Mat og drikke
Gambas al ajillo: Oppskrift på smakfulle spanske hvitløksreker
Av Simen Vatne
Sist oppdatert: 3. mai 2024
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg
Gambas al ajillo
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
1.
Kutt hvitløk i skiver. Ha over i en kjele sammen med olivenolje og chiliflak. Varm opp på middels varme.
2.
Ha pillede reker i en ildfast form eller skål som tåler varme.
3.
Hell over oljen og topp med noen dråper sitron og finhakket persille.
4.
Server med godt brød.