Pynt

Hvordan brette servietter som en proff

4 bilder av brettede servietter på tallerken. #1: gul serviett som en svane. #2: blå serviett brettet til en halv stjerne. #3: blå serviett brettet til en spiral. #4: rosa serviett brettet som på restaurant. Disse passer alle til både 17. mai, konfirmasjon, bryllup og andre festbord.
Når det kommer til bretting av servietter er det bare kreativiteten som kan sette en stopper for hva du kan lage. Vi gir deg 5 tips som pynter opp til både 17. mai, konfirmasjon, dåp, jul, påske og fest. (Foto: ABC Guider)

Pynt opp 17. mai-bordet, konfirmasjonsbordet eller til bryllup med disse 9 enkle serviett-kreasjonene du bretter i en fei! Med video.

Det skal ikke mye til for å imponere middagsgjestene med brettede servietter. Det ser avansert ut, men virkeligheten er at du enkelt bretter disse serviettene på 1-2-3. Her får du videoer med fremgangsmåte på hvordan du bretter servietter som passer til både 17. mai, dåp, konfirmasjonsbordet, bryllup eller andre festbord.

Se hvordan du bretter serviett til en bunad her.

Disse syv oppskriftene på brettede servietter passer like godt til konfirmasjon, som til dåp, påske, bryllup17. mai og andre festligheter. Under finner du våre videoer og oppskrifter på servietter brettet som en proff.

Vil du ha mer inspirasjon til alt fra klær, hår og pynt til 17. mai? Her samler vi alt vi skriver om 17. mai.

1. Hvordan brette 17. mai-skjorte med slips av servietter

Dette må være den kuleste måten å brette servietter til 17. mai eller konfirmasjon? Her velger du selv farge på både skjorte og slips, men med farger i rødt, hvitt og blått er du sikret å virkelig imponere på nasjonaldagen.

2. Hvordan brette skjorter og slips av servietter

Enda en variant av skjorte og slips som både kan pynte opp 17. mai-bordet eller konfirmasjonsbordet! Hva med en skjorte med slips til sønnens konfirmasjon for eksempel?

Ser du etter pynt til konfirmasjon, dåp, bryllup eller fest er denne perfekt. Her finner du også inspirasjon til borddekking og gaver til konfirmasjon.

3. Hvordan brette stående vifte

En stående vifte som også kan minne om en svane bretter du enkelt med servietter. Dette er typen som passer til en hver borddekking. Er du på jakt etter inspirasjon til påske-servietter får du her 4 tips til flott påskepynt du kan brette av servietter.

4. Hvordan brette spiral

Denne er så enkel som den er flott. Velg deg en flott serviett og brett den kjappe og enkle pynten:

5. Hvordan brette stjerne

Denne imponerende kreasjonen pynter opp et hvert bord, men kanskje spesielt til fest, bursdag, barnebursdag eller nyttår? Vi viser deg hvordan du lager 3D-stjerner av servietter:

6. Hvordan brette serviett som på restaurant

Du har kanskje lagt merke til de flotte serviettene du gjerne presenteres på restaurant? I videoen under viser vi deg hvordan du enkelt kan lage de selv. PS: Denne er så enkel og flott at den fort kan bli en favoritt!

7. Blomst: En påskelilje eller serveringsskål

Ser du etter kreative ideer til påske laget av servietter er denne en sikker vinner. Den kan nemlig brukes som både pynt, skål eller en etterligning av en påskelilje.

8. Hvordan brette serviett til en bunad

9. Hjerte: Hvordan brette serviett som et hjerte

Loading the player…

Se nøyere beskrivelse av hvordan du bretter servietter til et hjerte her.