Hus, hjem og hage

Interiør: 7 kule interiørbutikker på nett

Grå hagemøbler utenfor rosa murvegg som du kan kjøpe som interiør på nett.
Hagemøbler fra Lunehjem.no. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: lunehjem.no)

Å handle interiør på nett er både lettvint og praktisk. Her er 7 fine nettbutikker for interiør og design.

Stadig flere interiørbutikker satser for fullt på å selge interiør og design gjennom egen nettbutikk. Uansett hvilken interiørstil du har, om du har landlig stil og liker shabby chic, eller du er mer glad i minimalistisk eller skandinavisk design, så vil du garantert finne noe du liker når du skal handle interiør på nett. Se hvilke 7 interiørbutikker vi har plukket ut som våre favoritter her. 

Blå tekanne og fargerike asjetter til interiør.
Tekanne og asjetter fra serviset Bestefar er et vakkert, gammeldags servise som du får kjøpt hos eskeinterior.no. Bildet er hentet fra nettsiden.

Interiørbutikk i Oslo – Eske interiør

Eske er en liten perle av en interiørbutikk beliggende i Sofies gate i Oslo, som eies av Karina Holmen og Simon Bartley. Den lille, sjarmerende butikken er full av små og store interiør- og designskatter, det er rett og slett umulig å ikke handle med seg noe om du er innom her. Eske har sin helt egen stil med interiør håndplukket av personalet. Heldigvis har de også sin egen nettbutikk, slik at du kan få alle skattene sendt rett hjem til deg.

Fri frakt over 1000 kroner.

Interiørbutikk i Oslo – Milla Boutique

Lysende rosa interiørmøbler i plast med palmer og kveldshimmel i bakgrunnen.
Er du på jakt etter spennende interiør finner du flere kjente merkevarer i nettbutikken til Milla Boutique. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: Millaboutique.no)

Er du på jakt etter det lille ekstra finner du det hos Milla Boutique. Milla Boutique ligger på Aker Brygge, men har også nettbutikk. Er du glad i skinnmøbler og krystaller, interiør i svart, hvitt, sølv og gull, og har en litt rocka stil, er dette definitivt interiørbutikken for deg. Interiørbutikken fører merker som Jonathan Adler, Design by Us, Sprekenhus, Gubi, FLOS med flere.

Frakt fra 99 kroner.

Trenger du tips til oppbevaring? Her finner du 8 tips til smart oppbevaring.

Interiør i Tønsberg – Palma Store

Brune spisestuestoler rundt spisebord med interiør og dekor oppå spisebord.
Hos interiørbutikken Palma i Tønsberg har mange fine skatter. Butikken har også nettbutikk. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: Palmastore.no)

Interiørbutikken Palma Store ligger sentralt i Tønsberg. Her finner du skandinavisk design og et bredt utvalg av møbler, tapet, tekstiler, lamper og belysning, og en rekke spennende interiørvarer. På palmastore.no kan du klikke hjem møbler og interiør fra flere kjente merkevarer. Driverne av butikken henter inspirasjon fra blant annet Paris, Amsterdam og New York, og er gode på å blande både dyrt og billig. Fører merker som Meraki, House of Hackney, Ygg&Lyng, Nicolas Vahe med flere.

Fri frakt på ordre over 1000 kroner.

Interiørnettbutikk i Tønsberg – Lune hjem

Grønn, hvit og beige solstol på strand ved havet.
Interiørnettbutikken Lune Hjem har mye fint interiør. Disse solstolene er fra Fiam. (Foto: Lunehjem.no)

Lune hjem er en interiørnettbutikk som tidligere også hadde fysisk butikk i Tønsberg. Butikken satser nå fullt på nettbutikken sin og fører en rekke populære merker og produkter som appellerer til alle som er opptatt av og glad i interiør. Her får du kjøpt alt fra solstoler og solsenger, uteputer, sitteputer og utemadrasser, lekre parasoller og hagemøbler, potter, krukker og plantekasser, til speil, dørmatter, tepper, glass og kjøkkenutstyr. Nettbutikken fører merker som Fiam, Skagerak, Hay, Menu, House Doctor, Pappelina med flere.

Gratis frakt over 1000 kroner.

Madrass Off White, Fuchsia 60×100

Kjøp utemadrassen fra Lune hjem her

Reis til Afrika med Savannen interiør

Flettede interiør kurver i foskjellige farger.
Interiørnettbutikken Savannen interiør satser på interiør inspirert av etniske kulturer. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: Savannen.no)

Drømmer du om å reise til Savannen og Afrika? Da kan nettbutikken Savannen Interiør være noe for deg. Her får du nemlig lekre afrikanske flettede kurver og potter, vesker av strå, hagemøbler i ekte rotting, ekte jutetepper, ullpledd, linputer og mye mer. Alt inspirert av natur og etniske kulturer. Nettbutikken har stort fokus på rettferdig handel og bærekraft, der alle produktene er fairtradeprodusert. Interiørnettbutikken har også eget showroom i Camilla Colletsvei i Oslo.

Lyst på nye hagemøbler? Få gode tips til hvordan du velger riktige spisemøbler her.

Interiør på nett – hviit.no

Sorte sidebord på teppe i stue i beige sofa i bakgrunnen.
Florence Sidebord 50 cm, Black Marquina Marble/ Svart fra Hviit.no. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: Hviit.no)

Den norske, familieeide interiørnettbutikken hviit.no har tusenvis av interiørvarer fra en rekke kjente merker. Nettbutikken har ofte salg, så her gjelder det å følge med om du vil sikre deg design og interiør på salg. Hviit.no satser på nordisk, tidløs og skandinavisk design, med flere kjente merker som String, Northern, Mater, Normann Copenhagen, &Tradition med mange flere. Hviit AS eies av Linda og Franz Elmin, som også tilbyr boligstyling og interiørhjelp til private hjem.

Fri frakt over 1000 kroner (gjelder ikke møbler og String).

Tapet, gardiner og solskjerming

Grønn vase, brune bøker og speil på bord foran en fargerik og blomstrete tapet.
Hos Tapetgalleriet kan du velge mellom utallige lekre tapeter. Denne hete The Deer Stalker tapet og er fra Mind the Gap. Bildet er hentet fra nettsiden. (Foto: Tapetgalleriet.no)

Drømmer du om en tapet som “ingen” andre har? Eller lekre gardiner som skiller seg ut? Hos Tapetgalleriet får du nettopp det. Nettbutikken, som også har fysisk butikk i Sandvika, har utallige lekre tapeter, stoffer og tekstiler å velge mellom. Her kan du virkelig få den personlige stilen du er ute etter og sette prikken over i-en på nettopp ditt hjem. Tapetgalleriet tilbyr også måltipasset solskjerming med plissegardiner, persienner, lamellgardiner og rullegardiner.

Frakt fra 99 kroner.