Shopping

Garmin-klokke: Finn den beste klokken for deg

Tre forskjellige Garmin-klokker mot hvit bakgrunn. Vi hjelper deg å finne rett garmin-pulsklokke til ditt behov. Enten det er Garmin Fenix eller Garmin Venu du ønsker deg.
Garmin-klokker scorer ofte høyt i forbrukertester, og er et populært merke på pulsklokker blant idrettsutøvere. Vi hjelper deg å finne den beste Garmin-klokken for deg og ditt bruk. (Foto: Garmin)

Garmin-klokker er populære pulsklokker og aktivitetsklokker. I et hav av modeller hjelper vi deg å finne den beste Garmin-klokken til ditt bruk.

I et hav av sportsklokker kan det være utfordrende å finne klokken som passer best til akkurat ditt bruk. Ikke bare finnes det forskjellige merker, men også modeller innenfor de forskjellige merkene. Pulsklokkene fra Polar og Garmin står på ønskelisten til mange, men hvilke modell skal du egentlig velge?

I denne guiden har vi valgt å fokusere på klokkene fra Garmin, og dette har vi gjort fordi disse klokkene ofte scorer høyt i best i test-saker. Det er også et populært merke som har mange modeller å velge mellom. Så har du bestemt deg for at det er en Garmin-klokke du skal ha, hjelper vi deg her med å finne rett modell.

Interessert i helse? Sjekk ut vår samleside for trening, treningstips og produktanmeldelser.

Hvilken Garmin-pulsklokke er best?

Vi har tatt utgangspunkt i hva Garmin selv anbefaler til de forskjellige behovene en person har i hverdagen. Vi har i tillegg sett på forbrukertester for å kunne trekke fram klokkene som scoret høyest i testene, og derfor vil være et godt valg.

For å kunne velge rett Garmin-modell for ditt bruk må du først og fremst finne ut hva du ønsker i en klokke. Vi har her samlet flere Garmin-klokker i forskjellige kategorier slik at du enkelt kan finne den som er best for deg.

Usikker på om du vil ha Garmin-klokke? Her kan du lese om pulsklokkene som er best i test.

Garmin Forerunner: Garmin-klokke til deg som løper

Ønsker du en klokke som gir deg det du trenger for å kartlegge løpetreningen? Da er Forerunner-serien det beste valget for deg. Vi har valgt ut to klokker i samme serie da begge har fått mye skryt av Techradar. Her må du se på ditt eget nivå og behov før du velger. Med Forerunner 255 får du mye for pengene, men Forerunner 955 har flere funksjoner og passer derfor for deg som løper på et høyt nivå.

middels nivå
Garmin Forerunner 255

Garmin Forerunner 255

Dette er en lett klokke som passer perfekt for deg som liker å løpe. Her får du mye for pengene.
Sjekk prisen her
Høyt nivå
Garmin Forerunner 955

Garmin Forerunner 955

Denne klokken er for deg som driver med løping på et høyt nivå. Klokken gir deg innebygde kart i fullfarge og flerbånds-GPS.
Sjekk prisen her

Garmin-klokke til dame og herre som er moteinteressert

Mange sportsklokker er store og passer kanskje ikke til hverdagslig bruk for alle. Ønsker du en klokke som både er smart, måler aktiviteten din og er i en elegant pakning finner du et utvalg her.

Klokkene vi viser til under varierer i hva de har å tilby av funksjoner, noen fungerer for eksempel mer som en aktivitetsklokke. Venu 2S har blant annet blitt kalt en av de beste Garmin-klokkene på markedet av techradar. Dette er klokkene for deg som gjerne vil kunne variere utseendet på klokka di, da du med disse kan bytte ut din garmin-klokkereim.

Klokkene finnes også i flere farger, så her er det bare å velge og vrake det som passer stilen din best.

Denne intervalltreningen gjør du unna på bare 8 minutter.

Liten klokke
Garmin Lily Sport

Garmin Lily Sport

En elegant klokke som registrerer skritt, søvn, stress og energinivåer. For deg som ønsker en elegant aktivitetsmåler til hverdagsbruk.
Sjekk prisen her
Tradisjonelt utseende
Garmin Vivomove 3S

Garmin Vivomove 3S

Denne hybridsmartklokken kombinerer den tradisjonelle stilen til en analog klokke med viktige smartfunksjoner.
Sjekk prisen her
Avanserte funksjoner
Garmin Venu 2S

Garmin Venu 2S

En elegant klokke med mange funksjoner til treningen.
Sjekk prisen her

Garmin Venu og Instinct: Til deg som vil kartlegge hverdagen

Ønsker du en klokke som enkelt måler hverdagslige aktiviteter? Da er sannsynligvis en av klokkene under passende for deg. Begge har velkjente funksjoner som de fleste Garmin-klokkene har, som blant annet skritteller og søvnmåler.

Klokkene har også funksjoner for å kartlegge flere treningsøvelser, men ikke på samme nivå som for eksempel modellene Fenix og Forerunner.

enkel stil
Garmin Venu Sq 2

Garmin Venu Sq 2

En aktivitetsklokke med lang batteritid som lar deg holde oversikt over helsen din døgnet rundt.
Sjekk prisen her
Robust klokke
Garmin Instinct 2 Solar

Garmin Instinct 2 Solar

En robust klokke som er motstandsdyktig mot varme og støt. Perfekt for deg som ønsker en sportsklokke til hverdagen som tåler mye.
Sjekk prisen her

Garmin-pulsklokke til deg som er en allsidig idrettsutøver

Hvis du er en allsidig idrettsutøver som liker flere forskjellige treningsøvelser, har du nok lyst på en sportsklokke som kan gi deg god informasjon på de fleste øvelsene. Klokkene under kan også kombinere flere øvelser i en og samme treningsøkt, noe som gjør klokkene perfekte for deg som trener til triatlon. Klokkene har fått mye skryt av Tek.no og Lyd & Bilde for deres prestasjon som sportsklokke.

Skal man ut å løpe er det viktig med godt utstyr. Her finner du løpeskoene som er best i test!

best i test
Garmin Fēnix 7

Garmin Fēnix 7

En GPS-multisportsklokke som inneholder de beste funksjonene blant Garmins trenings- og utendørsklokker.
Sjekk prisen her
Robust design
Garmin Enduro 2

Garmin Enduro 2

Klokken har solenergilading som gjør at du får opptil 150 timer i GPS-modus og angivelig opptil 46 dager i smartklokkemodus.
Sjekk prisen her
sylaskarp skjerm
Garmin Epix (gen 2)

Garmin Epix (gen 2)

Klokken leveres med en AMOLED-skjerm og velkjente smartfunksjoner.
Sjekk prisen her

Garmin-klokke til deg som spiller golf

Garmin har også klokker som er spesielt passende til deg som spiller golf. Dette er klokker som hjelper spilleren med golfspillet ved å blant annet å vise avstanden til greenen, og banevisninger. Begge klokkene under har blitt rangert blant de beste golfklokkene på markedet av Golf Monthly.

enkelt verktøy
Garmin Approach S12

Garmin Approach S12

Brukervennlig klokke hvor du blant annet kan se avstanden til greenen.
Sjekk prisen her
den ultimate golfklokken
Garmin Approach S62

Garmin Approach S62

Dette er klokken for deg som lever for golf. Avansert GPS-smartklokke med banevisninger i farger og ekstra sportsapper.
Sjekk prisen her

Er ikke pulsklokke noe for deg? Her har vi samlet smartklokkene som har blitt kåret til best i test.

Les mer på våre temasider: