Best i test

Headset: Dette er de beste hodetelefonene til reise

Person som holder opp fire forskjellige headset fra merker som Sony, Bose og Apple. Her finner du hodetelefonene som er kåret til best i test i 2024. Blant vinnerne finner du: Sony WH-1000XM4, Sony WH-1000XM5, Bose Noise Cancelling Headphones 700, Bose QuietComfort Ultra, Apple Airpods Max.
Hvilket headset er best til reise? Vi har samlet hodetelefonene med støydemping som er kåret til best i test, hvorav Sony og Bose er soleklare favoritter. (Foto: Cecilie Aasland/ABC Startsiden)

Bose og Sony er markedsledende innenfor støydempende headset. Her finner du de beste hodetelefonene i 2024 til reise.

Visste du at noen headset egner seg bedre til reise enn andre? Hodetelefoner med støydemping kan være med på å gjøre reisen mer komfortabel da de bruker avansert teknologi til å redusere uønsket bakgrunnsstøy. På denne måten kan du nyte musikk, podkaster, lydbøker eller stillhet uten forstyrrelser fra for eksempel flymotorene.

Vi har samlet støydempende headset som alle er kåret til best i test. Her er det Sony og Bose som kommer ut som de store vinnerne.

Drømmer du om å reise til sol og varme til en billig penge? Da anbefaler vi samlesiden vår for restplass-reiser!

Disse headsettene er best til reise

Det er ingen tvil om hvilke merker som er soleklare favoritter blant hodetelefonene som er best til reise. Både Sony og Bose har vært store favoritter år etter år, og det er nok en gang disse produsentene som troner øverst på ekspertenes liste over beste hodetelefoner til reise.

Sony hodetelefoner: Stor favoritt blant flere

Sony er en stor aktør innen støydempende hodetelefoner, og Tek velger å trekke fram Sony WH-1000XM5 som de beste på markedet.

– Sony klyver igjen opp som kongen av støydemping, skriver de om headsettet og gir det 9,5 poeng av 10 mulige.

sony
Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5

Pris akkurat nå: 3 779 kroner
Gå til Scandinavian Photo her

Lillebroren Sony WH-1000XM4 får også skryt av Tek som kaller det et meget, meget godt alternativ. Techradar velger derimot å sende dem helt til topps i sin test av hodetelefoner.

– Disse hodetelefonene tilbyr suveren støyreduksjon, god lydkvalitet, god batterilevetid, kablet eller trådløs bruk, og en komfortabel passform i et lett sammenleggbart design. Ideell for reiser, skriver de om den eldre modellen fra Sony.

sony
Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4

Pris akkurat nå: 2 749 kroner
Gå til NetOnNet her

Bose headset: Kongen av støydemping

Når det kommer til «kongen» av støydempende headset er det Bose QuietComfort Ultra som stikker av med tittelen. What Hi-Fi har testet Boses nyeste modell og er svært fornøyde med resultatet.

– Bose har slått på stortromma med QuietComfort Ultra Headphones – De er dyre, men leverer lydkvalitet og støydemping på høyeste nivå, skriver de.

bose
Bose QuietComfort Ultra

Bose QuietComfort Ultra

Pris akkurat nå: 4 877 kroner
Gå til Proshop her

Ønsker du deg derimot en noe rimeligere variant bør du sjekke ut Bose Noise Cancelling Headphones 700. Disse blir rost opp i skyene av Wirecutter som sier hodetelefonene er perfekte for reiser.

– Headsettet gir fantastisk lyd og støydemping samtidig som de er i et komfortabelt og lett design, sier de.

bose
Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Pris akkurat nå: 3 490 kroner
Gå til Proshop her

Apple AirPods Max

Apple AirPods Max har ikke vært med i samletester, men det betyr ikke de ikke skal få sin del av oppmerksomhet. Da Techradar testet disse hodetelefonene skrev de at AirPods Max er suverene på lyd, og at støydempingen kan måle seg med både Sony WH-1000XM4 og Bose Noise Cancelling Headphones 700.

– Den høye prisen, begrensninger for Android-brukere og mangel på 3,5 mm lydutgang betyr likevel av vi bare vil anbefale dem for iOS-brukere med litt penger til overs, konkluderer de om hodetelefonene fra Apple.

Apple
Apple AirPods Max

Apple AirPods Max

Pris akkurat nå: 6 488 kroner
Gå til ComputerSalg her

Trådløse ørepropper: For deg som foretrekker mindre pakning

Er du ikke fan av hodetelefoner, og foretrekker heller ørepropper? Da er kanskje en av disse toppmodellene med støydemping for deg. De vil ikke gi like god støydemping som headset da hodetelefonene vil gi en isolerende effekt på grunn av hvordan de sitter over ørene.

Disse øreproppene vil derimot gi bedre støydemping enn andre ørepropper gjør.

Bose QuietComfort Earbuds II støydempende ørepropper

Øreproppene fra Bose blir kåret til de beste øreproppene til reise av Techradar. Dette på grunn av deres imponerende støydemping og komfortable passform.

– Ikke bare har Bose klart å implementere redesignet sitt godt, de har forbedret støyreduksjonen til flaggskipets ørepropper samtidig som de låter enda bedre enn før, skriver de.

bose
Bose QuietComfort Earbuds II

Bose QuietComfort Earbuds II

Pris akkurat nå: 2 659 kroner
Gå til Proshop her

Sony WF-1000XM5 støydempende ørepropper

Disse trådløse øreproppene har fantastisk lyd og kansellerer støy bedre enn noen andre vi har testet, skriver Wirecutter om øreproppene fra Sony.

Selv om de kårer Sony sine trådløse ørepropper til best i test legger de til at folk med svært små ører kan slite med å holde dem på plass.

sony
Sony WF-1000XM5

Sony WF-1000XM5

Pris akkurat nå: 2 932 kroner
Gå til Proshop her