Aktiv

Gratis treningsprogram (uke 2, dag 2): Fri og oppskrift på proteinrik snack!

Bilde av personlig trener Cornelis Elander på en oransje-farget bakgrunn med teksten «uke 2, dag 2». Cornelis Elander har på seg en svart trenings t-skjorte og en blå shorts og står med to manualer i hendene. Elander har laget et gratis treningsprogram, med alt fra styrkeøvelser og kardio, som alle kan gjennomføres hjemme og med kroppsvekt eller manualer. Med dette treningsprogrammet kommer du i form i sommer, og det passer for både nybegynnere, mer erfarne og godt trente!
Cornelis Elander har laget et gratis treningsprogram, med alt fra styrkeøvelser og kardio, som alle kan gjennomføres hjemme og med kroppsvekt eller manualer. I dag er det avslapping og treningsfri, men Cornelis gir oss en oppskrift på proteinrik-snack! (Foto: Cornelis Elander)

I dag er det treningsfri, men Cornelis tipser om en oppskrift på proteinrik-snack!

Dag to denne uken kan være en såkalt «fridag», men jeg fortsetter å oppfordre deg til å ta en kjapp gåtur, sykkeltur, eller utføre andre former for moderat aktivitet.

Ønsker du flere øvelser og program? Her finner du alle våre gratis treningsprogram, løpeprogram og styrkeøvelser!

Helsemyndighetenes anbefaling til fysisk aktivitet

Helsemyndighetenes anbefaling ligger på at man bør være fysisk aktiv minst 150 til 300 minutter i uka, så legg eventuelt til noen minutter på lista og kom deg ut i godværet! Husk også å fokusere på sunn, proteinrik næring, og at det faktisk er mellom øktene dine du faktisk bygger opp kroppen og musklene igjen! 

Gå til dag 1 (uke 2) av Cornelis Elanders 30-dagers gratis treningsprogram.

Oppskrift på sunn og god «proteinbombe» i sommer

Gult og oransje bilde med brokkoli og teksten «tips til proteinrik snack» til dagens program av Cornelis Elander sitt gratis treningsprogram, med alt fra styrkeøvelser og cardio, som alle kan gjennomføres hjemme og med kroppsvekt eller manualer. Med dette treningsprogrammet kommer du i form i sommer, og det passer for både nybegynnere, mer erfarne og godt trente!
(Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

– Cottage cheese, enten mager eller vanlig (selv om det er liten forskjell på disse), gjerne med en neve usaltede nøtter og/eller litt frisk frukt på toppen. Har du ikke tilgang på dette kan også én skje med syltetøy gjøre nytten. Velg helst en type syltetøy med litt mindre sukker og mer bær. 

Cottage cheese er både magert og veldig proteinrikt, og gjerne favoritten til både kroppsbyggere så vel som de som ønsker å stramme opp og en «slankemat-favoritt».

Imens du slapper av vil du kanskje synes det er spennende å finne ut av hva som egentlig skjer med kroppen når man løper?

Gå til dag 3 (uke 2) av Cornelis Elanders 30-dagers gratis treningsprogram.