Shopping

Hoka Clifton 9: Nå er nyheten av den populære joggeskoen her

Bilde av joggesko-nyheten Hoka Clifton 9. De populære løpeskoene.
Hoka Clifton 9: Joggeskoen er endelig lansert (Foto: Anton Sport)

Nå er Hoka-nyheten Hoka Clifton 9 endelig i butikk. Vi har funnet frem nyhetene til dame og herre, og tipser også om hvor du får den billigst!

Solen skinner og nesten all snøen er borte fra veiene, endelig! Nå kan snart brodder og pigg-joggesko byttes ut med lette og behagelige joggesko for mosjonister i det ganske land. Da kunne det ikke passet bedre at det populære joggesko-merket Hoka har sluppet nyhetene sine for 2023 – og med det kan endelig løpeglade nordmenn få tak i den etterlengtede nyheten Hoka Clifton 9!

Nyeste versjonen av Hoka Clifton-joggeskoen

Hoka Clifton 9 er den nyeste versjonen av Hoka One Ones bestselgende joggesko. Denne lette og svært dempende skoen er designet for å gi løpere en god balanse mellom komfort og ytelse.

Med en vekt på bare 205 gram og en tykk såle med enda mer demping, er Clifton 9 en av de mest behagelige løpeskoene på markedet. Den er perfekt for løpere som ønsker å trene lengre distanser uten å måtte bekymre seg for støt og belastning på føttene (spesielt på hardt underlag).

Oppgradering av Hoka Clifton til både dame og herre

En av de viktigste oppgraderingene i Clifton 9 er den nye overdelkonstruksjonen som gir bedre passform og pusteevne. Skoen har også en forbedret yttersåle som gir bedre grep og slitestyrke.

Hoka Clifton 9 er tilgjengelig i både herre- og damestørrelser, og er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Prisen på joggeskoen varierer etter fargevalg, men ligger rett i underkant av 2000 kroner.

Joggeskoen for deg som vil ha løpesko til mengdetrening

Løpeskoen har allerede fått gode tilbakemeldinger fra løpere over hele verden, og det er forventet at den vil bli en bestselger i 2023.

Runners World skriver (oversatt fra engelsk): Hoka Clifton 9 er den siste modellen i joggesko-serien Clifton, designet for de daglige joggeturene, og den skuffet ikke.

Så hvis du er ute etter en joggesko for mengdetrening, kan Hoka Clifton 9 være akkurat det du trenger.

Her får du Clifton 9 billigst

I skrivende stund får du Hoka Clifton til rundt 1800 kroner (og oppover) i nettbutikkene.

TIL DAME
Hoka One One Clifton 9 (Dame)

Hoka One One Clifton 9 (Dame)

TIL HERRE
Hoka One One Clifton 9 (Herre)

Hoka One One Clifton 9 (Herre)

Hoka Clifton 9 får du i ulike farger (til dame og herre)

Sjekk fargevalgene her