Shopping

Håndholdt og trådløs støvsuger: Disse er best i test

Håndholdt, trådløs støvsuger best i test: En person støvsuger et teppe med en trådløs støvsuger.
Håndholdt, trådløs støvsuger som er best i test fra merker som Dyson, Phillips og Samsung. Vi har funnet 5 av dem! (Foto: Colourbox)

På jakt etter en håndholdt, trådløs støvsuger? Vi har funnet et utvalg som er best i test i inn- og utland!

Håndholdt og trådløs støvsuger: Tiden der de beste støvsugerne var klumpete og uhåndterbare saker med slanger og ledninger som hektet seg i alt, er forbi. Nå er de beste og mest avanserte støvsugerne frie for både slanger og ledninger, og kan enkelt bæres rundt i hjemmet.

At de er håndholdte og trådløse gjør at det er raskere og enklere å støvsuge, og at de enkelt kan løftes mellom etasjer eller ut for å støvsuge i bilen. De aller fleste er også poseløse, noe som eliminerer stress og utgifter i form av å stadig måtte kjøpe nye støvsugerposer.

Få god og grundig kjøpshjelp på vår best i test-samleside!

Disse trådløse støvsugerne er best i test

Om du først skal bruke noen tusen på en håndholdt og trådløs støvsuger, er det jo greit at du får valuta for pengene dine. En god støvsuger kan være en kjempegod investering, og gi deg mye glede når støvet forsvinner på et blunk. Derfor har vi funnet 5 håndholdte og trådløse støvsugere til forskjellig bruk, fra litt under 800 kroner til litt over 8000 kroner, basert på tester utført av troverdige aktører i inn- og utland.

Philips SpeedPro Max 8000 XC8349 trådløs støvsuger

Beste budsjett-støvsuger
Philips XC8349/01 SpeedPro Max Aqua+

Philips XC8349/01 SpeedPro Max Aqua+

Pris nå: 7 365 kroner hos Philips
Her får du den til laveste pris

Denne modellen fra Phillips har også innebygd moppe-mulighet, og kom seirende ut av Tek.no sin test av trådløse støvsugere under 5000 kroner.

Den ble også best i test i Dagbladet Dinside sin test av håndholdte støvsugere i januar 2022, hvor de blant annet skriver:

-Faktisk er den blant de beste på markedet.

Det er nok flere andre håndholdte støvsugere i denne artikkelen som har en høne å plukke med akkurat det utsagnet, men det er utvilsomt en bra støvsuger vi har å gjøre med her. Hos Techadvisor får den 4.5 av 5 mulige stjerner, og «editors’ choice»-stempelet, mens de blant annet skryter av hvor mye du får for pengene.

Dyson V15 Absolute trådløs støvsuger

Markedsledende og testvinnende
Dyson V15 Detect Absolute (2023)

Dyson V15 Detect Absolute (2023)

Pris nå: 7 490 kroner hos Tretti
Her får du den til laveste pris

Skal du kjøpe en støvsuger som er håndholdt og trådløs, er det umulig å komme utenom Dyson. Modellene deres har kanskje en noe stiv prislapp, men det er ikke uten grunn. Denne modellen er stappfull av avansert teknologi, og er en gjennomgangsfigur i toppen av omtrent alt som finnes av tester der ute. Vi nevner i fleng:

Hos Techradar blir den best i test og omtalt som en soleklar vinner. Tek.no gir den 9 av 10 mulige, og skriver at den er:

-En av de beste støvsugerne vi har testet.

I Dagbladet Dinside får den terningkast 5 og «anbefalt»-stempelet. Good Housekeeping gir den 92 av 100 mulige, og skryter av den avanserte teknologien den er stappet full av. CNET gir den «Editor’s Choice Award», og sier den har best sugeevne av alle de håndholdte modellene de har testet. The Independent gir den 5 av 5 stjerner, og mener den er den beste på grundig rengjøring.

Puh!

ON Stick Vacuum 10 trådløs støvsuger

Kvalitet til under tusenlappen
ON Stick Vacuum 10

ON Stick Vacuum 10

Sjekk prisen her

Aller først ut har vi en håndholdt og trådløs støvsuger som overrasker stort. Mange av de trådløse støvsugerne på markedet koster gjerne mange tusen kroner, men denne har en prislapp som ligger på under 800 kroner!

Tek.no ga den 8 av 10 mulige, og «godt kjøp»-stempelet, og mener du får veldig mye for pengene. Svært god brukervennlighet, sugeevne og brukbar batteritid gjør dette til et ypperlig valg om du ikke har mange tusen å bruke på de aller beste håndholdte og trådløse støvsugerne.

Dyson V11 trådløs støvsuger

Genialt om du har kjæledyr
Dyson V11 - Nickel Blue

Dyson V11 – Nickel Blue

Gå til Proshop her

Om du har ett eller flere kjæledyr som strør rundt seg med hår, fjær eller hva det skulle være, bør du kanskje vurdere denne Dyson-modellen. Den utpreger seg nemlig når det kommer til å støvsuge dyrehår og å støvsuge i møbler, noe blant annet Tek.no påpeker i sin test, der støvsugeren får 8.5 av 10 mulige.

Insider har også testet denne modellen, og skriver:

-Jeg har testet over 40 støvsugere, og denne fra Dyson er min favoritt.

Mye støv og partikler flyvende rundt hjemme? Disse luftrenserne er best i test!

Samsung Bespoke Jet Pro Extra trådløs støvsuger

Tar opp premium-kampen
Samsung Skaftstøvsuger BESPOKE Jet VS20A95973B Pro extra

Samsung Skaftstøvsuger BESPOKE Jet VS20A95973B Pro extra

Pris nå: 8 477 kroner hos ComputerSalg
Her får du den til laveste pris

Èn produsent som prøver å utfordre Dyson-hegemoniet, er Samsung, som med denne stilfulle modellen viser at de virkelig mener alvor. Den gikk helt til topps i Good Housekeeping sin test av trådløse støvsugere, og skriver:

-Den er dyr, men innovativ.

Dette må du huske når du skal kjøpe en trådløs og håndholdt støvsuger:

  1. Batteritid: Sjekk hvor lenge støvsugeren kan brukes på en enkelt ladning. Du vil ha en støvsuger som kan kjøre lenge nok til å fullføre rengjøringen uten å måtte lade den opp igjen.
  2. Batteriladingstid: Sørg for å sjekke hvor lang tid det tar å lade opp støvsugerens batteri fullstendig. Dette vil påvirke hvor raskt du kan bruke støvsugeren igjen etter at den er tom for strøm.
  3. Sugekraft: Sugekraften er en viktig faktor for å sikre effektiv rengjøring. Sjekk anmeldelser eller spesifikasjoner for å få en ide om hvor kraftig støvsugeren er.
  4. Filtreringssystem: Et godt filtreringssystem er avgjørende for å fange opp støvpartikler og allergener. Sjekk om støvsugeren har et HEPA-filter (High-Efficiency Particulate Air) eller et tilsvarende system for å sikre effektiv filtrering.
  5. Vekt og manøvrerbarhet: En trådløs støvsuger bør være lett og enkel å manøvrere. Sjekk vekten og designet for å sikre at den er praktisk å bruke i ulike områder og for å nå vanskelig tilgjengelige steder.
  6. Støvbeholder eller pose: Sjekk om støvsugeren bruker en støvboks eller en pose for å samle opp skitt og støv. En støvboks kan være mer praktisk og kostnadseffektiv på lang sikt, da du ikke trenger å kjøpe poser regelmessig.
  7. Tilbehør og børster: Sjekk hvilke typer tilbehør og børster som følger med støvsugeren. Forsikre deg om at den har de riktige verktøyene for å rengjøre ulike overflater i hjemmet ditt som gulv, tepper, møbler og trange områder.