Smarte tips

Julegave: Dette er de 10 snåleste

Julegave lagt pent i en haug
Jula er tiden for ettertanke og samhold - og snåle gaver ingen egentlig trenger.

Hva gir man i julegave til den som har alt? Gi bort en snål gave til han, henne, en venn, pappa eller mamma denne jula!

Det kan se ut som det blir jul i år igjen, og da melder det evige spørsmålet seg nok en gang: Hva skal man gi bort i julegave?

En julegave skal jo helst uttrykke kjærligheten og omsorgen man har for mottakeren, og bør også reflektere at man forstår personen og behovene vedkommende har, men hva gir man til den som har alt?

Vi har samlet et knippe veldig snåle produkter, som du med all sannsynlighet kan gi bort og være helt sikker på at det ikke kommer til å ligge en tilsvarende gave under treet!

Her samler vi forresten alle julegavetipsene våre, og supre tips til julegaver til hele familien, henne, han, kjæresten, besteforeldre og barna!

Badekar-lampe – Julegaven til badenymfen

På denne tiden av året er det spesielt deilig å varme både kropp og sjel med et varmt bad. Når du ligger der og dupper har du kanskje tenkt at du skulle hatt en flytende projektor som projiserer fargerike fiskestimer ned i badekaret?

Ikke? Vel, nå har du uansett muligheten til å forvandle badekaret til en du er glad til et vaskeekte «fiskotek» med denne flytende LED-lampen!

Rudolfkostyme til bil – Julegave som tatt ut av Pimp My Ride

I denne søte juletid blir handlegatene lyst opp av de fagreste julelys, og i hjem og hytter rundt om i det ganske land henges det opp kranser og settes opp trær. De smukkeste juletoner strømmer ut av en hver høyttaler. Ja, alt som julepyntes kan, julepyntes. Men å pynte bilen til jul er ennå ikke blitt en utbredt juletradisjon.

Hvorfor ikke gi bort denne lettere spesielle julepynten, som transformerer din litt lite høytidspregete personbil til julenissens mest trofaste reinsdyr? Den røde nesen lyser nok ikke opp tåken som «virkelighetens» Rudolf, men det er vel sånt fjernlys er til for.

På jakt etter en stygg julegenser? Dette er årets styggeste julegensere!

Julekuler til skjegg – Julekulere julegave finner du ikke…

Om du har en skjeggete person i livet ditt som trenger litt ekstra julestemning, kan disse julekulene gjøre susen. Med klype festes de enkelt til skjegget, som med ett forvandles fra å være en kjedelig ansamling ansiktshår, til noe langt mer …julete.

Teletubbies-kosedress

Teletubbies-kosedress

Sjekk prisen her!

I vintermånedene er det skikkelig deilig å bare gli rett inn i en kosedress, og bare bli i den resten av dagen. Med disse kosedressene kan du i tillegg se ut som årtusenskiftets mest elskede karakterer fra barne-TV, med antenne på hodet og det hele!

Når vi i tillegg lever i en usikker hverdag med kriser og katastrofer rundt enhver sving, kan det være deilig å bare drømme seg bort til en verden der man kan se TV på magen, hvor prisen på Tubbiekrem har holdt seg konstant de siste 20 årene og solen er et leende spedbarn som på ingen måte bidrar til global oppvarming.

Edderkoppkostyme til hund

Om du kjenner noen som har en hund som kanskje ikke er av det mest fryktinngytende slaget, kan dette kostymet definitivt øke «spooky»-faktoren på den lille vovsen.

Vokt dem for hunden? Pfft, hva med «vokt dem for den enorme edderkoppen»?

Hønelampe – Julegavemotsatsen til et «designikon»

Denne lampen er vel omtrent så «bad taste» som du får det, og er med andre ord en perfekt julegave til noen du liker. Eller misliker.

Om noe er den i hvert fall utvilsomt en samtalestarter, og det er ingen fare for at den blir et designikon «alle» skal ha, med det første. Dette er en lampe som definitivt lyser opp hverdagen, både bokstavelig talt og i overført betydning, og kan definitivt få fremtidig besøkende til å klukke godt.

BBQ Golf Grillredskap – Julegave til han som har alt

Om du for eksempel har noen i livet som er så stereotypisk mann at grilling og golf er to av hans identitetsmarkører, kan denne lille golfbagen være midt i blinken som julegave.

Dette er de beste gavene til pappa

I den kan du nemlig oppbevare grillredskaper, som kan sørge «fore» latter og glede når man skal «putte» noen «birdies» på grillen i gode venners lag.

Angry Mama Rengjøringshjelp for mikrobølgeovn

Jeg skjønner godt at denne mamaen er angry, da hun er designet for å fylles med vann og eddik, for å så settes i mikrobølgeovnen i fem minutter på full guffe. Resultatet er at alt av gammelt gugg som har satt seg inne i mikroen løses opp, og dermed enkelt kan tørkes bort.

Perfekt julegave for en som trenger en sint mamma til å ordne opp i mikroen!

Big Enter Key – Julegave til den frustrerte kontoristen

Å trykke hardt og bestemt på enter-tasten på et tastatur kan være tilfredsstillende nok i seg selv, men etterhvert kan knappen bli litt for liten og puslete til at man virkelig får utløp for eksamensnerver og deadline-angst.

Hvorfor ikke gi bort denne ALT for store enter-tasten i julegave til en person i livet ditt som kanskje sitter hele dagen og skriver eller programmerer, som også trenger å få ut opparbeidet frustrasjon i form av hard og bestemt hamring på en stor og myk knapp?