Mat og drikke

Gambas al ajillo: Oppskrift på smakfulle spanske hvitløksreker

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg

Gambas al ajillo

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt hvitløk i skiver. Ha over i en kjele sammen med olivenolje og chiliflak. Varm opp på middels varme.

2.

Ha pillede reker i en ildfast form eller skål som tåler varme.

3.

Hell over oljen og topp med noen dråper sitron og finhakket persille.

4.

Server med godt brød.

Les mer på våre temasider: