Smarte tips

Leca safe antiskli: et genialt strømiddel

Knust Leca er et ypperlig strømiddel når glattisen er som verst.

Sliter du med å holde utearealene dine tilstrekkelig strødd og sikre i disse hålke-tider? Da har vi et tips til deg!

Du har sikkert brukt Leca i en eller annen form før? Enten om du har brukt det i kuleform for drenering i bunnen av blomsterbedet ditt, eller i blokk-form til ett eller annet oppussingsprosjekt er det et kjent navn for de fleste.

Leca Safe Vinterstrø 50L

Leca Safe Vinterstrø 50L

Dagens billigste pris
Pris nå: 229 kroner hos Maxbo
Her får du den til laveste pris

Leca er generelt et utrolig anvendelig produkt, spesielt om man tar i betraktning at Leca i seg selv bare er leire brent på veldig høye temperaturer. For tiden er det utrolig glatt i store deler av landet, og mange strør med grus og salter utearealene sine uten særlig hell. Da er det kanskje ikke alle som har tenkt på muligheten for å løse problemet med en glatt oppkjørsel ved hjelp av Leca-kuler?

Ute etter flere gode vinterråd? Sjekk ut vår samleside for smarte tips og artikler som omhandler vinter

Knust Leca som alternativ til grus

Om du har strødd mye med grus, kjenner du garantert til grusens «bakside». Vanlig grus kan blant annet ha en tendens til å simpelthen trille av isen når folk går oppå den, slik at den heller ender opp i grøftekanter og lignende uten å gjøre noe nytte for seg i det hele tatt.

10 L
Leca Safe Antiskli - 10L

Leca Safe Antiskli – 10L

Dagens beste pris
Pris nå: 35 kroner hos Megaflis
Her får du den til laveste pris

Når isen forsvinner på våren, er det jo også slik at grusen dessverre ikke smelter bort med den, og du sitter igjen med store mengder grus du må få feiet bort og fjernet.

Når hålkeføret er på sitt verste og skaper kaos for alle som ferdes utendørs, har også grus en tendens til å bli utsolgt, som blant annet TV2 kunne melde om i forrige uke.

Om du kjenner deg igjen i dette, har vi et tips til deg: Et ypperlig strømiddel-alternativ er knust Leca, som selges under merkevaren Leca Safe. Knust Leca er akkurat det det høres ut som, og kan skilte med noen egenskaper som grusen ikke har.

Trenger du hardere lut for å komme deg trygt over glattisen? Slik smelter du bort glattisen skånsomt, enkelt og effektivt.

Hvorfor velge knust Leca som strømiddel?

Vel, først og fremst er knust Leca mye enklere å få tak i for tiden. Du kan blant annet få tak i det her:

Det porøse leirebaserte strømiddelet er også betraktelig lettere enn grus, som gjør det enklere for folk i alle aldre å strø uten store fysiske anstrengelser. I tillegg legger Leca seg øverst i skorpen av isen om det blir mildvær som igjen fryser til, altså slipper du å strø så ofte.

En annen klar fordel er at Leca også har bruksområder etter isen har smeltet, og enkelt og greit bare kan feies rett ut i blomsterbed og lignende, og slik etterbrukes som jordforbedring.