Shopping

Julestjerne til vindu: Her er årets fineste adventssjerner

Bilde av julestjerne til vindu. venstre: populær adventsstjerne i papir fra Watt og Veke «oslo» på en trebenk med annen pynt foran en hvit vegg. Høyre: flott stor julestjerne med lys i et vindu med pynt og et snødekket landskap i bakgrunnen.
Julestjerner til vindu kommer nå i mange forskjellige materialer, størrelser og typer. Vi har funnet ut hva flest søker etter og under finner du altså noen av årets mest populære typer julestjerner! (Foto: nordicnest.no)

Julestjerne, eller adventsstjerne, er et sikkert tegn på at julen nærmer seg. Her er fem fine julestjerner til vindu!

Lite gir vel mer julestemning enn en vakker julestjerne som lyser opp i vinduet i førjulstiden? De siste årene har utvalget av julestjerner blitt enormt, det er ikke lenger bare de tradisjonelle stjernene i hvit eller gull som gjelder. Vi har sett på søketrendene til nordmenn dette året og under finner du årets mest populære typer julestjerner!

Lyst på mer inspirasjon når det kommer til interiør? Her finner du alle våre artikler om interiør og trender til hjemmet.

Watt & Vekes julestjerne «Oslo»: Populær adventsstjerne til vindu

Watt & Veke lager fantastisk vakre julestjerner, og denne stjerna, som har fått navnet «Oslo», er en av deres bestselgere. Julestjerna er møysommelig laget for hånd i halvtransparent papir. Den er også av høy kvalitet og vil garantert være et blikkfang i ethvert julepyntet hjem.

Du velger selv om du vil ha lys i eller ikke, bare husk at ledning og pære selges separat.

Tips! Bytt gjerne ut tråden julestjerna henger i med et eksklusivt silkebånd i samme farge som stjerna. Resultatet er både sofistikert og lekkert på samme tid.

Populær
Julestjernen Oslo fra Watt & Veke

Julestjernen Oslo fra Watt & Veke

Adventsstjernen er nøye brettet for hånd i semi-gjennomsiktig papir av høyeste kvalitet og skaper et mykt og elegant uttrykk i vinduet.
Sjekk prisen her

Adventsstjerne i metall til vindu

En klassisk og vakker julestjerne i metall fra velkjente Star trading. Dette er av typen som er så tradisjonell at den aldri går av moten, me den er også garantert å sikre julestemning i hjemmet!

Her finner du årets julekalendere til både dame, herre, barn og dyr.

Klassisk adventsslys fra Star Trading

Klassisk adventsslys fra Star Trading

Den messingfargede adventsstjernen fra svenske Star Trading er en klassiker laget av metall.
Sjekk prisen her

Trippel julestjerne med lys

Vil du lyse skikkelig opp vinduene dine denne julen kan denne varianten være et godt valg! Her får du 3 julestjerner, alle med lys, som pynter nydelig opp vindu! På grunn av lengden på denne vil den passe både til vindu av vanlig størrelse, dører og større vindu som strekker seg fra gulv til tak.

Her finner du en oversikt over enda flere populære julekalendere til dame i 2023.

Star Trading Papirstjerne «Cassie»

Star Trading Papirstjerne «Cassie»

Sjekk prisen her

Stor julestjerne til vindu fra Watt og Veke

Boris julestjerne på 70 cm fra Watt & Veke er en solid papirstjerne med ni stjernespisser. Med matt papir og metallisk finish, er denne håndbrettede adventsstjerna enkel og minimalistisk, men samtidig stilfull. Miks og match flere farger sammen, eller la den skinne for seg selv. Denne julestjerna gjør seg like godt på veggen som i vinduet. Heng den opp med et tykt og vakkert silkebånd eller bruk ledning med lyspære.

Boris julestjerne fra Watt & Veke

Boris julestjerne fra Watt & Veke

Sjekk prisen her

Lurer du på hvordan du kan få hotellfølelsen hjemme? I denne saken får du de beste tipsene med inspirasjon til soverommet!

Rimelig julestjerne av papir

Har du lyst på en litt annerledes julestjerne i år, en som skiller seg fra alle andre? Da er Ice adventsstjerne et godt valg.

Denne adventsstjerna er like vakker tent som slukket. Heng stjerna opp på veggen og «Ice» vil garantert få den oppmerksomheten den fortjener. Denne julestjernen er 70 cm stor og kan henges i taket, på veggen og i vinduet.

Ice julestjerne fra Star Trading

Ice julestjerne fra Star Trading

Ice adventsstjerne Ø 70 cm fra Star Trading er en elegant papirstjerne som består av tre lag brettet papir. 
Sjekk prisen her

Julestjerne batteri

Flott og litt mer utradisjonell adventsstjerne som går på batteri. Denne kan du bruke både innendørs og utendørs, den kommer med lyskilde inkludert og går på batteri. Dette er med andre ord julestjernen som både kan pynte opp vindu, festbord og utendørs i vinter!

Batteridrevet juletjerne «Alice»

Batteridrevet juletjerne «Alice»

Batteridrevet 3D-stjerne av plast som også kan brukers utendørs. Stjernen har 12 LED-lyskilder og disse er inkludert.
Sjekk prisen her

Stor julestjerne i gull fra Watt og Veke

Tilly adventsstjerne på 60 cm fra Watt & Veke kommer både i gull og kobber. Stjerna gjør seg like godt alene, som sammen med en eller flere andre.

Denne glitrende julestjerna vil garantert hente frem julestemningen i hjemmet. La den henge i vinduet eller plasser den på en bokhylle eller på en benk. Enkel å montere.

Tilly Julestjerne 60 cm, Gull

Tilly Julestjerne 60 cm, Gull

Tilly julestjerne fra Watt & Veke med et tidløst design i papir med en glitrende, støvfri overflate og en herlig julestemning.
Sjekk prisen her

Når kan man henge opp julestjerner i vinduet?

Tradisjonelt skal stjernen henges opp første dag i advent, altså 1. desember som et symbol på betlehemssjerna. Andre sier at man kan henge opp stjerna første søndag i advent.

Når skal man ta ned julestjerner fra vindu?

Ifølge TV 2 er det to tradisjoner for når julen avsluttes. Den ene er at julen ryddes vekk 13 dager etter jul, også kalt «13. dag jul» som vil si 6. januar. Den andre sier at man skal vente helt til 20 dager etter jul, altså helt til 13. januar med å rydde vekk julen.

Her får du 65 gøyale rampenisse-streker