Mat og drikke

Gresk salat

En skikkelig god gresk salat som passer perfekt som tilbehør til grillmat, fisk, kjøtt eller som en rett i seg selv.

Gresk salat

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
15 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt tomaten i mellomstore biter.

2.

Skrell agurken og del den i to, skrap ut kjernen og kutt i biter.

3.

Finkutt rødløk og del oliven i to, fjern eventuelle olivenstener.

4.

Bland grønnsakene med skall og saft fra sitron, olivenolje, mynte, persille og smak til med salt og pepper.

5.

Topp med fetaost.

Les mer på våre temasider: