Shopping

Her får du tak i piggsko med vendbare pigger

Tre bilder sammensatt til ett bilde. Alle bildene er av sorte vintersko som har røde vendbare pigger i sålen. Vi har samlet piggskoene med vendbare pigger som fortsatt er tilgjengelig. Velg blant merker som Icewalkers, Rieker, Birkebeiner og Jacalu. Med disse skoene slipper du de sitsomme broddene.
Genial vintersko! Piggskoene med vendbare pigger holder deg både varm og stødig på vinterveiene. Piggskoene som er enklere å bruke enn klassiske brodder er svært populære, og fyker ut av butikkhyllene. (Foto: Trapessko)

Har du fått med deg disse superpopulære vinterskoene? Piggsko med vendbare pigger er ikke bare geniale, men kan også hindre ødelagte gulv.

Visste du at du kan «skifte» fra piggsko til vanlige sko med et klikk, og vice versa, uten å måtte slite med klumsete brodder. Hvert år meldes det inn skader for millioner når piggsko og brodder riper opp innendørs gulv. Løsningen? Piggsko med vendbare pigger!

Disse smarte vinterskoene lar deg enkelt vende piggene ut og inn, og beskytter gulvene samtidig som de holder deg stødig på glatte underlag. Piggskoene er ikke bare praktiske, men også svært ettertraktet.

De populære skoene blir derfor fort utsolgt, så her lønner det seg å være rask. Vi har samlet piggsko med vendbare pigger som fortsatt er tilgjengelige.

Trenger du flere tips og triks til «glatta»? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for tema «vinter». Her finner du alt fra beste strømiddel, til geniale snørydde-redskaper.

Piggsko med vendbare pigger til dame

Hva er vel bedre enn en vintersko som er både stilren og praktisk? Disse dameskoene med vendbare pigger holder deg ikke bare stødig på beina når du går på islagte veier, men de vil holde deg varm samtidig som du ser bra ut. Under finner noen piggsko med vendbare pigger som fortsatt er tilgjengelige til dame.

Vi har også tidligere skrevet om piggskoene som er kåret til best i test i 2024.

Icewalkers – Montebelluna

Icewalkers – Montebelluna

Robust, varm og vanntett boot med vendbare pigger i sålen.
Sjekk prisen her
Birkebeiner – Falk

Birkebeiner – Falk

Vanntett og varmfôret for å holde føttene dine varme selv på de kaldeste dagene.
Sjekk prisen her
få igjen
Rieker

Rieker

Varmfôret og stilren vintersko med vendbare pigger
Sjekk prisen her

Piggsko med vendbare pigger til herre

Varmfôret, vanntett og robust, man trenger ikke gå ned på kvaliteten på vinterskoene for å finne et par piggsko med vendbare pigger. Under har vi samlet noen herremodeller av de populære skoene som gjør det enkelt å «ta av seg» broddene før man går inn på gulv.

Er du heller på utkikk etter fôrede piggsko? Da bør du sjekke saken vår om varme piggsko som holder deg varm selv på de kaldeste dagene.

Icewalkers – Trelleborg

Icewalkers – Trelleborg

Robust, varm og vanntett boot med vendbare pigger i sålen.
Sjekk prisen her
Få igjen
Jacalu

Jacalu

Skoen kommer i en vanntett membran og snøring for individuell tilpasning.
Sjekk prisen her
Birkebeiner – Jerv

Birkebeiner – Jerv

Sjekk prisen her

Foretrekker du de gode gamle broddene er kanskje denne saken om hvilke brodder som er best for ulike formål noe du bør lese.

Les mer på våre temasider: