Bolig

Hagemøbler til liten terrasse, veranda eller balkong

2 bilder av cafesett og hagemøbler til balkong, veranda og små uteplasser.
(Foto: Homeroom / Ellos)

Endelig blir det varmere ute! Vi har laget en guide med hagemøbler og inspirasjon til balkong, veranda, små hager og uterom.

Sommeren er nærmere enn noensinne. Den kan heldigvis nytes enten du har stor hage og terrasse eller små uterom, balkong eller veranda. Vi har laget en guide til årets fineste, og smarteste hagemøbler for dere med små uteplasser.

Hagemøbler: Spisegruppe til små uteplasser

2 bilder av balkongmøbler og hagemøbler til balkong, veranda og små uteplasser. Begge i tre: teak, og sammenleggbare.
(Foto: Ellos)

Til tross for små balkonger eller terrasser kan en faktisk få laget en ganske så koselig spisegruppe på liten plass. Det viktigste er bare å ikke se for tradisjonelt på det og ikke forvente seg all verden av albuerom og plass. Noe å sitte på og et sted å sette fra seg mat og drikke er egentlig alt som trengs for å nyte en middag, lunsj eller kald drikke i solveggen på veranda eller balkong. Det er også veldig lurt om du velger møbler som kan klappes sammen eller lett pakkes bort når de ikke brukes.

Beise terrassen: Dette må du tenke på

Her er våre forslag til spisegrupper/ spisemøbler til små uterom:

Spisemøbler små uteplasser:
Annonselenke

Hvordan vaske terrassen riktig

Cafésett: Plassbesparende hagemøbler

Hagemøbler i form av cafesett i stål til balkong, veranda og små uteplasser.
(Foto: Homeroom / Ellos)

Typisk for cafésett er at de er små, gjerne lette i vekt og kan ofte klappes sammen. Dette er derfor ypperlige møbler for små uteplasser. Det kommer godt med at de lett kan pakkes sammen eller flyttes om du en dag trenger uterommet til noe annet. Vi har lagt ved forslag til cafésett i både tre og metall, og i flere forskjellige typer:

Solskjerming til stor eller liten uteplass.

Annonselenke

Levegg/ innsynsskjerming til balkong og veranda

Med en levegg eller innsynskjerming på balkongen eller verandaen beskyttes du både mot vind. Den gir deg også muligheten til å kunne velge selv hvor mye innsyn du vil ha. Det er gjerne mer fristende og lettere å slappe av med en strekk i solen uten at nysgjerrige naboer titter inn.

Årets fineste hagemøbler i 2022

Annonselenke

Inspirasjon til balkong og veranda:

Inpirasjon til balkong og veranda, liten uteplass.  Lyslenker og blomsterkasse.
(Foto: Ellos)

Det er ikke mye som skal til for å pynte opp balkong, veranda eller liten hage, du har jo tross alt ikke plass til så mange ting. En ting det er viktig å huske på er å utnytte høyden og ikke bare ha ting en setter på bakken. En blomsterpotte som tar blomstene opp fra gulvet, et fint teppe på gulvet, lyslenker og en koselig peis gjør mye for utearealet. Kor deg med innredningen, her er våre beste forslag:

Inspirasjon små hager og uterom:
Annonselenke

Les mer på våre temasider: