Reise

Hellas: Kombiner flere reisemål i en ferie

Kombinasjonsreiser lar deg oppleve flere reisemål i en og samme reise. Opplev både strand, by og fjell med Apollo sine populære reisekombinasjoner.
(Foto: Apollo)

Skal du på ferie til Hellas, men ikke sikker på hva som frister mest av by, strand eller fjell? Da kan Apollos kombinasjonsreiser være riktig for deg!

Apollos kombinasjonsreise har vært en stor suksess i flere år, og slår nå alle tidligere salgsrekorder med sine kombinasjonsreiser til Hellas. Nå lanserer Apollo flere kombinasjonsreiser og har også nylig lagt til reiser til den populære jetsettøya Mykonos blant kombinasjonereisene sine. Hva med en tur til både Mykonos, Santorini og Naxos på en og samme tur for eksempel? 

Nå lanseres det også reiser til Mykonos i Apollo sine kombinasjonreiser til Hellas. Her er en strand og havn med båt samt strandpromenade avbildet fra den vakre øya.
Mykonos er en av de største turistdestinasjonene i Egeerhavet, og spesielt kjent for sitt spennende natteliv. (Foto: Apollo)

— Noen foretrekker to ferieuker og syns det blir for lenge å tilbringe begge på ett sted. Andre har kun én uke til rådighet og vil få mest mulig ut av den. Folk har ulike behov, og det har vi tatt høyde for. Derfor lanserer vi nå kombinasjonsreiser med både én, to og treukers reiselengder, slik at våre reisende skal kunne skreddersy sin helt unike drømmeferie, forteller Beatriz Rivera, Kommunikasjonansvarlig i Apollo.

Skreddersydde hotellopplevelser for deg

Opplev flere reisemål med kombinasjonsreiser

Hvite murhus med rosa klatreblomster på Mykonos, Hellas.
Granittøya Mykonos ligger mellom øyene Tinos, Syros, Paros og Naxos i øygruppen Kykladene i Egeerhavet.

En av grunnene til at kombinasjonsreiser passer så ypperlig på ferie i Hellas er de korte avstandene. I Hellas har du mulighet til å dra fra reisemål til reisemål på kort tid, i enkelte tilfeller med bare en kort båttur mellom. Dette åpner for å kunne velge en ukes ferie, men fortsatt få oppleve flere kjente øyer som både Kreta, Rhodos, Santorini, Mykonos og Naxos på en tur. 

Gran Canaria: Reisemålenes glamorøse rockestjerne

Kjærestetur til Hellas på Santorini

Bilde av de særegne hvite husene med blå tak langs fjellsiden ned mot havet på Santorinis caldera.
Santorini trollbinder med sine hvitkalkdede hus, blå tak, blomster og azurblå hav. (Foto: Apollo)

Hva med en kjærestetur med den ultimate reisekombinasjonen Naxos og Santorini? Her starter ferien med strandidyll på strandparadiset Naxos og avsluttes med to dagers hotell på den verdenskjente kalderaen Santorini.

Lengre ferier

Sivota er en landsby i regionen Epirus, som av Aftenposten har blitt kalt "Hellas vakreste hemmelighet". (Foto: Apollo)

Er du eventyrlysten og ute etter lengre ferier, kan en toukers ferie som denne passe deg. Regionen kan friste med Sivotas krystallklare badevann, Lefkas følelse av “det ekte Hellas” og Pargas pittoreske småbyidyll. 

Parga i kombinasjon med Sivota eller Lefkas

Visste du at Parga kan bestilles i kombinasjon med flotte Sivota eller Lefkas? Denne kombinasjonsreisen er perfekt for deg som vil oppleve mer av Hellas på en og samme ferie. På Lefkas kan du leve tett på og oppleve det ekte Hellas. Den pittoreske havnebyen Sivota tilbyr nydelig mat med flott natur, og den romantiske småbyen Parga sjarmerer med sin småbyidyll.
Kjøp kombinasjonstur for den eventyrlystne

Øyhopping i Kykladene

— Interessen rundt kombinasjonsreiser har gått over all forventing i år – særlig i Hellas. Du skal ikke se bort ifra at 2022 blir året der øyhopping får sitt store comeback, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Bilde fra havnen på den vakre og populære ferieøya Naxos i Hellas. Båter, strandpromenade og en av båtene som tar deg fra øy til øy.
Naxos er den stlrste øyen i øygruppen Kykladene i Egeerhavet, og barndomshjemmet til gudenes konge Zevs. (Foto: Apollo)

Et av områdene det satses ekstra på er den populære øygruppen Kykladene, et ettertraktet reisemål for øyhopping. Her kan du nå også oppleve Mykonos i kombinasjon med Naxos, Paros, Milos og Santorini.

Santorini er spesielt kjent for sin caldera med hvite hus og blå tak. Her avbildet i solskinn med nærliggende øyer og hav i bakgrunnen.
På Santorini kan du gå fotturer langs kanten av øyens vulkanske krater og nyte utsikten over hvitkalkede hus, blå tak og azurblått hav. (Foto: Apollo)

— Mykonos har lenge vært kjendisenes storfavoritt, mye grunnet øyas store utvalg av lekre hoteller, trendy strandbarer og ikke minst fotogene baktepper. Kombinert med Santorini og Naxos får du virkelig det lekreste Hellas har å by på. Denne kombinasjonen blir en eksklusiv favoritt for livsnyterne der ute, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

Apollo reiser til Santorini og Kykladene fra tre byer i Norge i sommer: Oslo, Stavanger og Trondheim.

Kombinasjonstur Naxos + Mykonos + Santorini:
Nå lanseres det også reiser til Mykonos i Apollo sine kombinasjonreiser til hellas. Her er en strand, strandpromenade og havn avbildet på den vakre øya.

For de eventyrlystne voksne: Naxos + Mykonos + Santorini

Vil du kombinere trendy med luksus og avslapning kan du det med denne kombinasjonsreisen til Naxos, Mykonos og Santorini. Ferien starter på Naxos, hvor strandliv, uteserveringer og historiske serverdigheter venter. Videre går turen til kjendistunge Mykonos – Hellas mest trendy øy. Turen avsluttes på romantiske Santorini med sine kalkhvite hus, kongeblå tak og azurblåe hav.
Kjøp kombinasjonsreise til Kykladene hos Apollo

Genuine Hellas i Patmos og Samos

Opplev autentiske Hellas på Patmos, som her med hvite murhus i smale autentiske smug.
Patmos er en liten øy i øygruppen Dodekanedene i den østlige delen av Egeerhavet, og en av øyene i øygruppen som ligger lengst nord. (Foto: Apollo)

Vil du oppleve det genuine og tradisjonelle ved Hellas tilbyr Apollo nyheten Samos og Patmos. Her  besøker du Samos, en storfavoritt for strandlover som også vil oppleve det autentiske ved Hellas. På Patmos opplever du gresk historie som verdensarvstedene Apokalypsegrotten og Johannesklosteret.

Bilde av havn med båter, og hus i i bakgrunnen, i vakre Samos by i Hellas.
På Patmos kan du gå i fotsporene til apostelen Johannes på øya der han visstnok fikk sin bibelske åpenbaring. (Foto: Apollo)

— Øya Patmos prydes av utallige kapell, kirker og kloster, som skaper en nærmest meditativ atmosfære. Dette er reisemålet for deg som vil oppleve en autentisk del av Hellas, der øyfølelsen innsvøpes i greske tradisjoner. Her spaserer du gjennom koselige smug og tumlende bougainvilleaer – og nyter minst like fine solnedganger som på Santorini, tipser Rivera.

Kombinasjonsreise Patmos + Samos:

Patmos i kombinasjon med Samos

Dra til den postkortvakre vulkanøya Patmos, og kombiner sjarmerende byer og herlige strender med unike severdigheter som å gå i fotsporene til apostelen Johannes. Turen bestilles i kombinasjon med nydelige Samos.
Kjøp reise til Patmos og Samos fra Apollo

Les mer på våre temasider: