Shopping

Helgens beste salg – De beste salgene akkurat nå

Stort helgesalg på kjøkkenutstyr hos bakeren og kokken, sikre deg vare i høy kvalitet med opptil 50% rabatt.
Stort helgesalg på kjøkkenutstyr hos bakeren og kokken, sikre deg vare i høy kvalitet med opptil 50% rabatt. (Foto: Get Inspired)

Endelig er varmen her! Denne helgen er det mange som skal kose seg ute i sola. Gjør deg klar med helgens beste tilbud.

Denne helgen er det meldt dårlig vær i store deler av landet, og mange har nok planer om å være mye inne. I denne ukens helgekupp har vi plukket de beste tilbudene som passer en god nettshopping helg. I denne artikkelen finner du knallkjøp på vårklæ.

Du kan også gjøre et kjempekupp på kjøkkenutstyr, mote, sko og treningstøy.

Get Inspired: 30% rabatt på alle løpesko

Get Inspired har et stort utvalg av treningsklær, moteklær og turklær til dame og menn. Denne helgen sparker de i gang løpesesongen og gir deg 30% rabatt på alle løpesko. Tilbudet varer frem til 24.05 så vær rask. de beste skoene går først.

Bruk koden RUN30 for å få rabatten

Se hele salget på løpesko her.

Strim: Få tilgang TV2s kanaler fra 199 kroner måneden

Få tilgang til alle tv kanaler og strime plattformer i dag.

Strim gir deg tilgang til alle tv kanaler og strimingplattformer til en fast pris hver måned. Du kan enkelt velge mellom tre ulike pakker. Strim litt, Strim mye og Strim mest. Kanskje spesielt nå får du tilgang til ALLE TV2s kanaler med en pris fra 199 kroner

Få helgens tv underholdning her.

Bakeren og kokken: Weekend Deals med gode priser på kniver, bakeformer og kjøkkenmaskiner

Se helget her

Bakeren og kokken har et stort utvalg av kjøkkenutstyr og redskaper for en hver smak. Denne helgen kan du sikre deg en rekke av de beste kjøkken og bakeredskapene til en redusert pris.

Se hele salget hos Bakeren og Kokken her.

Tights.no: Opptil 40% rabatt på årets siste vårsalg

Klikk på bilde for å se hele salget hos Tights.no

Tights.no har på kort tid blitt Norges største nettbutikk for treningstøy. utstyr og mat. Nettbutikken gir oss nå vårens aller siste salg og sender prisene på en rekke varer. Denne helgen kan du sikre deg alt fra treningstøy og sko til proteinpulver og energidrikke til en knallgod pris.

Se hele salget hos Tights.no her

Ellos: 25% rabatt på alle sko og kjoler

Klikk på bilde for å se hele salget hos Ellos.

Ellos er for mange et kjent sted å kjøpe klær og sko. Du husker kanskje den velkjente Ellos katalogen som kom i posten? Nå er tidene endret seg og tiden for bestilling via post er forbi. Nå skjer alt over nett. Denne uken kan du gjøre et skikkelig outletkupp. Ellos har nemlig 25 % på alle kjoler og sko fra utvalgte merkevarer. På salg finner sesongens fineste kjoler og supre sko fra merker som adidas og Birkenstock til en nedsatt pris. Det er også mulig å gjøre et skikkelig møbelkupp med opptil 40% rabatt på massevis av innredning.

Se hele salget hos Ellos her.

Milrab: Sommer kickoff – Spar opptil 45%

Klikk på bilde for å se hele salget hos Milrab. (Foto: Milrab)

Milrab har et stort utvalg av teknisk gode klær og sko til trening og friluft. Denne uken sparker de i gang sommeren og gir det opptil 45% rabatt på over 400 ulike varer. På Milrabs sommer Kickoff kan du sikre deg alt fra sko, briller og klær.

Se hele salget hos Milrab her.

Christiania Glasmagasin – 25-50% på alle glass

Se hele salget hos Christiania Glasmagasin.

Har du planer om å kjøpe nye glass til hjemme eller hytta, er det en god anledning til å gjøre det denne helgen. Christiania Glassmagasin har nå 25-50% rabatt på alle glass halv. De fører merker som Stelton, Riedel, Hadeland Glasverk og den populære Rosendahl serien.

Se utvalget av bestikk hos Christiania Glasmagasin her.

Milwaukee-kampanje hos Nilfisk

Gjør et kupp på høytrykksuplere fra den amerikanske produsenten Nilfisk i dag.

Nilfisk er proffenes valg når det kommer til høytrykkspyler. Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på store deler av sortimentet til Nilfisk hos Staypro fra den amerikanske produsenten.

Sikre deg salget her.

Hoka-kupp hos Milslukern

Hoka kombinerer av vekt med en helt rå komfort som gir deg følelsen av å fly langs bakken.
Hoka kombinerer av vekt med en helt rå komfort som gir deg følelsen av å fly langs bakken.

Hoka-sko er blitt en favoritt for mange. Det er ikke uten grunn. Kjennetegnet til Hoka er at skoen er designet for deg som verdsetter passform, god respons og et friskt utseende. Skoen er lett og fungerer derfor like godt til løping på mølla, i skogen, under maraton eller til en tur i byen. Merket har utviklet en unik såle som er lett, myk og en av de beste på markedet.

Se alle Hoka-skoene på salg her

Ukens Kupp hos Sportsnett: 20-50% Rabatt på en rekke favoritter

woman back wearing short hiking on a path in alpine mountain

Sportsnett kjører et kjempesalg på en turgåer sine favoritt merker. Her kan du spare mellom 20 til 50 % rabatt på en mengde plagg. Her kan du finne godbiter fra merker som Arc´teryx. Rab og Black Diamond.

Sjekk ut favorittsalget til Sportsnett her.

40 % på alle dundyner hos Princess

Nå er tiden inne for å gjøre et realt kupp på dundyner.

Princess har ofte mange gode salg og tilbud. Intet unntak denne helgen. Varen har endelig begynt å komme, derfor kjører Princess 40 % rabatt på alle dundyner denne helgen. Gjør et kupp i dag.

Se hele utvalget av dundyner her.

Les mer på våre temasider: