Reise

Her vil nordmenn helst bo på Gran Canaria

Bilde av Puerto Rico Gran Canaria - Dette er stedet nordmenn helst vil bo på ferieøya. på bilde ser vu landskapet med hoteller, solsenger, strand og krystallblått hav.
Gran Canaria er mange nordmenns favoritt når vi skal vende nesen mot sydligere strøk, men med sine mange populære destinasjoner, som blant annet Puerto Rico, Playa Del Ingles og Las Palmas ville vi finne svaret på hvilke av stedene som er den største feriefavoritten?

Vi nordmenn elsker å reise til Gran Canaria, men hvor vil vi helst bo, på Puerto Rico, Playa Del Ingles eller Las Palmas? Vi gir deg svaret!

Det er ikke noe nytt at ferieglade nordmenn elsker å reise til Gran Canaria. Med sin behagelige temperatur og vakre landskap er ferieøya blitt et svært populært reisemål om vinteren, men hvor vil vi helst bo på Gran Canaria?

På utkikk etter flere restplasser? Da kan du få full oversikt her:

Restplass til Gran Canaria
Restplass til Gran Canaria

Restplass til Gran Canaria

Sikre deg en billig ferie med restplass til Gran Canaria. Tilbudet inkluderer fly og hotell.
Sjekk prisen hos Restplass Sjekk prisen hos Apollo

Her bor vi helst på Gran Canaria

Ifølge en fersk rapport vi har fått innsikt i, fra Restplass.no kan vi grave litt dypere i hvor ferieglade nordmenn ønsker å bo på øya. Rapporten tar utgangspunkt i Restplass sine tall på hvor nordmenn reiser og viser oss blant annet hvor favorittstedene til nordmenn er og hvor nordmenn søker sitt andre hjem under solen. Her er de fem mest populære stedene, ifølge rapporten:

Ifølge Tripadvisor er Club Maspalomas Suites & Spa nr. av 1089 hoteller på Gran Canaria. Hotellet har fått 1757 anmeldelser og har en score på 5 av 5 mulige poeng.

På utkikk etter restplass til Gran Canaria? Da kan du få full oversikt her

Beste stedet å bo på Gran canaria
Club Maspalomas Suites og Spa

Club Maspalomas Suites og Spa

Dette hotellet skårer best av 1089 hoteller med sine 5 av 5 stjerner fra 1757 anmeldelser.
Sjekk prisen her

Her kan du forresten lese om alle Kanariøyene!

Puerto Rico – Gran Canarias mest populære

På en solid førsteplass finner vi tettstedet Puerto Rico. Byen er en stor favoritt og kan skimte med 340 soldager og grader på 20+ året rundt. Puerto Rico ligger tett opptil fjellet helt sør på Grand Canaria noe som gjør tettstedet skjermet fra den kalde vinden fra nord.

I tillegg til gode temperaturer har Puerto Rico også hyggelige lokale restauranter, strender, bra shopping og et variert uteliv.

I følge Tripadvisor er Marina Suites Hotel nr 1 blant 66 ulike hoteller i Puerto Rico. Hotellet har fått 4630 anmeldelser og har fått en score på 4,5 av 5 mulige poeng.

Beste hotell: Puerto Rico
Marina Suites: 4,5 av 5 stjerner

Marina Suites: 4,5 av 5 stjerner

Dette hotellet skårer best av 66 hoteller i Puerto Rico med sine 4,5 av 5 stjerner fra 4630 anmeldelser.
Sjekk prisen her

Playa Del Ingles

Playa Del Ingles som nummer to på listen over steder nordmenn vil bo på Gran Canaria. Tettstedet ligger på sørkysten av ferieøya og har blitt en populær feriedestinasjon på grunn av sine fantastiske strender.

Byen er et perfekt sted for deg som ønsker gode shoppingmuligheter og et livlig nattliv, men er også et tettsted som passer perfekt for familier med barn.

I følge Tripadvisor er Gold By Marina nr 1 blant 133 ulike hoteller på Playa Del Ingles. Hotellet har fått 2675 anmeldelser og har fått en score på 5 av 5. Hotellet blir også kåret til det nest beste hotellet på øya.

Beste hotell: Playa Del Ingles
Gold By Marina

Gold By Marina

Dette hotellet skårer best av 133 hoteller i Playa Del Ingles med sine 5 av 5 stjerner fra 2675 anmeldelser.
Sjekk prisen her

Las Palmas: Gran Canarias største by

Las Palmas er nummer tre på listen til Restplass over hvor nordmenn helst vil bo når de er på ferie på Gran Canaria. Byen er øyas hovedstad og er også den største byen på Kanariøyene. Byen ligger på nord-østsiden av øya og er kjent for sitt pulserende nattesliv.

Ifølge Tripadvisor er Santa Catalina nr 1 blant 319 ulike hoteller på Las Palmas. Hotellet har fått 1104 anmeldelser og har fått en score på 4,5 av 5.

Nå kan du fly og bo billig på Tenerife, les hvordan her

Beste hotell: Las Palmas
Santa Catalina: 4,5 av 5 stjerner

Santa Catalina: 4,5 av 5 stjerner

Dette hotellet skårer best av 319 hoteller i Las Palmas med sine 4,5 av 5 stjerner fra 1104 anmeldelser.
Sjekk prisen her

Bahia Feliz

Bahia Feliz havner som nummer fire på listen til Restplass. Tettstedet er en rolig og avslappende ferieby sørøst på øya som består av hoteller, leiligheter og resorter. Her kan du fint trekke deg tilbake og nyte varmen uten å bli påvirket av øyas festligheter.

Ifølge Tripadvisor er Grupotel Playa Feliz nr 1 av 7 ulike overnattingssteder i Bahia Feliz. Hotellet har fått 607 anmeldelser og en score på 4 av 5 mulige poeng. Hotellet har alt inkludert.

Beste hotell: Bahia Feliz
Grupotel Playa Feliz: 4 av 5 stjerner

Grupotel Playa Feliz: 4 av 5 stjerner

Dette hotellet skårer best av 7 hoteller i Bahia Feliz med sine 4 av 5 stjerner fra 607 anmeldelser.
Sjekk prisen her

Amadores

På en solid femteplass havnet tettstedet Amadores. Byen ligger nær Puerto Rico, men er en roligere del av byen. Amadores er en vakker og populær stranddestinasjon som er kjent for sin vakre strand. Her får du en rolig atmosfære med et stort utvalg av hoteller og leiligheter.

Beste hotell: Amadores
Gloria Palace Royal Hotell og Spa: 4,5 av 5 stjerner

Gloria Palace Royal Hotell og Spa: 4,5 av 5 stjerner

Dette hotellet skårer best av 2 hoteller i Bahia Feliz med sine 4,5 av 5 stjerner fra 4281 anmeldelser.
Sjekk prisen her