Påskeferie 2024: Her finner du restplasser til syden

Collage av fire typiske reisebilder som viser strand og hav og et bilde av en dame med dykkermaske og snorkel. Her finner du restplasser til syden i påskeferien 2024. Blant favorittdestinasjonene finner du Kanariøyene med Gran Canaria og Tenerife i front, Egypt og Dubai. Bestill din påskeferie i dag før det blir utsolgt.
Kanariøyene, Egypt og Dubai er de mest populære destinasjonene i påsken 2024 ifølge Apollo. Her finner billige reiser med restplass til syden! (Foto: Colourbox/Apollo)

Foretrekker du sol og varme kan kanskje billige reiser til syden friste i påsken? Her har vi samlet restplasser i påskeferien 2024.

Når påsken nærmer seg, drømmer mange om solfylte dager langt fra snø og kulde. Påsken er en ypperlig tid for en velfortjent pause i varmere strøk, og med restplasser kan drømmen bli virkelighet uten å tømme sparegrisen.

Kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera, forteller hvilke tre varme destinasjoner som er de mest populære for reiseglade nordmenn.

Ute etter flere billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for restplass-reiser.

1. Restplass til Gran Canaria i påskeferien

Skal vi tro Rivera er det nok en gang Kanariøyene som troner øverst som nordmenns favoritt-reisemål i påsken.

– Av Kanariøyene er Gran Canaria på en soleklar førsteplass etterfulgt av Tenerife og Fuerteventura, sier hun.

Rivera legger til at Gran Canaria er en allsidig favoritt som appellerer like mye til barnefamilier som seniorer, men at de i Apollo ser at Tenerife øker i popularitet for hvert år som går.

Kanariøyene

Vi har tidligere avslørt når på døgnet det er billigst å bestille flybilletter.

2. Restplass Egypt: Destinasjonen som gjør comeback i påsken

Selv om Kanariøyene er soleklare favoritter, kan Rivera opplyse at Sharm el Sheikh i Egypt er tilbake som en av nordmenns reisefavoritter i år.

– At Egypt er den store «overraskelsen» på topplisten i år er egentlig ikke så vanskelig å forstå. Her får du kort reisevei, solgaranti, langgrunne strender, flotte hoteller med et generøst All Inclusive og ikke minst MYE ferie for pengene, forklarer hun.

Om du skal reise til Egypt anbefales det å følge Regjeringens reiseråd for Egypt.

3. Restplass Dubai: Perfekt for de eventyrlystne

Dubai er også en populær reisedestinasjon for nordmenn i påsken ifølge Rivera. Dette er den perfekte ferien for deg som ønsker litt ekstra luksus, samtidig som du får sol og varme med temperaturer på godt over 30 grader.