Shopping

Høstjakke til herre: Disse jakkene ønsker vi oss nå

Høsten er på vei, her er årets fineste høstjakker til herre.
Høsten, med sine skiftende og kalde temperaturer, er på vei. Her er årets fineste høstjakker til herre. (Foto: Get Inspired / Care of Carl)

Høstjakke: Høsten er på vei og snart er tiden der vær og temperaturer skifter raskere enn du aner. Vi har derfor samlet høstens beste jakker som passer årstiden perfekt.

Nå som høsten er rett rundt hjørnet er det mange som begynner på letingen etter en ny høstjakke. Noen vil kanskje si det er for tidlig siden vi fortsatt er i august, men jakke-nyhetene er allerede på plass i butikkene. 

Høstjakke: Årets trender

Denne høsten er de klassiske høstfargene i deilige, naturinspirerte farger tilbake i motebildet. Mørkegrønn, oransje, rust, brunt og brunrød er farger vi kommer til å se mye av denne sesongen. De klassiske høstfargene kommer igjen hvert år, og denne høsten er intet unntak. I tillegg ser vi at blå i ulike varianter er sterkt representert.

Vi har samlet våre 10 favoritt-høstjakker til herre som passer til en rekke anledninger. Her finner du jakker som passer både til tur, jobb, fest eller hverdagslige gjøremål som turer til og fra bilen. Her er det mulig du finner din nye favorittjakke!

På jakt etter nye fjellsko? Les vår store oversikt over fjellskoene som er best i test her.

BI-Swing Windbreaker, Polo Ralph Lauren

Jakke i klassisk modell, fra Polo Ralph Lauren. Produsert i vannavvisende polyester-vev. Prydet med deres ikoniske polospiller på venstre bryst.
Bestill jakken hos Care Of Carl

The North Face allværsjakke

Vanntett, pustende og svært lett å pakke med seg. Jakken er den perfekte skalljakken for eventyr i skiftende vær! Modellen finnes i sort og lyseblå
Kjøp jakken fra Get Inspired her

Scandinavian Edition Town jakke

Lett og teknisk god jakke i et minimalistisk design. Jakken er vann- og vindtett samtidig som den er pustende og isolerende.
Kjøp jakken her

Parajumpers hybrid høstjakke

En innovativ og praktisk jakke fra Parajumpers. Jakken blir som ne boblevest, men med ermer av bomull. På den måten holder du varmen samtidig som du ikke blir for varm.
Jakken kan du sikre deg hos Care of Carl

Alex skjortejakke fra A.P.C

Jakken fra A.P.C har en minimalistisk og urbant utseende. jakken er godt polstret og er perfekt som en jakke mellom sesonger.
Bestill jakken her

Barbour vaffeljakke

Jakken har en rett passform, er foret med myk fleece og har en krage laget av kordfløyel. Jakken passer både på høsten og på våren.
Kjøp jakken hos Care of carl her

Kremhvit og blå hybridjakke fra Polo Ralph Lauren

Lekker hybridjakke med høy krage fra Polo Ralph Lauren. Jakken har sidelommer, glidelåslukking og den velkjente Polo-logoen brodert på brystet.
Kjøp jakken her

Overtrekksjakke fra Jack & Jones

Langermet skjortejakke til herre fra Jack & Jones. Jakken finnes i beige og sort.
Bestill jakken her

UBR Sky frakk

En teknisk god jakke perfekt til høstens værskifte. Jakken er vann- og vindtett og har enkelte refleksdetaljer.
Kjøp frakken her

Lett dunjakke fra Studio Total

Dunjakke fra Studio Total Active er en quiltet lettvektsjakke med varmeisolerende dun- og fjærfyll. Jakken har en normal passform.
Kjøp jakken her

Les mer på våre temasider: