Shopping

Hoka tursko til latterlig lav pris under Cyber Monday

Bilde av hoka anacapa på en orrange bakgrund. Hoka tursko er nå på tilbud
Hoka Anacapa kan nå sikres med en deilig rabatt. Her kan du spare stort. (Foto: Startsiden Guider)

Dette er et av de beste tilbudene vi har sett under Cyber Monday! Nå får du 60 % rabatt på den populære turskoen fra Hoka.

Hoka Anacapa er en lett tursko som passer perfekt til turer i skog, mark og på fjellet. Nå er skoen rekordbillig og flyr ut av butikkhyllene. Om du skal sikre deg produktet bør du være raskt ute, for flere størrelser har begynt å bli utsolgt allerede.

Hoka Anacapa er en vanntett GORE-TEX sko som har lav vekt, er vanntett og god pusteevne. I tillegg er skoen utstyrt med Hoka sin kjente såle. Her får du en sko som holder deg stabil i ulent terreng, samtidig som du har en myk såle å gå på.

Sist oppdatert mandag 27.november 2024

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.» 

Sjekk alle Black Friday-guidene våre her

Dame
Hoka Anacapa Low GTX Dame

Hoka Anacapa Low GTX Dame

Anacapa er en tursko med vanntett GORE-TEX-membran.
Pris nå: kroner hos
Sjekk prisen her
Herre
Hoka Anacapa Breeze Low

Hoka Anacapa Breeze Low

Anacapa Low GTX til herre som tidligere kostet 999 kr er dessverre utsolgt, men denne modellen er nå satt ned med 440 kr.
Sjekk prisen her

Hoka Anacapa prisstatestikk

For å være sikker på at tilbudet på Hoka Anacapa er reelt har vi sjekket prissammenstjenesten til Klarna. Her ser vi at den laveste prisen på Hoka Anacapa Low er 1299 kroner. Tilbudet du ser lenger opp i saken er fra Anton Sport. Der kan du sikre deg skoen til 999 kroner.