Underholdning

Se videoklipp: “Funkygine” med “Funkyfam” på norgesferie

Jørgine «Funkygine» Vasstrand i sirkuskostyme hos Sirkus Arnaedo. Står sammen med samboer Morten Sundli og sine brødre Silas Massa Vasstrand, Emil Massa Vasstrand
"Funkyfam" tett på Sirkus Arnardo-familien. Jørgine «Funkygine» Vasstrand med ektemannen Morten Sundli til venstre og hennes brødre Silas Massa Vasstrand, Emil Massa Vasstrand (Foto: TV 2)

Jørgine tar med TV-seerne og “Funkyfam” på bobilferie i ny serie. Se den først videoen fra en ganske uvanlig reise.

«Funkygine» som er en av de mest populære i Norge på Instagram, er tilbake på TV-skjermen. Denne gangen handler det ikke om trening for Jørgine Vasstrand. Hun og hele den populære familien Vasstrand, best kjent som «Funkyfam» drar ut på nye eventyr på norgesferie.

Nye grenser skal flyttes i “Funkyfam på ferie». Store drømmer oppfylles og uforglemmelige minner skapes når familien Vasstrand kaster seg ut i nye utfordringer på sin bobilferie i Norge i sommer. 

Vil du også reise på ferie i Norge? Her har vi samlet alle våre siste nyheter og guider om norgesferie

“Funkygine” på familieferie i bobil

Familieferie kan være så mangt. Alt fra at alle koser seg sammen på tur til at ikke ting går helt som planlagt. Da kan det ende i kaos og stress. Denne sommeren kan seerne følge Jørgine «Funkygine» Vasstrand med mann, brødre og mor på ferie. For hun har samlet hele familien i to bobiler og lagt ut på en ganske så uvanlig reise gjennom det vakre norske landskapet. Hvert familiemedlem får velge et spennende reisemål, hvor de møter andre familier med unike talenter og livsstiler. Her blir Vasstrand-familien utfordret til å gå utenfor sin komfortsone og prøve nye, spennende aktiviteter.

Promobilde av "Funkyfam" i bobil
“Funkygine” bak rattet når hele familien dra på norgesferie i bobil

“Funkyfam” møter flere ekstraordinære familier

I løpet av de tre ukene på bobiltur tar familien med seerne på møte med sirkusfamilien Arnardo, kunstnerfamilien Aulie Sand, familien som driver Union Øye Hotel, western-familien i Deadwood City, villmarksfamilien i Breheimen og den fjellvante familien som driver Romsdal Lodge. Disse møtene ender fort opp med både fysiske og psykiske utfordringer for Funkyfam. Seerne får oppleve hvordan “Funkyfam” takler alt fra sirkusaktiviteter til villmarkseventyr.

– Dette har vært en sjukt lærerik og morsom opplevelse for familien. Det er ingen hemmelighet at tre uker på veien med hele gjengen i bobil har vært en utfordring, sier Jørgine Vasstrand og fortsetter: Men fy søren så mange spennende og herlige mennesker vi har møtt, som har utfordret oss både fysisk og psykisk.

I tillegg til «Funkygine» er samboer Morten Sundli, brødrene Silas Massa Vasstrand, Emil Massa Vasstrand, Noah Vassstrand og moren Trude Vasstrand med på bobil-turen rundt i Norge. 

Loading the player…

Planlegger du norgesferie? Disse rabattene vil du ikke gå glipp av

Fra treningsentusiast til å bli polpulær i sosiale medier

Jørgine har blitt et kjent navn i Norge, ikke bare for sin imponerende treningskarriere, men også som en inspirerende TV-personlighet og innflytelsesrik figur i sosiale medier. Med sin autentiske og ærlige stil, har hun vunnet hjertene til mange nordmenn. Hun startet sin karriere som treningsentusiast og personlig trener. Hennes dedikasjon til trening og helse, kombinert med en smittende energi og karisma, gjorde henne raskt til en populær skikkelse på sosiale medier.

Gjennom sin blogg og Instagram-konto delte hun treningsrutiner, ernæringstips og innsikt i sin hverdag som tobarnsmor. Hun er gift med Morten Sundli, og sammen har de barna Filippa, Sokrates og Milano. Jørgine deler ofte ærlige og sårbare øyeblikk fra sitt familieliv, noe som har bidratt til hennes genuine appell. Hun er også en talskvinne for mental helse og viktigheten av balanse mellom trening, familie og personlig velvære. Hun har deltatt to ganger i «Skal vi danse» på TV 2, og ble nummer to begge ganger. 

Riktig mat, treningsprogram til løping og hvordan forebygge skader – Alt dette og litt til finner nå du på vår samleside om løpetrening.

Promobilde av Jørgine Massa Vasstrand og samboer Morten Sudli foran bobilen i TV 2-serien "Funkyfam på ferie"
Jørgine Massa Vasstrand, kjent som "Funkygine" er gift med tidligere fotballspiller Morten Sundli. (Foto: TV 2)

En sommer full av eventyr

“Funkyfam på ferie» er på 12 episoder, fordelt på seks ulike reisemål. Hver episode gir et innblikk i familien Vasstrands opplevelser, utfordringer og samhold. Fra sirkus og kunst til villmark og fjellklatring, vil seerne få være med på en variert og underholdende reise sammen med en av Norges mest kjente familier.

Hva vil du se på TV nå? Sjekk TV-guiden her

Gjør deg klar til en sommer full av latter og inspirerende øyeblikk. “Funkyfam på ferie” har premiere på TV 2 Play 21. juni og senere i sommer kommer serien også på TV 2 Direkte. Dette blir en reise du ikke vil gå glipp av!

Les mer på våre temasider: