Reise

Restplasser syden: Reis billig til varmen i påsken

Solstoler under palmer på en hvit strand. Blått hav og avslappet stemning. Vi gir deg tips til hvordan man finner restplass til syden i påsken.
Restplass gir deg rimelige reiser til syden. Vi guider deg til hvordan du kan finne restplass til syden i påsken. (Foto: Colourbox)

Med restplasser kan du finne billige reiser, med både fly og hotell, og til flere varme destinasjoner. Hvorfor ikke reise til syden i påsken?

Selv om mange assosierer påsken med gule kyllinger og snø, er det også veldig deilig med sol og varme. Enten du vil reise på familieferie eller alene er det mulig å finne restplasser til en rimelig pris.

Hva er restplasser?

Restplasser er reiser som reiseselskapene ikke har fått solgt og derfor legger ut til en rimelig penge. Her kan man finne flere reiser til et stort utvalg av destinasjoner, uten å tømme lommeboka.

Restplasser kommer både som pakkereiser med hotell og fly, eller som enkle flybilletter. Her har du med andre ord muligheter for å finne reisen som passer akkurat deg.

Hvordan finne billige sydenturer?

De fleste reiseselskapene tilbyr restplasser, og man kan finne alt fra all inclusive-opphold til billige flybilletter. Vi har skrevet en utfyllende guide som forteller deg hvor og hvordan man finner restplasser.

Både priser og destinasjoner oppdateres kontinuerlig hos de forskjellige reiseselskapene, og Apollo forteller at det ikke er spesielle tidspunkt hvor en restplass vil være billigere. Det er derfor lurt å være rask og ikke vente til siste liten, for de billigste reisene vil ofte bli utsolgt raskt.

Billige restplasser påsken 2023

Vi har valgt å se på restplasser til syden i påsken 2023. Enten du vil reise med familien, alene, eller med en partner, har du store muligheter til å finne restplasser til syden i løpet av påsken.

Husk at restplasser kan bli raskt utsolgt, og vi kan derfor ikke garantere at tilbudene vi viser til i denne artikkelen er tilgjengelig når du går inn på dem. 

Restplass Gran Canaria

Gran Canaria er en del av den spanske øygruppen Kanariøyene som ligger i Atlanterhavet utenfor nordvestkysten av Afrika.

På Kanariøyene er det registrert en gjennomsnitlig temperatur på 23 grader i mars og april, så her har du store sjanser for en varm og behagelig tur. I tillegg til late dager på stranden eller sightseeing tilbyr den spanske øya alt fra delfinsafari til surfekurs.

Påske 2023

Restplass til Gran Canaria

Én uke på Marina Bay View. Hotellet har et innbydende bassengområde og ligger 700 meter fra stranden. Avreise fra Oslo lufthavn.
Sjekk prisen her

Restplass Rhodos

Rhodos er en gresk øy som har blitt veldig populær blant skandinavere. Denne ferieøyen tilbyr varme temperaturer som ligger på rundt 20 grader i påsken, og er perfekt for deg som liker kombinasjonen av vakker natur, historie og et pulserende kulturliv.

Påske 2023

Restplass til Rhodos

Én uke på Hotell Sun Beach Resort. Her bor du 30 meter fra stranden og 300 meter fra sentrum. Det finnes både bar og restaurant på området. Avreise fra Oslo lufthavn.
Sjekk prisen her

Lurer du på hva Rhodos har å tilby? Les Rhodos-guiden vår her

Restplass Tyrkia

I påsken begynner solen å varme godt i Tyrkia. Reiser du hit kan du vente deg en temperatur rundt 23 grader. Enten du vil reise til Side eller Alanya kan du finne fine strender å bade på, frodig natur, og god mat.

Påske 2023

Restplass til Tyrkia

Nyt én uke i Alanya. Bare et steinkast unna den populære Kleaopatrastranden finner du det hyggelige hotellet Havana Apart. Du finner flere butikker og restauranter i området. Avreise fra Oslo lufthavn.
Sjekk prisen her

Restplass Thailand

Hvis du ønsker temperaturer som vipper over 30 på gradestokken er kanskje Thailand destinasjonen for deg.

April er en tørr og varm måned hvor temperaturen kan ligge på rundt 30 grader. Her finner du uendelig mange hvite strender, og kan glede deg over flere eksotiske opplevelser som for eksempel dykking.

Påske 2023

Restplass til Thailand

Bo åtte dager i en bungalow på stranda i Koh Lanta, Thailand. Her kan du slappe av med en massasje og nyte late dager ved bassenget. Avreise fra Oslo lufthavn.
Sjekk prisen her

Ønsker du flere reisetips? Sjekk ut vår samleside for reise. Her finner du alt fra hvilken trillekoffert du burde velge til nye funksjoner i google maps.

Les mer på våre temasider: