Underholdning

House of the Dragons 2: Hva skriver anmelderne?

Promobilde fra House of the Dragon 2 is-scene
House of the Dragon 2 blir tatt godt i mot av norske anmeldere (Foto: Promobilde Max.com)

Hva skriver anmelderne om sesong 2 av House of the Dragon på Max? Nå åpnes det for en sesong 3

Max-serien utforsker mer av maktkampen

Sesong 2 av House of the Dragon på strømmetjenesten Max får gode terningkast og positive anmeldelser fra norske medier. Den intense handling og forbedrede karakterutvikling blir fremhevet. Serien fortsetter å utforske maktkampen mellom de rivaliserende fraksjonene i House Targaryen, kjent som “The Dance of the Dragons”. Kritikerne roser spesielt seriens evne til å balansere episke kampscener med dyptgående karakterdrama.

Norske anmeldere bemerker at sesong 2, til tross for å ha færre episoder enn den første sesongen (åtte mot ti), klarer å opprettholde et høyt spenningsnivå og en sammenhengende fortelling. Dette ses på som en fordel, da det gjør historien mer fokusert og intens.

STRIM
Her kan du se House of the Dragons

Her kan du se House of the Dragons

Sjekk prisen her

De intrikate trådene danner etter hvert et spennende broderi av moralsk forkvaklede rollefigurer, skriver NRK P3.

Promobilde viser Emma D'Arcy i rollen som Rhaenyra Targaryen i Max-serien «House of the Dragon»
Emma D'Arcy i rollen som Rhaenyra Targaryen i Max-serien House of the Dragon. (Foto: Max)

Spesielt trekkes det fram hvordan serien håndterer de komplekse relasjonene og intriger innenfor House Targaryen. Karakterer som Rhaenyra og Daemon er nå drevet av hevn etter drapet på Lucerys Velaryon. Denne hevnmotivasjonen setter scenen for en brutal borgerkrig som preger sesongen.

Førsteinntrykket er sterkt, skriver gamereactor.no.

House of the Dragons 2 har nye karakterer og drager

Videre har norske anmeldere også lagt merke til introduksjonen av nye karakterer og drager. Dette tilfører dybde og nye dimensjoner til historien. Den visuelle effekten av drager og kampsekvenser har får skryt for å være imponerende og bidrar til seriens høye produksjonsverdi.

Generelt sett ser det ut til at House of the Dragon sesong 2 lever opp til forventningene, og anmelderne ser frem til hvordan serien vil utvikle seg videre i de kommende episodene.

Fantasy eller en lekse i moderne historie, skriver Filmmagasinet.

Blir det en sesong 3 av House of the Dragons?

Og ikke før sesong 2 nettopp har hatt premiere, er det klart at dette eventyret skal fortsette. HBOs program- og dramaseriesjef Francesca Orsi gir grønt lys: – Vi er i ærefrykt over innsatsen, på størrelse med en drage, som hele laget har lagt ned i å skape en spektakulær sesong 2. Vi kunne ikke vært mer begeistret for å fortsette historien om House Targaryen og se dette laget igjen brenne like sterkt for sesong 3, skriver 730.no Dato for neste sesong er ikke klar men ventes å bli annonsert snart.

Til denne saken er AI og ChatGPT brukt, mens innholdet er redigert og sjekket av Startsidens innholdsprodusent.

Les mer på våre temasider: