Reise

Her finner du billige restplasser

øya hydra i hellas er et yndet sted å reise hvis du ser etter restplasser
Hydra i Hellas har vært et yndet sted å reise for svært mange. Det var denne øya hvor artisten Leonard Cohen traff norske Marianne Ihlen. Tar du en restplass flytur til Hellas, kan du komme deg hit med båt. (Foto: Colourbox)

Klar for ferie, men sent ute med planleggingen? Eller venter du kanskje på et godt tilbud i siste liten? Her finner du billige restplasser.

Sydenferie, storbyferie eller opplevelsesreise. Har du litt is i magen kan du spare mange tusenlapper ved å vente til avreisedatoen nærmer seg. Det lønner seg å sammenligne pris på reise. Du kan finne billige restplasser til store deler av verden, enten du drømmer om å reise til Hellas, Spania eller kanskje Thailand.  Mange venter på feriepengene sine før de reiser. Slik beregner du dem.

Apollo

Hos den anerkjente reisearrangøren Apollo finner du restplasser til nordmenns favorittreisemål. Ekspertene på reise vet hva vi liker og tilbyr reiser og pakker med både kombinasjoner og arrangementer tilpasset dette. Finn din neste reise med en rimelig restplass hos Apollo under. Listene oppdaterer seg jevnlig så her er det lurt å følge godt med for å sikre deg billige reiser til dine favorittreisemål!

Restplasser tilgjengelig
Bo blant fantastisk design på et av Apollo Mondo Boutique hoteller.

Restplasser tilgjengelig nå!

Bestill restplass med Apollo nå.

Restplass.no

Et populært nettsted for de som leter etter billige restplasser. Restplass.no er en av de største formidlerne av reiser i Skandinavia og samler restplasser fra alle de store reisearrangørene. Her kan du søke etter charterreiser og storbyreiser, med populære reisemål som Hellas, Spania og Tyrkia. Når du skal finne en restplass søker du etter dato og reisemål, eller du kan rett og slett søke på Syden og la billigste reisemål avgjøre hvor turen går. 

Bilde av en solskinnsdag på stranden Mitjana på Mallorca i Spania.
Nyt late dager i solen på stranden, og spar penger ved å finne billige restplasser. Vi viser deg hvor du finner de beste tilbudene! (Foto: Colourbox)

Expedia.no

Det populære amerikanske reisefirmaet Expedia samler en rekke av de største reisemetasøkemotorene og dette er grunnen til at du kan finne så billige reiser og gode kupp på reiser her. Expedia tilbyr både fly, pakkereiser, restplasser, leiebiler, overnatting, hotell og aktiviteter på siden sin.

Her finner du restplasser hos Expedia.no:

Søk blant et hav av restplasser hos Expedia

Spar penger på din neste reise ved å bestille restplass hos Expedia. Tilbyder med sammarbeid med noen av de største på markedet, noe som sikrer billige flybilletter, hotell og reisepakker.
Finn din neste rimelige reise her

Momondo.no

Momondo er en gratis reisesmøkmotor hvor du kan sammenligne priser på fly, hotell, leiebiler og pakkereiser over hele verden. Siden reisesiden ble lansert i 2008 har den blitt et kjent navn hos de fleste som er glade i å reise. Du kan også besøke nettsiden for reisetips og inspirasjon.

Billige restplasser hos Momondo:
Bilde av en solskinnsdag på stranden Mitjana på Mallorca i Spania.

Bestill restplasser hos reisegiganten Momondo

Lei av ustabil Norsk sommer? Hos Momondo kan du finne restplasser og planlegge en strandferie for hele familien. Trykk på lenken for å sikre deg tilbud på restplasser til Syden.
Kjøp restplaser hos Momondo her

Reiseguiden.no

Reiseguiden har samlet restplasser fra en rekke reiseselskaper, og du kan søke etter all incklusive-reiser eller sette en makspris på hvor mye du er villig til å betale. I tillegg finner du utallige inspirerende reiseskildringer fra Reiseguidens egne reiseguider. som kanskje kan hjelpe deg til å planlegge din egen drømmeferie. Reiseguiden.no ha sin egen app, slik at du enkelt kan holde iversikt over de nyeste restplassene. 

Travelmarket.no

travelmarket.no kan du søke etter restplasser og sammenligne priser fra alle de store charterselskapene. Du kan velge ulike avreiseflyplasser, også fra Danmark og Sverige. Og hvis det er nærhet til strand du ønsker deg på ferien din, kan du filtrere søket ditt på maks antall meter til stranden fra hotellet. Travelmarket.no oppdateres med nye restplasser flere ganger om dagen, så det kan lønne seg å besøke siden ofte. Du kan opprette en egen «charteragent», der du legger inn reisemål og reisedatoer. Da får du en e-post med oppdaterte priser hver dag. Travelmarket.no har også en egen app for restplasser, laget for iPhone og Android, der prisene oppdateres hver time. 

Ticket.no

Ifølge Ticket.no er nettsiden en del av den største feriereisebyråkjeden i Norden. Her kan du få restplasser fra alle ledende charter- og reisearrangører, og cruiserederier, samt fly- og hotellselskaper. Ulikt en del av de andre tilbyderne av restplasser har Ticket også fysiske kontorer i flere norske byer, som du kan oppsøke for å booke restplass direkte med en kundebehandler. Du kan også kontakte dem på telefon for å få hjelp til bookingen din. 

Bilde av hvite hus i Ronda, Andalusia Spania.
Blant restplasser finner du reiser til både storbyer, småbyer, strandferier og innenlandsturer rundt om i hele verden. Her fra Ronda i Andalusia, Spania. (Foto: Colourbox)

Secret Escapes – luksusferie på salg

Er du ute etter det lille ekstra i ferien din i år? Secret Escapes er en medlemsklubb som tilbyr hotellovernattinger og pakkereiser til sine medlemmer til kampanjepriser. Medlemskapet er gratis, men du må oppgi e-postadressen din for å få opp søkeresultatene. Er du heldig kan du gjøre et skikkelig kupp og finne et luksushotell til en veldig god pris, kanskje spesielt hvis du reiser utenom høysesong. Secret Escapes samler hotelltilbud fra alle verdensdeler, slik at du like gjerne kan finne et luksushotell i Lofoten som på Sri Lanka. 

Oversikt over restplasser hos charterselskapene

Charterselskapene legger ut restplassene sine direkte på sin egen nettside, for deg som har mulighet til å dra innen kort tid. Både Ving, Tui og Apollo har egne faner på nettsiden for restplasser til sydligere strøk. Du kan som regel søke på turer som er flere uker eller noen måneder frem i tid, men er du ute etter et kupp må du ofte kunne reise i løpet av de nærmeste dagene eller ukene. 

Finn billige fly i lavpriskalenderen

Er det billige flyreiser du er på jakt etter kan du også lete direkte på flyselskapenes nettsider. Her ligger det ikke restplasser i vanlig forstand, men titte på lavpriskalenderen får du oversikt over når det er billigst å fly. Visstnok er det billigste ukedagene du kan fly på tirsdager, onsdager og lørdager. Kanskje ikke så overraskende, ettersom etterspørselen som regel er lavest disse dagene.