Shopping

Her er årets fineste julestjerner

Julestjerne i gull og julestjerne i kobber fra Watt & Veke
Julestjerner fra Watt & Veke. (Foto: nordicnest.no)

Julestjerne, eller adventsstjerne, er et sikkert tegn på at julen nærmer seg. Her er fem fine julestjerner!

Lite gir vel mer julestemning enn en vakker julestjerne som lyser opp i vinduet i førjulstiden. De siste årene har utvalget av julestjerner blitt enormt, det er ikke lenger bare de tradisjonelle stjernene i hvit eller gull som gjelder.

hvit julestjerne fra watt & veke
«Oslo» julestjerne fra Watt & Veke. (Foto: Confidentliving.no)

Årets julestjerner kommer i alle mulige farger, størrelser og former, med eller uten lys, matte eller blanke – alt ettersom hva du liker best. Heng de opp i vinduet, direkte på veggen, ned fra taket i stua, på badet, på soverommet eller i gangen. Alene, eller flere sammen i en gruppe. Alt er lov og alt er like fint.

Små adventsstjerner gjør seg forresten også godt som pynt på et fint dekket julebord, eller som en del av juledekorasjonen med adventslys, mose og julekuler.

Lyst på mer inspirasjon når det kommer til interiør? Her finner du alle våre artikler om interiør og trender til hjemmet.

Adventsstjerne fra Watt & Veke

Watt & Veke lager fantastisk vakre julestjerner, og denne stjerna, som har fått navnet «Oslo», er en av deres bestselgere. Julestjerna er møysommelig laget for hånd i halvtransparent papir. Den er også av høy kvalitet og vil garantert være et blikkfang i ethvert pyntet julehjem.

Du velger selv om du vil ha lys i eller ikke, bare husk at ledning og pære selges separat.

Tips! Bytt gjerne ut tråden julestjerna henger i med et eksklusivt silkebånd i samme farge som stjerna. Resultatet er både sofistikert og lekkert på samme tid.

Julestjerne til vindu

Brune og matte julestjerner fra Watt & Veke
Boris julestjerne fra Watt & Veke (Foto: Nordic Nest)

Boris julestjerne på 50 cm fra Watt & Veke er en solid papirstjerne med ni stjernespisser. Med matt papir og metallisk finish, er denne håndbrettede adventsstjerna enkel og minimalistisk, men samtidig stilfull. Miks og match flere farger sammen, eller la den skinne for seg selv. Denne julestjerna gjør seg like godt på veggen som i vinduet. Heng den opp med et tykt og vakkert silkebånd eller bruk ledning med lyspære.

Lurer du på hvordan du kan få hotellfølelsen hjemme? I denne saken får du de beste tipsene med inspirasjon til soverommet!

Maja julestjerne i gull
Maja julestjerne fra Watt & Veke. (Foto: Confidentliving.no)

Maja adventsstjerne

Har du lyst på en litt annerledes julestjerne i år, en som skiller seg fra alle andre? Da er Maja adventsstjerne et godt valg.

Denne adventsstjerna er like vakker tent som slukket. Heng stjerna opp på veggen og «Maja» vil garantert få den oppmerksomheten hun fortjener. Denne julestjernen er 60 cm stor og kan henges i taket, på veggen og i vinduet.

Batteridrevet julestjerne på fot fra Astro Pearl.
Julestjerne på fot fra Star Trading Astro pynter opp ethvert festbord. (Foto: Garden Store)

Pynt festbordet med julestjerne fra Star Trading Astro

Skal du dekke til julebord? Da er denne batteridrevne julestjernen på fot fra Star Trading helt perfekt!

Julestjernen fås i to varianter: En perlefarget med lyse linjer og metallpinne og en perlefarget med svarte linjer og svart metallpinne. Julestjernen går på 4 stk AA-batterier (ikke inkludert), så du trenger ikke tenke på at lange ledninger ødelegger inntrykket av festbordet.

Star Trading Astro er 74 cm høy og er ment for innendørs bruk. Den slås enkelt av og på med en bryter på toppen av sokkelen og gir et behagelig og stemningsfylt lys. En 6V pære, som kan byttes ut, medfølger.

Her finner du årets julekalendere til voksne.

Julestjerne i gull og julestjerne i kobber fra Watt & Veke
(Foto: nordicnest.no)

Stor julestjerne i kobber

Tilly adventsstjerne på 60 cm fra Watt & Veke kommer både i gull og kobber. Stjerna gjør seg like godt alene, som sammen med en eller flere andre.

Denne glitrende julestjerna vil garantert hente frem julestemningen i hjemmet. La den henge i vinduet eller plasser den på en bokhylle eller på en benk. Enkel å montere.