Underholdning

Wenche Andersen (70) får nytt kjøkken når God morgen Norge flytter

Denne byggeplassen skal i løpet av sommeren bli nytt studio for God morgen Norge på TV 2 (Foto: Thomas Venger Claussen, Startsiden)

Wenche Andersen (70) får nytt kjøkken når God morgen Norge på TV 2 flytter fra Aker brygge til et helt annet sted til høsten.

Bildet viser programlederne i God morgen Norge på TV 2 som etter siste sending fra studio på Aker brygge tok til å flytte til nytt studio til høsten
Morgen-gjengen på TV 2 på flyttefot. F.v. Christer Rødseth, Vår Staude, Ane Nyrerød, Wenche Andersen og Peter Bubresko (Foto: TV 2 Instagram)

Hele landets morgen-TV, God morgen Norge på TV 2 er på flyttefot. Nå har programmet sommerferie. Samtidig blir alt gjort klart til sendinger fra et studio som er helt nybygget. De siste sju årene har folk kunnet våkne til sendingen fra studio på Aker brygge.

Wenche Andersens nye morgen-kjøkken på TV 2

I år er det 30-års jubileum for God morgen, Norge og i høst blir det feiring i helt nytt studio. Mye blir likevel som før. Wenche Andersen fylte i sommer 70 år, men er med videre noen dager i uken. Og hun får et helt nytt spesialbygget kjøkken. De fire faste programlederne Vår Staude, Desta Marie Beeder , Peter Bubresko og Espen Fiveland fortsetter, og jobber nå i sommer sammen med redaksjonen for å gjøre alt klart.

Her bygges Wenche Andersens nye TV 2-kjøkken på Lilleaker i Oslo
Her bygges Wenche Andersens nye TV 2-kjøkken på Lilleaker i Oslo til God morgen Norge. (Foto: Thomas Venger Claussen, Startsiden)

TV 2-Desta tok en uvanlig avskjed

Før ferien tok en i morgengjengen farvel med Aker brygge på en litt spesiell måte. Før hun gikk fra studio siste dag før ferien tok Desta en litt uvanlig avskjed – Jeg har hoppet i sofaen og ligget på kjøkkenbenken til Wenche, litt som en siste rebell øvelse, sier Beeder til TV2.no

Hit til Lilleakerbyen flytter TV 2s God morgen Norge i august. (Foto: Thomas Venger Claussen, Startsiden)

God morgen Norge flytter og feirer

Hele redaksjonen i God morgen, Norge gleder seg til å feire 30 års jubileum for programmet, som gikk på lufta første gang høsten 1994. Ekstra spennende blir flyttingen til Lilleaker, vest i Oslo. De siste byggearbeidene gjøres nå, og alt må være klart til sendestart etter sommeren 19. august.

Les mer på våre temasider: