Shopping

Harry Potter Julekalender 2023

Vi åpner Harry Potter-julekalender 2023! Finn ut om den populære adventskalenderen står til forventningene.

Vi har åpnet Harry Potter-julekalenderen for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Vi har åpnet og vurdert den populære julekalenderen med Harry Potter-tema. Den populære adventskalenderen lover spennende overraskelser for ivrige Potter-fans.

Er adventskalenderen verdt kjøpet? Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi forresten samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Harry Potter julekalender 2023

Positivt

+ Variasjon på innhold

+ Holder det den lover

Negativt

– Pris

– Kvalitet på selve kalenderen

Harry Potter-julekalender

Harry Potter-julekalender

Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

«Bak lukene skjuler det seg alt fra en tøypose til nøkkelringer, klistremerker, pins og en notatblokk, alt med en magisk touch som passer perfekt for Potterheads som ikke kan få nok av magi og trylleformler», står det om kalenderen, og vi vil påstå at du får akkurat det som blir lovet.

Gir kalenderen oss julestemning?

Harry Potter i seg selv gir oss julestemning, og her er selve kalenderen dekorert med misteltein som er med på trekke opp designet. Innholdet har ikke jule-tema, men dette er ikke noe vi føler vi savnet på innholdet.

Produktkvalitet

Kvaliteten på selve kalenderen er mildt sagt dårlig, og her må vi si oss skuffet. Når en luke blir åpnet er det fort gjort at lukene i nærheten åpnes i samme slengen. Selve innholdet kan ikke skryte på seg å være den beste kvaliteten, men ikke skuffende dårlig da vi ikke hadde forventet mer av den.

Variasjon

Her scorer julekalenderen bra, for selv med litt varierende kvalitet må vi skryte av variasjonen. Her får man forskjellige ting hver dag, noe som vil gjøre enhver Harry Potter-fan glad.

Er kalenderen verdt pengene

Til 499 kr synes vi prisen er noe stiv, og hadde nok sett at den var litt lavere med tanke på den dårlige kvaliteten på selve kalenderen. Er man derimot en stor Harry Potter-fan vil kanskje ikke dette ha noe å si ettersom innholdet er varierende nok til å gjøre dette til en spennende kalender.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight og mange flere.

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere