Smarte tips

Genialt triks for å fikse tett sluk i dusj eller vask

Bilde av tett sluk i vask med en hand som sprøyter domestos wc-rengjøring i sluket for å åpne det.
Har du fått tett sluk i dusj eller vask og mangler både Plumbo og avløpsåpner? Da er dette et genialt triks du kan prøve for å åpne det tette sluket! (Foto: Tips og triks i hverdagen)

Har du tett sluk i vasken eller dusjen? Dette er tipset for deg som ikke har hverken Plumbo eller avløpsåpner tilgjengelig!

Du vet når du står der med et tett sluk du gjerne skulle ha åpnet, men med hverken Plumbo eller avløpsåpner tilgjengelig? Da er et triks som dette fint å ha i ermet. Her bruker du nemlig ordinær wc-rengjøring til å åpne et tett sluk.

Lyst på flere saker som dette? Her samler vi alle rengjørings-artikler som denne

Tett sluk i dusj eller vask

Trikset fant vi hos Aurora fra tips og triks i hverdagen, som ved en tilfeldighet prøvde trikset selv etter at vasken hadde vært litt tett i noen uker.

– Så tenkte jeg «hm dovasken funker jo til alt, den får jo alt til å skinne», forteller Instagram-profilen. Hun forteller at hun vanligvis liker å bruke eddik og bakepulver, men at det ikke fungerte denne gangen. Vi har tidligere prøvd å åpne tett sluk ved hjelp av bakepulver og eddik, trykker du på linken kan du se hvordan det gikk.

Hvordan åpne tett sluk i dusj eller vask med Domestos?

Aurora fant derfor frem Domestos-flaska og sprøytet det i sluket. Hun lot det hele godgjøre seg i ca. 3 minutter før hun satte på vasken og spylte vekk middelet. Resultatet er, som du kan se i videoen, et helt åpent sluk.

– Vannet renner som en drøm, utbryter Aurora fornøyd.

Vil du prøve selv? Det eneste du trenger en et sluk som er tett, Domestos eller annen wc-rengjøring og 3 minutter til rådighet. Lykke til!

* Vi kan ikke garantere for hverken resultat eller påkjenning på rør ved å prøve dette trikset.

Hvorfor forteller ingen at vi må vaske her?