TV-tips

“Game of Thrones” får spinoff-serie

HBO-bilde fra innspillingen av A Knight of the Seven Kingdoms
Fra innspillingen av 'A Knight of the Seven Kingdoms' (Foto: Foto: HBO)

Opptakene er allerede i gang til en helt ny spinoff-serie etter suksessen “Game of Thrones

Basert på George R.R. Martins populære novelletrilogi “The Tales of Dunk and Egg,” foregår handlingen denne gangen tilbake i Westeros. Og det flere tiår før hendelsene i den opprinnelige serien.

«Game of Thrones»-fans verden over kan glede seg. For innspillingen av den etterlengtede spinoff-serien “A Knight of the Seven Kingdoms” er i gang! Opptakene skjer på forskjellige steder i Nord-Irland, Spania og Kroatia, som også tidligere har gitt liv til de ikoniske landskapene i Westeros. Med imponerende kulisser, spektakulære spesialeffekter og en dyktig rollebesetning, er det lovet at serien skal holde den samme høye kvaliteten som fans har blitt vant til fra «Game of Thrones».

I» A Knight of the Seven Kingdoms” følges eventyrene til Ser Duncan the Tall (Dunk) og hans lille væpner Egg, som senere viser seg å være Aegon V Targaryen. Han er en av de mest elskede kongene i Targaryen-dynastiet. Historien utforsker deres reise gjennom et land fylt med politiske intriger, magiske mysterier og episke kamper.

– En historie om vennskap og ære

I en uttalelse uttrykker produsentene sin entusiasme for å bringe denne elskede historien til skjermen. – Vi er svært begeistret for å utforske Westeros’ rike historie gjennom øynene til Dunk og Egg. Dette er en historie om vennskap, ære og eventyr. Vi kan ikke vente med å dele den med verden, sier en representant for produksjonsteamet.

George R.R. Martin, som også fungerer som en av de utøvende produsentene, har også delt sin glede over å se hans fortellinger komme til liv igjen. – Dunk og Egg har alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt, og det er fantastisk å se dem få den oppmerksomheten de fortjener. Jeg er sikker på at fansen vil elske denne serien like mye som jeg elsket å skrive den.

Høye forventninger

Mange har høye forventninger og stor spenning omgir produksjonen av “A Knight of the Seven Kingdoms”. Og med denne nyheten bekreftet kan fansen etter hvert teller ned dagene til de igjen kan fordype seg i den magiske verden av Westeros. Det er foreløpig ingen offisiell utgivelsesdato, men serien får neppe premiere før godt ut i 2025.

Til denne saken er AI og ChatGPT brukt, mens innholdet er redigert og sjekket av Startsidens innholdsprodusent.

Les mer på våre temasider: