Mat og drikke

Gazpacho med masse smak

En kald tomatsuppe med masse gode smaker. Dette er en spansk nasjonalrett du bare må prøve!

Gazpacho

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt tomat, paprika, hvitløk og chili i biter. Ha alt over i en blender og kjør sammen.

2.

Ha i sukker, rødvinseddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

3.

Sil suppen og sett kaldt.

4.

Skjær agurk, paprika og rødløk i små biter. Tilsett grønnsakene i supper rett før servering.

Les mer på våre temasider: