Shopping

Gabby’s Dollhouse: Julekalender til barn som liker Gabby’s fantasiverden

Bilde av barnehender som åpner Gabby's Dollhouse-julekalenderen for 2023. Julekalenderen til banr ligger på et trebord og er rosa, lilla, hvit, blå og grønn og med detaljer fra Gabby's Dollhouse, polkagris og snøfnugg. Vi viser unboxing med barn som åpner julekalenderen.
Vi åpner årets julekalender fra Gabby's Dollhouse! Her får dere se vår lille medhjelpers reaksjoner på de små gavene i julekalenderen til barn.

Vi åpner julekalenderen til barn som liker Gabby’s Dollhouse! Esther (4) hjelper oss å åpne og, vi vurderer kvaliteten på adventskalenderen!

Vi har åpnet årets julekalender til barn fra Gabby’s Dollhouse for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene. Med oss til å vurdere innholdet har vi Esther på snart 4 år, som gjennom reaksjoner (se video) vil gi dere en veldig god indikasjon på hvorvidt den gleder små prinsesser og prinser, eller ikke!

Vi har også sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover. PS: Lenger ned i saken ligger den søte video av unboxingen.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Gabby’s Dollhouse-julekalenderen for 2023:

Positivt

+ Søte figurer

Negativt

– Savner flere «props» til figurene

– Pris

Gabby’s Dollhouse
Gabbys Dollhouse-julekalender 2023

Gabbys Dollhouse-julekalender 2023

Oppdag 24 Gabby-figurer, som for eksempel Baby Boks Katt, Kakemons, Panda Pote, klistremerker, sleder, rampe og mye mer, hver dag gjennom hele desember.
Sjekk prisen her

Holder den det den lover?

Her får du helt riktig, og som kalenderen lover, nye figurer fra Gabby’s univers hver dag frem til jul. De små figurene er også ledsaget av både en rampe, noen fargerike sleder, kaffekopper, tekanne og klistremerker. Esther kunne ikke vente med å åpne lukene og i det vi var ferdige med å pakke opp julekalenderen var det stor stas å leke med figurene og plukke ut de små papp-figurene som finnes i selve pakningen til kalenderen.

Gir kalenderen oss julestemning?

Julekalenderen fra Gabby’s Dollhouse er ikke så verst på julestemning! Med både polkagriser og snø er den, til tross for ikke veldig «julete» farger, ganske så «julete» av seg!

Produktkvalitet

Alle lekene kommer i solid plastikk, men pass på om du har veldig små barn i hus, for disse er små nok til å stappe in munnen!

Variasjon

Her får barna flere små figurer og litt «props» eller tilbehør i form av en slede, en rampe, severingsbrett(?), noen krus og en tekanne. Det er altså ikke all verdens tilbehør til de små figurene og i stedet for en rampe kunne det kanskje være kjekt med noe som ligner et hus, en vegg til et hus eller annet figurene kan oppholde seg i eller på? Esther så derimot ikke ut til å tenke over dette, og lekte fint med lekene.

Er kalenderen verdt pengene?

Julekalenderen koster 499,-, noe vi synes er litt stivt for en kalender fylt med pittesmå plastfigurer og får inntrykk av at den er laget for mest mulig profitt. Esther derimot, var som nevnt strålende fornøyd!

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender,

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere