nordmenn vil nok ha hans trykk bak på ryggen.
Kjøp drakta her

Manchester United: Dette er fotballdrakten Ronaldo skal bøtte inn mål i

Jadon Sancho i Manchester Uniteds nye fotballdrakt.
Jadon Sancho i Manchester Uniteds nye hjemmedrakt. (Foto: Adidas)

“De røde djevlene” går også for en herlig retro-krage den kommende sesongen, og er sannsynlig vis fargene superstjernen Cristiano Ronaldo skal kle seg i under sin andre United-sesong etter Premier League-comebacket. Rett og slett en ganske kul fotballdrakt, med mindre hjertet ditt ligger i den blå delen av Manchester, da.

Manchester United hjemmedrakt 22/23

Kle deg i samme drakt som selveste Cristiano Ronaldo.
Kjøp drakta her

Tottenham Hotspur: Stilrent fra de liljehvite

Fotballdrakter: Eric Dier i den nye hjemmedrakten til Spurs.
Eric Dier i den nye hjemmedrakten til Spurs. (Foto: Nike)

Den tradisjonsrike London-klubben holder det enkelt og stilrent også i 22/23-sesongen med sine helhvite drakter. Nytt for sesongen er båndene som går rundt ermene og kragen i mørkeblått, med en signalgul stripe gjennom.

Tottenham hjemmedrakt 22/23

En stilren og fin hjemmedrakt. COYS!
Kjøp drakta her

Chelsea: Blått er flott

Midtstopper Trevoh Chalobah i den nye hjemmedrakten til Chelsea. (Foto: Chelsea FC)

De helblå draktene til Champions League-kvartfinalistene Chelsea byr kanskje ikke på noen kjempestore overraskelser, men man trenger jo ikke finne opp kruttet på nytt hver sesong heller? Riktignok har årets drakt en litt spesiell hvit krage med et turkis løvemønster som ikke har falt i smak hos alle supporterne, men spør du oss ser det slett ikke så halvgærent ut.

Chelsea hjemmedrakt 22/23

En klassisk drakt med en moderne twist!
Kjøp drakta her

Les mer på våre temasider: