Shopping

Gullrose: Symbolet på evig kjærlighet

Bilde av en dame med rosa genser som holder fram en gullrose. Gaven som garantert faller i smak! Overrask din kjære med denne luksuriøse gullrosen. Et symbol på evig kjærlighet, som også varer evig.
Lurer du på hva du skal kjøpe til din kjære på valentinsdagen? Denne gullrosen er et symbol på evig kjærlighet, som også varer evig. (Foto: Ole Aaknes/ABC Startsiden)

Gaven som garantert faller i smak! Overrask din kjære med denne luksuriøse gullrosen. Et symbol på evig kjærlighet, som også varer evig.

Glem de forutsigbare kortlevde røde rosene. Denne valentinsdagen er det på tide å tenke utenfor sjokoladeboksen!

Hva får du når du krysser tidløs romantikk med en klype luksus? En gullrose!

En gullrose som symboliserer evig kjærlighet

Når februar vekker kjærlighetsfulle drømmer og valentinsdagen sniker seg innpå, er det flere som undrer seg hva de skal gi til sin kjære. Med en gullrose gir du ikke bare et vakkert symbol på din evige kjærlighet, men et symbol som faktisk varer evig.

Foretrekker du ekte roser? Her kan du lese hvordan du får roser til å holde seg lengre.

gullrose
24K Gullbelagt rose

24K Gullbelagt rose

Ekte rose belagt med 24 karat gull. Pakken inneholder også et ekthetssertifikat.
Sjekk prisen her

Med sin elegante utstråling passer gullrosen inn overalt. Enten den står på et romantisk dekket middagsbord, som midtpunktet i stuen, eller som en daglig påminnelse om kjærlighet på soverommet, sprer denne gullrosen sin varme glød og skaper en atmosfære av kjærlighet og luksus.

– Gullrosen har vært på topplisten hos oss i januar og februar helt siden vi startet å selge den i 2017. Det er blitt en skikkelig klassiker. Det er veldig mange som er glad i kombinasjonen av en ekte rose og ekte gull – den ultimate kjærligetsgaven som aldri visner, forteller Karoline Magnussen, Brand Manager i Coolstuff.

Foretrekker du at rosen er rød er kanskje denne krystallrosen et bedre valg for deg.

Krystallrose
Rose av krystallglass

Rose av krystallglass

Rosen leveres i en elegant gaveeske i sateng.
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: