Shopping

Bålpanne: Disse er best i test

Bilde av bålpanne i norsk natur. Vi guider deg til riktig valg av bålpanne enten du vil ha espegard bålpanne, rentbrennende bålpanne, røykfri bålpanne eller liten bålpanne. Vi avslører også hvilken klassiske bålpanne som er best i test.
En klassisk bålpanne fra Espegard, eller en som er røykfri kanskje? Vi har funnet et utvalg med bålpanner som passer de fleste behov. Vi avslører også hvilken klassiske bålpanne som ble best i test i 2023! (Foto: Netthandelen.no)

Bålpanner kommer i mange varianter, hva med en bålpanne fra Espegard eller en nymoderne røykfri bålpanne? Vi har samlet bålpanner i alle størrelser og prisklasser.

Med en bålpanne på terrassen eller i hagen er du sikret å ha det hyggelig ute hele året. Her kan du overraske venner og familie med nykokt kaffe servert med varme vafler eller kanelsnurrer, alle tilberedt over åpen flamme på bålpannen. En bålpanne kan i tillegg brukes både om sommeren og vinteren!

Det finnes mange varianter av en bålpanne, og for at du skal slippe å gå gjennom alle, gir vi deg et utvalg bålpanner i forskjellige størrelser, fasonger og prisklasser.

Lurer du på hvor du finner billige vinterdekk eller hvordan du vasker vindu når det blir kaldt? Her finner du alt vi skriver om vinter!

Espegard bålpanne: Den klassiske og mest populære

Når en nevner ordet «bålpanne» er det nok mange som ser for seg den originale bålpannen fra Espegard. Dette er også bålpannen som blir kåret til best i test av Tek da de testet bålpanner i 2023.

Under finner du bålpanner som har det klassiske utseende til en bålpanne fra Espegard.

Best i test
Klassisk bålpanne fra Espegard

Klassisk bålpanne fra Espegard

Klassisk og funksjonell bålpanne med spir. Bålpannen kan justeres i høyden og er 180 høy.
Sjekk prisen her
Bålpanne-pakke
Espegard Bålpanne - full pakke

Espegard Bålpanne – full pakke

Sjekk prisen her

Her kan du finne inspirasjon til hagestuer og vinterstuer.

Liten bålpanne: Genial for små uteplasser

Ønsker du en bålpanne som ikke tar så stor plass, men samtidig gir gleden som den klassiske bålpannen? Da burde du denne lille bålpannen. Ikke bare er den flott å se på, men den er også veldig praktisk dersom du ikke ønsker et stativ til pannen eller har liten plass.

USA Today var imponert over denne bittelille bålpannen da de testet den i fjor, og synes den gir litt ekstra «flair» til uteområdet ditt, selv om den ikke er sånn kjempefunksjonell til å f.eks lage mat på.

Røykfri
Solo Stove Mesa

Solo Stove Mesa

Bordmodellen Solo Stove Mesa fungerer akkurat som våre røykfrie bålpanner men i mindre format.
Den er enkel å fyre opp, kan stå rett på bordet og avgir lite røyk.
Sjekk prisen her

Røykfri bålpanne: Solo Stove Ranger

Solo Stove Ranger er en kompakt og reisevennlig bålpanne. Bålpannen er perfekt til å ta med på tur, og er designet til å etterlate minimalt med spor etter du har kost deg rundt den. Bålpannen er også designet slik at røyken forbrenner, noe som gjør den røykfri. Her har vi skrevet mer om røykfrie, også kalt rentbrennende, bålpanner.

Denne Solo-bålpannen ble trukket frem som en «outdoor upgrade» da Good Housekeeping kåret sine favorittprodukter i 2021.

Røykfri
Solo Stove Ranger

Solo Stove Ranger

Røykfri bålpanne som etterlater seg minimalt med spor. Perfekt å ta med seg på tur.
Sjekk prisen her

Rund bålpanne med bein

Disse dekorative og enkle bålpannene sikrer koselig stemning på terrassen. Her kan du grille pølser eller varme deg sammen med familie, venner eller kjæreste en kald dag eller sommerkveld. 

Vi har funnet frem to enkle, minimalistiske og svarte bålpanner. Her kan du pynte opp hagen samt varme deg og lage god mat.

Visste du forresten at dette er terrassevarmerne som er best i test?

Fyrfat fra Espegard, 60cm

Fyrfat fra Espegard, 60cm

Kjempefint fyrfat som du kan ta med til din favorittstrand, på hytta, over til naboen, eller et utsiktspunkt du liker godt.
Sjekk prisen her
Bålpanne modell Kragerø

Bålpanne modell Kragerø

Lekker bålpanne som ikke tar stor plass på terassen
Sjekk prisen her

Utepeis

Utepeisen er et flott tilskudd til terassen. Her kan man sitte året rundt å nyte varmen den gir. Man kan også lage mat til både venner og familie. Hvis du ikke ønsker deg bålpanne eller grill, er kanskje utepeisen det perfekte kjøpet for deg?

Mareld Utepeis med oppbevaring

Mareld Utepeis med oppbevaring

En elegant og praktisk løsning for deg som ønsker å nyte kvelden foran et hyggelig bål i hagen eller på terrassen. Laget av stål og med oppbevaring.
Sjekk prisen her

Sjekk ut samlesiden vår for grill her.