Hus

Årets høyeste strømpriser: Hvordan bytte strømselskap

Bytt strømavtale i dag og spar tusenvis av kroner.
Bytt strømavtale i dag og spar tusenvis av kroner.

Strømprisene når stadig nye høyder. Vi har laget en enkel oppskrift slik at du enkelt kan bytte til et rimeligere avtale.

Vi omgir oss med strøm nærmest uansett hvor vi befinner oss, og kanskje spesielt hjemme. I dagens samfunn brukes strøm til matlaging, oppvarming, rengjøring og underholdning. Strømprisene har i løpet av vinteren nådd rekordhøye priser og er igjen på vei opp.

  • Dette er spotpris: Spottpris følger prisen på kraftbørsen. Denne strøm metoden er billigst over tid og anbefales av ekspertene. 
  • Dette er fastpris: Fastpris er en avtale med fastpris på strøm i avtaleperioden. Avtalen gir deg som forbruker en større forutsigbarhet når strømregningen kommer. 
  • Dette er variabel pris: Variabel pris bestemmes av strømleverandøren. Avtalen vil i snitt være tre til seks øre dyrere enn spotpris over tid og kan være mindre lønnsomt for deg. 

Se hvor mye det koster å ta en dusj i dag her.

Slik bytter du strømleverandør 

Du kan kostnadsfritt avslutte avtalen du har inngått med en strømleverandør når du selv skulle ønske det. Prosessen er enkel og kan spare deg for flere tusen kroner hvert år. Ved å sammenligne prisene fra ulike strømleverandører får du enkelt oversikt over den beste prisen på din strøm.  Det kan nemlig være lønnsomt for lommeboken å bytte strømselskap. Spesielt når strømprisene når rekordhøyder slik som nå.

Hos Bytt.no kan du sammenligne prisen fra mer enn 99 strømleverandører enkelt. Les mer her. 

Sammenligningstjenester på internett

Det finnes en rekke sammenligningstjenester på internett som sammenligner priser på strøm fra ulike strømselskap. Tjenester som strømkalkulator, test din strømavtale og billigst strøm er bare noen av  tjenestene du kan bruke for å finne en rimeligere avtale. 

Se hvor dyr strømmen blir i dag med Startsidens nye strømtjeneste.

Sammenlign strøm hos Bytt.no

Bytt strømleverandør i dag med bytt.no
bytt strømleverandør i dag med bytt.no

Bytt.no leverer en enkel sammenligninstjeneste som kan gjøre bytting av strømselskap enkelt for deg. Bytt.no sammenligner 99 ulike strømselskap og gir deg den beste prisen for den aktuelle dagen du ønsker å bytte strømavtale.  

Bytt strøm med bytt.no her

Bytt strømleverandør hos Tjenestetorget 

Tjenestetorget sammenligner ulike strømleverandører basert på ditt behov. Deretter vil du motta tilbud på beste strømavtalene for deg. Du vil da kunne velge hvilket selskap du ønsker å kjøpe strøm av. 

Bytt strømavtale med Tjenestetorget.no her.

Få tilbud om billigst strøm i dag hos Elskling

Klikk på bilde for å sammenligne strømprisene i dag. Foto: Elskling.no

Elskling.no sammenligner strømavtaler på tvers av selskaper og gir deg den beste strømavtalen ut i fra hvordan avtale du ønsker. Det tar i gjennomsnitt mindre enn 5 minutter å sammenligne og bytte strømavtale hos Elskling.no

Bytt strøm med Elskling her. 

Les mer på våre temasider: