Gjør det selv

Gratis hekleoppskrifter for nybegynnere:

Bilde av to enkle hekleoppskrifter for nybegynnere. Venstre: Bilde av mandarin i hvitt frukt- eller handlenett. Høyre: Heklede blomster med hvit e blader og gult senter.

5 gratis hekleoppskrifter for nybegynnere: Teppe, babyteppe, 17. mai-sløyfe, handlenett, blomster og babytøfler!

Er du nybegynner og på jakt etter hekleoppskrifter? Her har vi samlet flotte, gratis hekleoppskrifter for nybegynnere! Så har du litt å ta fatt på når du klør i fingrene etter kreative prosjekter.

Gratis hekleoppskrift på handlenett:

Har du nettopp lært deg hekleteknikkene og klar for å ta fatt på ditt første prosjekt? Hva med denne oppskriften på et av vårens mest trendy accessories, et praktisk frukt- eller handlenett:

Loading the player…

Gratis hekleoppskrift på søte blomster:

Gratis hekleoppskrift, fra vår egen youtube-kanal Kreative ideer. Vakre blomster du kan pynte alt fra pannebånd, tøfler, handlenett eller vesker med:

Loading the player…

Hvordan hekle 17. mai-sløyfe:

Å kunne smykke seg med en imponerende egen-heklet 17. mai-sløyfe må være toppen av kransekaka på nasjonaldagen! Her er oppskriften som virkelig ikke er så vanskelig som den ser ut:

Loading the player…

Gratis hekleoppskrift på babytøfler:

Denne oppskriften på søte hekletøfler til baby er perfekt for nybegynnere. Det er også det perfekte hekleprosjektet om du ønsker å lære å hekle!

Lurer du på noen av teknikkene som er brukt i videoene kan du ta en titt på lær å hekle på 1-2-3 hvor du finner videoer, forklaringer og teknikker innen hekling.

Lær deg å hekle bestemorruter på få minutt:

Bestemorruter er en teknikk som vrikelig består tidens tann. Her har du også mønster som kan brukes til flere forskjellige prosjekt! Vest, grytekluter, teppe eller babyteppe er alle nydelige i det tradisjonelle mønsteret.

Her har du en video med god forklaring på hvordan hekle bestemorruter:

Nyttige lenker:

Kreative ideer: Masse inspirasjon til DIY og kreative ideer!

CC Hobby: Lær å hekle, en nybegynnerguide til deg

Hekleguri design: Velkommen til et enkelt kurs i hekling!

Les mer på våre temasider: