Shopping

Gavesett til dame: Gaven som garantert faller i smak

Collage med gavesett fra populære merker som Rituals, biotherm, clarins, clinique, dior og lancome
Usikker på hva du skal kjøpe i gave til henne? Vi har samlet flere populære gavesett fra merker som blant annet Rituals, Lancome, Dior, Clarins og Biotherm. Finn din favoritt her! (Foto: ABC Guider)

Gavetips! Her får du populære gavesett fra blant annet Rituals, Clarins, Biotherm og Lancome. Disse vil garantert falle i smak!

Synes du også det kan være utfordrende å finne gaver til dem du er glad i? Det er du ikke alene om. Heldigvis finnes det mange gavesett som ikke bare gjør jobben enklere for deg, men som også garantert vil falle i smak hos personen som får den.

Under har vi samlet populære gavesett til damer fra kjente merker som blant annet Rituals, Lancome, Dior, Clarins og Biotherm.

Trenger du flere tips til gaver? Da bør du sjekke ut samlesiden vår «gavetips».

Rituals: Gavesett som lukter godt

Et velduftende gavesett fra Rituals slår sjeldent feil. Her kan du både velge forskjellige størrelser på settene samt blant et stort utvalg forskjellige deilige dufter.

Her får du forresten full oversikt over alle Rituals gavesett.

Lancôme: Gavesett med sminke

Det populære gavesettet fra Lancôme byr på en maskara som som separerer hver eneste vippe, samt sminkefjerner og det ikoniske serumet Lancôme Advanced Génifique, som har en herlig fuktgivende tekstur som trekker raskt inn i huden.

Biotherm: Gavesett med hudpleie

Gavesettet fra Biotherm passer perfekt til de som er opptatt av hudpleie, og dette settet passer spesielt godt til en tørr vinterhud. Unn deg selv eller noen du er glad i de populære produktene fra Biotherm.

Clairns: Gavesett med sminke

I dette gavesettet får du Clarins’ bestselgende mascara og Lip Comfort Oil, samt micellarvann og primer i en universell farge. Du får også en liten toalettmappe du kan oppbevare produktene i.

Mascara Wonder Perfect & Lip Oil gavesett

Mascara Wonder Perfect & Lip Oil gavesett

Sjekk prisen hos BliVakker her

L’Occitane: Gavesett med god lukt

L’Occitane er kjent for sine deilig dufter, og i dette settet får du dusjsåpe, body lotion og håndkrem i en feminin og lett kirsebærduft.

Cherry Body Care gavesett

Cherry Body Care gavesett

Sjekk prisen hos BliVakker her

Dior: Gavesett med følelsen av luksus

Dette parfymesettet inneholder to Miss Dior-kreasjoner som du kan gi deg selv eller andre i gave. Etuiet kommer i en begrenset utgave og er dekorert med gylne arabesques og majestetiske statuer inspirert av den elegante parisiske arkitekturen.

Estée Lauder: Gavesett med mye verdi

Dette settet er Estée Lauders aller største gavesett med 7 favoritter i full størrelse. Her får du et utvalg som inneholder flere av deres bestselgende hudpleieprodukter; blant annet deres alltid like populære serum Advanced Night Repair, ny rens og vakre farger til øyne og lepper. 

Clinique: Gavesett med hudpleie

Nok et gavesett som passer perfekt for de som er opptatt av hudpleie, spesielt de med tørr hud. Her får du hudpleiefavoritter, inkludert den bestselgende Moisture Surge™ 100H Hydrator i Full Size.