Shopping

Hagemøbler 2023: Alt fra loungesett til hagestoler

Terrasse med et loungesofa i aluminium. I midten står en utepeis. Vi har samlet årets hagemøbler for 2023.
Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er ikke lenge til man kan begynne å finne fram hagemøblene igjen. Skal du kjøpe nye hagemøbler i år anbefaler vi deg å lese videre. Vi har samlet en lang liste med årets hagemøbler, inkludert hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger, utepeiser og parasoller. (Foto: Nordiska galleriet)

Loungesett, hagestoler, spisegrupper, solsenger, parasoller og utepeiser. Vi har samlet årets fineste hagemøbler.

Hagemøbler er en populær investering hos mange, spesielt nå når sommeren nærmer seg og det er tid for å tilbringe dagene ute. Enten du har et stort uteområde, eller en liten balkong, vil hagemøbler skape en avslappende atmosfære og gi deg muligheten til å slikke sol og nyte sommerdagene med venner og familie.

Som de fleste møbler, forandrer også trendene for hagemøbler seg fra år til år. Minimalistiske design og modulære møbler som kan tilpasses ulike utesteder er i vinden, og også i år er hagemøbler av rotting høyt på både ønskelister og trendlister.

Vil du vite hvordan du kan vedlikeholde uteplassen din? Sjekk ut samlesiden vår for terrasse hvor du blant annet finner tips til hvordan vaske terrassen riktig.

Under har vi samlet en rekke hagemøbler vi tror du vil like, enten det er hagestoler, loungesett, solsenger, spisegrupper eller utepeis du vil dekorere uteområdet med.

Hagestoler

Bilde av grønn hagestol fra HAY i pulverlakkert og galvanisert grønn stål ute på grus i naturen foran busk. Med en vannkaraffel, glass og en blå termokanne.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger og utepeiser.

Årets hagestol-trender ser ut til å ha fokus på funksjonalitet og stil. Mens komfort fortsatt er en nøkkelfaktor i valg av hagestol, er stoler med moderne design og materialer som metall, tre og flettet rotting populære hos hagemøbel-produsenter.

Hagestoler med lavt vedlikehold og værbestandige materialer er populære. Mange design tilbyr nå også hagestoler som er lette og enkle å flytte rundt da flere enkelt kan klappes sammen, noe som gjør at de dermed også er plassbesparende.

Bistro metallstol, Cactus

Bistro metallstol, Cactus

Design som er inspirert av Paris sine flotte uteserveringer. Dette er en stødig stol som også kan klappes sammen.
Sjekk prisen her
Paon Spisestol i Pine Green/Bambus

Paon Spisestol i Pine Green/Bambus

Hagestolen som gir følelse av fransk viktoriansk design.
Sjekk prisen her
finnes i flere farger
Hay Palissade Stol

Hay Palissade Stol

En hagestol som vil få oppmerksomhet. Denne stolen er laget for å tåle utendørs bruk.
Sjekk prisen her
Finnes også i khaki
Brafab Andy Posisjonsstol

Brafab Andy Posisjonsstol

Stolen er enkel å felle sammen, noe som betyr at den tar lite plass når den skal ryddes bort for vinteren. 
Sjekk prisen her

Hagemøbler i rotting

Hagemøbler i lys rotting på en platting ved et vann. Vi har samlet årets hagemøbler.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger og utepeiser i 2023. (Foto: Nordiska Galleriet)

Hagemøbler i rotting har lenge vært en populær trend innen hagemøbler, og ser man på årets trender ser man at de fortsetter å være en favoritt blant mange forbrukere.

Utemøbler av rotting er holdbare og værbestandige, noe som gjør dem til et godt valg for utendørsbruk. Hagemøblene kommer i ulike fasonger og farger noe som gjør dette til en stil hvor du garantert vil finne en hagemøbel-favoritt.

kommer i 2 farger
Cane-line design, chester 3-seter

Cane-line design, chester 3-seter

Chester 3-setersofa fra Cane-line er et perfekt loungemøbel som skaper glede og fellesskap i mange år.
Sjekk prisen her
Sofagruppe
Sofagruppe modell Messina

Sofagruppe modell Messina

Stilfull hagegruppe med toseter sofa, to stoler, to puffer og bord. Møblene er i lys flettet kunstrotting som er lett å vedlikeholde og har god holdbarhet.
Sjekk prisen her
Sofagruppe
Venture Home Sofagruppe Kullstorp

Venture Home Sofagruppe Kullstorp

Kullstorp Sofagruppe i metall og stål består av 1 hjørnesofa (3+2) og 1 sofabord. Sofagruppen har plass til 4 sittende gjester. 
Sjekk prisen her
Spisegruppe
Spisegruppe modell Susanna

Spisegruppe modell Susanna

Elegant spisegruppe i klassisk design med fire stoler og bord. Bordet har en nedfelt 5 mm herdet glassplate som går i ett med rottingkanten. 
Sjekk prisen her
Kave Home Lenestol Giana

Kave Home Lenestol Giana

Giana armstol av massivt akasietre og rotting. Stoppede puter inkludert. Innendørs under tak. Leveres umontert.
Sjekk prisen her
Finnes også i sort
Chester lenestol i rotting

Chester lenestol i rotting

Stolen er tilpasset det å være ute i utemiljø og er veldig enkel å vedlikeholde.
Sjekk prisen her
Solseng modell Hampton

Solseng modell Hampton

Klassisk solseng med justerbar rygg. Modell Hampton gir deg god liggehøyde. Ryggen kan heves med over 30 cm.
Sjekk prisen her
Venture Home Sollounge Nopy

Venture Home Sollounge Nopy

Nopy loungesofa i rotting med kalesjetak, pute i polyester og ben i plast. Sofaen krever enkel montering. Mål: Sittedybde: 58 cm. Sittebredde: 195 cm. Sittehøyde: 30 cm.
Sjekk prisen her

Daybed og solseng: Hagemøbler for deg som liker å ligge i solen

To solsenger i turkis og grå står på en platting ved siden av et basseng. Her finner du årets hagemøbler.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger og utepeiser. (Foto: Nordiska Galleriet)

Elsker du å slikke sol og tilbringer gjerne flere timer i solsteiken? Da er nok en solseng det perfekte hagemøbelet for deg. Her er fokuset på komfort, og de fleste solsengene har derfor en justerbar rygg som gjør at du kan finne den beste måten å nyte solen på.

Husk å få i deg nok veske slik at du ikke blir dehydrert, samt tilbringe litt tid i skyggen for å ikke bli helt gjennomstekt av solen. Det er også viktig å huske på solkremen. Her kan du lese hvilken solkrem som har blitt kåret til best i test av Forbrukerrådet.

solstol
Pascal Mourgue for Fermob Dune - sollounge

Pascal Mourgue for Fermob Dune – sollounge

Designeren Pascal Mourgue har designet denne solstolen for franske Fermob. Solstolen har buede linjer av stål, og hele sengen er trukket med Batyline® OTF – et slitesterkt materiale for utemøbler som både er flekkavvisende og hindrer deformasjon.
Sjekk prisen her
Loungeseng
Kave Home Loungeseng Square

Kave Home Loungeseng Square

Kombiner Squares farger og moduler for å skape den perfekte chill-out-sonen. Den er 100% egnet for utendørs bruk, med mange detaljer som gir stil og garanterer total komfort.
Sjekk prisen her
Sjeselong
Palissade Sjeselong, Antrasitt

Palissade Sjeselong, Antrasitt

Palissade sjeselong fra Hay med et enkelt, stilrent design med glatte, bølgete linjer som bare blir vakrere med alderen. Den er laget av slitesterk, værbestandig stål med beskyttende utendørs grunning perfekt til balkongen eller terrassen.
Sjekk prisen her
Foldbare solsenger
Foldbare solsenger med solskjerm 2 stk

Foldbare solsenger med solskjerm 2 stk

Disse solsengene er perfekte fritids- og feriekammerater for deg å slappe av og nyte den friske luften.
Sjekk prisen her
Daybed
Daybed modell Lykke

Daybed modell Lykke

Lykke har tykke puter og solskjerm, akkurat slik en god daybed skal være! Putene har en tykkelse på 13 cm og har avtagbare trekk som kan vaskes på 30 grader. Solskjermen har gassdempere og kan stilles i flere ulike høyder.
Sjekk prisen her

Parasoll

Beige parasoll som gir skygge til loungesett på platting. Frodig grønn hage i bakgrunnen. Her finner du årets hagemøbler for 2023.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger, utepeiser og parasoller.

Selv om det er godt med sol, er det ikke alltid like sunt å tilbringe hele dager direkte i solsteken. Da kan en parasoll være et fint tilbehør i uteområdet. Ettersom en parasoll kan flyttes rund vil den gi deg en behagelig skygge der du måtte trenge det.

Det finnes flere design og farger på parasollene som er tilgjengelige på markedet. Finn den som passer best for ditt uteområde. De fleste kan også slås opp og ned enkelt ved behov.

Parasoll er det perfekte hagemøbelet for deg som har behov for litt skygge på en solrik dag.

3 x 3 m
Hengeparasoll med aluminiumsstang i gråbrun.

Hengeparasoll med aluminiumsstang i gråbrun.

Denne elegante hengeparasollen på 300×300 cm er et perfekt valg for å skape litt skygge og beskytte deg mot solens skadelige UV-stråler.
Sjekk prisen her
Finnes i to farger
Parasoll

Parasoll

Denne hengeparasollen kommer med tiltfunksjon og lufteventil
Sjekk prisen her
Skagerak catania parasoll, 270 cm

Skagerak catania parasoll, 270 cm

Den klassiske parasollen Catania Umbrella fra danske Skagerak er et must på terrassen. Parasollen beskytter mot solen på en stilig måte og kan plasseres på balkongen, verandaen eller i hagen.
Sjekk prisen her
Product name

Product name

Fritthengende og stor parasoll med fot og overtrekk. Parasollen har en diameter på 3,3 meter og en høyde på 2,5 meter. Leveres med fot som veier 95 kg etter den er fylt med vann. 
Sjekk prisen her

Loungesett: Hagemøbler som er perfekt for avslapning

Terrasse med et loungesofa i aluminium. I midten står en utepeis. Vi har samlet årets hagemøbler for 2023.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger, utepeiser og parasoller. (Foto: Nordiska galleriet)

Loungesett er populære utemøbler for deg som vil skape en avslappende og komfortabel atmosfære på uteplassen. Du finner loungesett i forskjellige størrelser, moduler, farger og stiler slik at du kan skape uteplassen du ønsker deg. Dekorer også med tepper og puter for å lage den ultimate plassen for avslapning.

Enten du vil slappe av med venner og familie, eller nyte en stille stund for deg selv, vil et loungesett være et flott tillegg til uteplassen din.

Venture Home Hjørnesofa Tennesse

Venture Home Hjørnesofa Tennesse

Tennesse hjørnesofa i svart aluminium og armlene i teak, samt behagelige puter i grå polyester. Sofaen består av to 2-setersmoduler og en hjørnemodul. Et sofabord medfølger.
Sjekk prisen her
Sofagruppe modell Vegas

Sofagruppe modell Vegas

Sjekk prisen her
Skargaarden bönan lounge sofa

Skargaarden bönan lounge sofa

Bönan Lounge Sofa er laget av en aluminiumsramme og puter fylt med QuickDry-skum med trekk i Sunbrella-stoff som tåler utendørs bruk. Velg mellom flere farger.
Sjekk prisen her

Spisegruppe: Inviter til grillfest med disse hagemøblene

Bilde av spisegruppe til terrasse og hage i lyst stål og med beige puter på terrasse med palmer. Vi viser hagemøbler for 2023.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger, utepeiser og parasoller. (Foto: Netthandelen)

Noe som hører sommeren til er å finne frem grillen og diske opp mat til familie og venner. Hvorfor ikke prøve ut Gladkokkens italienske pizza på grill?

I tillegg til grill kan en spisegruppe hvor man kan nyte maten som blir laget være en god investering til uteområdet. Spisegruppen trenger ikke bare å bli brukt til å spises ved. Her kan du nyte sene kvelder med godt selskap og hyggelige samtaler.

Det finnes flere design og størrelser på spisegrupper som passer til utendørs bruk. Enten du vil spise alene, eller med flere gjester, vil du finne en spisegruppe som passer deg og ditt uteområde. Under har vi samlet noen vi tror du vil like.

Venture Home Holmsund, spisegruppe

Venture Home Holmsund, spisegruppe

Klassisk spisegruppe i svartmalt, galvanisert stål og grå aintwood.
Mål bord: Diameter 103 cm / Høyde 73 cm
Mål stol: Bredde 57 cm / Høyde 88 cm / Dybde 60 cm / Sittehøyde 45 cm
Sjekk prisen her
Spisegruppe modell Nora

Spisegruppe modell Nora

Elegant og tidløs spisegruppe av teak bestående av bord og fire stoler i holdbar teak, den mest holdbare tresorten.
Sjekk prisen her
Ronan & Erwan Bouroullec for Hay, sett med 4 stoler - oliven

Ronan & Erwan Bouroullec for Hay, sett med 4 stoler – oliven

I settet finner du et Palissade Table 170 x 90 cm, to Palissade Dining Armchair og en Palissade Dining Bench i fargen Olive. Palissade-serien er laget av stål. 
Sjekk prisen her
Utendørs spisestue med puter i svart rotting

Utendørs spisestue med puter i svart rotting

Spisestue av rotting til 8 personer har et elegant design og består av 1 bord, 4 stoler, 4 krakker, 8 avtakbare seteputer og 4 ryggputer. 
Sjekk prisen her
Venture Home Bliss spisebord og 4 Samos spisestoler

Venture Home Bliss spisebord og 4 Samos spisestoler

Bliss spisebord med bordplate i aintwood og bordben i aluminium. Matches med 4 stablebare Samos spisestoler i Textilene og stolben i aluminium.
Sjekk prisen her
Spisegruppe modell Helene

Spisegruppe modell Helene

Forventet på lager uke 22.
Sjekk prisen her
Spisegruppe modell Messi – hvit

Spisegruppe modell Messi – hvit

Spisebord og fire stoler. Ramme og bordplate er laget av aluminium for lav vekt, lett vedlikehold samt lang holdbarhet. Putetrekkene er avtagbare og kan vaskes på 30 grader.
Sjekk prisen her
Venture Home Spisegruppe Wembley

Venture Home Spisegruppe Wembley

Wembley spisegruppe i kunstrotting med et vakkert spisebord med bordplate av glass og seks spisestoler (puter inngår)
Sjekk prisen her
perfekt til små balkonger
Hagesett modell Hannah

Hagesett modell Hannah

Flott terrassesett av teak med klappstoler og lite kaffebord. Teak er den mest holdbare tresorten så her får du et holdbart hagemøbel som du vil ha glede av i mange år! 
Sjekk prisen her

Utepeis

Hvit bordpeis fra Tenderflame passer både ute og inne. Vi har samlet årets hagemøbler.
Vi har samlet årets hagemøbler, velg mellom hagestoler, loungesett, spisegrupper, solsenger, utepeiser og parasoller. (Foto: Kitchn)

Sene sommerkvelder med venner og familie man sent vil glemme er det mange som vil oppleve i løpet av sommeren. Når mørket har senket seg vil en utepeis være med på å sette en stemningsfull atmosfære og få sommerkvelden til å vare lenge.

Bor man et sted i landet hvor det ikke blir mørkt om sommeren kan en utepeis fremdeles være med på å sette en lun og hyggelig stemningen. Er temperaturene lave vil utepeisene også gi varme som gjør at man fortsatt kan nyte en sommerdag ute.

Bålpanne: Solo Stove Bonfire kit ASH

Bålpanne: Solo Stove Bonfire kit ASH

Endelig er den her! Den superpopulære Bonfire med farge!
Sjekk prisen her
Venture Home Utepeis, Bastian

Venture Home Utepeis, Bastian

Koselig ildsted for altanen eller terrassen i rund modell, for ved. Høyde 135, Ø 33 cm. Enklere montering.
Sjekk prisen her
Tenderflame Carnation bordlykt i eik/natur

Tenderflame Carnation bordlykt i eik/natur

Lekker oval form med betong-look med levende koselige flammer og en brenntid på ca 5 timer.
Sjekk prisen her

Trekk til utemøbler

For å unngå å måtte kjøpe nye hagemøbler hvert år (dmed mindre du ser et behov for det) anbefaler vi deg å kjøpe møbeltrekk som er beregnet for hagemøblene. På denne måten vil de være beskyttet mot vær og vind og derfor øke levetiden på møblene dine. Du kan få kjøpt møbeltrekk i flere størrelser slik at du finner det som passer best for dine utemøbler.

Møbeltrekk

Møbeltrekk

Overtrekket beskytter mot regn, støv og pollen, hindrer solfalming og gir lenger levetid på møbeletok
Sjekk prisen her