Shopping

Hårføner: Disse er best i test

Bilde av hårføner i gull foran gul bakgrunn. Disse hårfønerene er best i test.
Hvilke hårfønere som får tittelen «best i test» og hvilke kriterier de måles etter varierer i forskjellige hårføner-tester, men det finnes noen merker som vinner oftere enn andre. Vi har samlet testvinnerne blant hårfønere fra en rekke anerkjente og uavhengige norske og utenlandske nettsider. (Foto: Colourbox)

Enten du foretrekker Dyson, GHD eller Babyliss er disse best i test og, ifølge ekspertene, hårfønerne som gjør den beste jobben.

Hårføner-testene er mange og ligeså testvinnerne. Vi har gjort jobben med valget av ny hårføner enklere og samlet vinnerne i testene til en rekke anerkjente norske og utenlandske nettsider. For når det kommer til hvilken hårføner som skal få æren av å ta bort fukt fra og style lokkene dine har du flere valg. Vi har samlet testvinnere fra forskjellige prisklasser, alle med ulike funksjoner, størrelser og merker. Under finner du testvinnerne fra merker som Dyson, GHD, Revlon, NooA, Babyliss, Remington og Xiaomi.

Best i test: Dyson hårføner vinner hos Wirecutter

Hos Wirecutter (NY Times) vinner Dyson hårføneren Supersonic tittelen beste «upgrade pick». CNN på sin side mener dette er den beste av alle hårfønere. Dette er med andre ord hårføneren de anbefaler deg som ønsker å legge litt ekstra penger i det «beste av det beste».

4 enkle hårfrisyrer til langt og halvlangt hår

– En fryd å bruke, skriver Wirecutter om hårføneren. De kan også avsløre at det har vært favoritten helt siden de testet den for første gang i 2016. 

– Dyson Supersonic er dyr. Altså, $400 dyr. Men, det er ingen tvil om at denne lever opp til forventningene, forklarer CNN. De skryter videre av at den tørker håret effektivt samtidig som den er mye mer stille enn andre modeller nettsiden har testet.

Premium
Dyson Supersonic HD07 Iron Fuchsia

Dyson Supersonic HD07 Iron Fuchsia

Dyson hårføner, Supersonic HD07, vil hjelper deg style håret ditt uten ubehag eller skade. Mye takket være dens kraftige motor, presise kontroll og hårfønerens mange magnetiske tilkoblinger.
Sjekk prisen her

Beste premiumvalg: GHD-hårføneren Helios

«Best splurge» hos britiske Glamour i 2022 og «best premium choice» hos Pricerunner i 2022 er GHD hårføneren Helios. Det er med andre ord ingen tvil om at hårføneren er et godt valg for deg som vil ha en hårføner med «det lille ekstra» og som er klar for å skjemme deg selv litt bort ved innkjøp av din neste føner. 

– Dette er den raskeste hårføneren noensinne, skriver Glamour. Og følger på med at de skjønner hvorfor de beste frisørsalongene er avhengig av den. Pricerunner skryter av at den har en lav vekt, tørker håret fort og er fin å se på. 

Beste «splurge»
ghd Helios Black

ghd Helios Black

Nyhet fra ghd. Helios™ hårføner gir et glattere og blankere hår og med denne får du ultimat stylingkontroll i klassisk sort stil.
Sjekk prisen her

Best i test hårføner hos Pricerunner: Babyliss Pro Digital 6000E

Pricerunner har gjennomført en test av hårfønere i 2022. Her var der flere vinnere, men i forskjellige kategorier. Best i test er det Babyliss Pro Digital 6000E som blir. De kaller den for «best choice hair dryer 2022». De skryter av en stillegående hårføner som er mer stillegående enn mange andre modeller. Og oppsummerer plasseringen med at den er effektiv, kraftig, stille og med enkle funksjoner. 

– The airflow is good and it doesn’t take long before your hair is completely dry, skriver Pricerunner. 

«Beste valg»
Babyliss Pro Digital 6000E Hairdryer

Babyliss Pro Digital 6000E Hairdryer

En lett hårføner fra BaByliss med profesjonell BLDC-motor og 3 medfølgende tilbehør. Med denne kan du lage ulike frisyrer på en enkel måte.
Sjekk prisen her

Hårføner-test med splittet valg av vinner hos TV2

Også TV2 Hjelper deg har testet hårfønere og der er valget av vinner splittet mellom dommerpanelet som består av frisører og dommerpanelet av «hjemmetestere». 

Best i test hos frisørene:

Den beste hårføneren i følge frisørene er en hårføner fra N00A. 

– Jeg elsker ionefunksjonen. Den har godt med ekstra utstyr. Et topp. Godt valg, sier Nilsen.

Frisørenes valg
NOOA PERFECTIONIST NOHD099BL

NOOA PERFECTIONIST NOHD099BL

Hårføner med lavt støynivå, tre temperaturnivåer, kraftig BLDC-motor og Cool Shot-funksjon.
Sjekk laveste pris her

Best i test hos «hjemmetesterene»:

Best i test hos «hjemmetesterene» er hårføneren Remington Silk til den nette sum av 599 kroner.

– Jeg får håret mitt tørt på under 5 min. Den har enkle funksjoner og den ser jo også fin ut. Den er kanskje litt tung, men jeg bruker bare hårføner en gang om dagen, så det gjør ingenting.

Billigst
Remington Silk hårføner AC9096

Remington Silk hårføner AC9096

Hårføner fra Remington utstyrt med 2 munnstykker og en holdbar og profesjonell AC-motor som vil tørke håret raskere enn noen gang.
Sjekk prisen her

Beste billige hårføner: Xiaomi Mi Ionic H300

«Beste budsjettvalg» hos Pricerunner er Xiaomi Mi Ionic H300. 

– En kompakt hårføner som er ideell om du ønsker en stille modell, skriver nettsiden. De mener det er en fabelaktig reise-hårføner og skryter av vekten og at selve hårføneren ikke blir varm utenpå. De liker også det kompakte utseendet til føneren.

rimelig
Xiaomi Hårføner Mi Ionic H300 - 1600 W

Xiaomi Hårføner Mi Ionic H300 – 1600 W

Mi Ionic Hair Dryer H300 er en stillegående, kompakt, effektiv, skånsom og lett hårføner utstyrt med mange smarte funksjoner. Den er i tillegg veldig rimelig.
Pris nå: 349 kroner hos Multicom
Her får du den til laveste pris

Best i test hos People.com: GHD Air 1600W

People kaller GHD Air 1600W for «best quick dry» og skriver:

– Denne hårføneren fungerer bra på farget hår og etterlater håret silkemykt i steden for uttørket og skadet, skriver People. De skryter av en effektiv hårføner som får jobben gjort raskt.

«best quick dry»
GHD air professional hairdryer

GHD air professional hairdryer

Forhandleren skriver selv «Ditt livs beste hårføner!». Hårføneren er utstyrt med en krafig professionell motor, med en eksepsjonelt hurtig tørketid. Ion-teknologi gjør håret silkemykt og glansfult samt reduserer krus.
Sjekk prisen her

Husk dette når du kjøper hårføner:

People forklarer hva det er viktig å huske på når du skal kjøpe hårføner: 

Hårtype: 

Hvilken hårtype du har mener People at er det viktigste du må ta i betraktning når du skal velge hårføner. Dette begrunner de med at om du velger riktige verktøy til håret ditt vil du få best resultat. Har du tynt nordisk hår må du med andre ord ha noe annet enn om du er velsignet med en tykk fyldig manke med tykke hårstrå. 

Nysgjerrig på flere best i test-produkter som disse? Her finner du alle våre saker med testvinnere.

Funksjoner:

Alle hårfønere kommer med forskjellige funksjoner, hva som passer deg kommer an på hvordan du bruker hårføneren, hvilken type hår du har og hvilket resultat du ønsker å oppnå. Se opp for funksjoner som flere varmenivå, egen funksjon for kaldluft og turbo. 

Ekstradeler

Mange hårfønere har ekstrautstyr eller ekstradeler. Dette kan være alt fra eget utstyr for deg med krøller, utstyr spesielt laget for å roe ned småhår. Her kan det være lurt å sette seg litt inn i delene du tror passer deg, ditt hår, ditt bruk og ønsket resultat før du kjøper.