Shopping

Hestra skinnhansker: Dette er mine 5 favoritter

Collage av Hestra skinnhansker for herre
Hestra lager noen av de fineste skinnhanskene på markedet. Jeg har funnet mine 5 favoritter! (Foto: ABC Guider)

Skinnhansker fra Hestra er superpopulære, og ikke uten grunn. Jeg har samlet de som etter min mening er de aller fineste!

Et litt undervurdert plagg til de kaldere dagene, er et par stilige og behagelige kvalitetshansker i skinn. De kan komplettere et antrekk, samtidig som de beskytter mot kulda, enten du går eller sykler.

Noen av de aller beste og mest erfarne på å lage slike hansker, er svenske Hestra. De har laget tidløse og slitesterke skinnhansker i Småland i 80 år, og er stadig den mest populære produsenten her til lands. Derfor har jeg funnet frem et utvalg av 5 forskjellige Hestra-hansker i ulikt materiale, som alle har hvert sitt særegne stiluttrykk.

Sjekk ut samlesiden vår full av gode tips til herreklær!

Hestra Wakayama i okseskinn til aktiv bruk

Disse hanskene kommer i mykt og isolerende okseskinn, og er fôret med deilig ullfrotté. Disse passer flott både i hverdagen og på skitur, og de retroinspirerte hanskene gir meg nesten lyst til å ta på meg nikkers, spenne på treskiene og gå på skitur som på 50-tallet.

Hestra Wakayama

Hestra Wakayama

Sjekk prisen her

Hestra Bergvik i geiteskinn

Om du heller vil ha en litt mer stilren og minimalistisk hanske, er disse i geiteskinn veldig flotte. Med polyesterfôr og primaloft-isolasjon holder de hendene dine varme, i et klassisk og nedtonet design.

Hestra Bergvik

Hestra Bergvik

Sjekk prisen her

Hestra Geoffrey i lammeskinn

Disse elegante håndsydde hanskene i lammeskinn er skikkelig myke! Åpningen er elastisk og ribbestrikket, og sitter veldig godt og fast rundt håndleddet. En moderne, men likefullt klassisk hanske.

Hestra Geoffrey

Hestra Geoffrey

Sjekk prisen her

Hestra Viljar i syntetisk skinn av kork

Om du av ulike grunner ikke er komfortabel med å bekle hendene dine i skinn, er disse et godt alternativ som likevel ivaretar det raffinerte uttrykket og stilige passformen til Hestra-skinnhansker. De er nemlig laget av vegansk korkbasert «skinn», og holder samvittigheten din ren og hendene dine varme ved hjelp av myk fleece og Primaloft Gold-fôring.

Hestra Viljar

Hestra Viljar

Sjekk prisen her

Hestra Eirik i hjorteskinn

Apropos raffinert: Disse svarte hanskene i hjorteskinn er både stilige og veldig anvendelige. Passer ypperlig til både hverdag og fest!

Les mer på våre temasider: