Shopping

Julegave til han: 10 perfekte julegaver til menn

Bilde av overrasket mann (far, bror, mann, bestefar, forelder eller pappa) som får en gave av en ung jente. Huset i bakgrunnen er pyntet til jul med julelys og juletrær. Mannen som mottar gaven er glad.
Enten det er pappa, kjæresten, forelder, en bror eller besteforelder du skal gi gaven til er det en ting felles for de alle, det er ikke alltid enkelt å finne gave til han! Vi har derfor samlet 10 julegavetips til han - enten du vil spare penger på billig eller overraske med en praktisk julegave. (Foto: Colourbox)

Nå er det snart jul, og jula handler jo om å gi, så gi bort en fin og praktisk julegave til han du er glad i denne jula!

Nå er det (snart!) jul igjen, og det å finne den perfekte julegaven til mannen eller mennene i ditt liv er ikke bare-bare. Nå er det jo selvsagt ikke slik at ALLE menn ønsker seg akkurat de samme tingene, men vi har samlet et knippe forslag til fine og nyttige julegaver til han.

Her samler vi forresten alle julegavetipsene våre, og supre tips til julegaver til hele familien, henne, han, kjæresten, besteforeldre og barna!

1. Barbermaskin

«Alle» har en barbermaskin, tenker du sikkert, men om du kjenner noen som har sverget til samme slitne maskin i alle år, er det godt mulig at det er kommet noen tiår med barbermaskin-innovasjon siden den var ny. Overrask ham med det siste innen barberings-teknologi som i tillegg er best i test!

Barbermaskin: Disse er best i test

Best i test
Braun Series 9

Braun Series 9

Sjekk prisen her

2. Fjellsko

Dette er en sko som enkelt leverer en myk landing for hvert steg, som er stabile og som takket være en rigid ankelstøtte vil forhindre uønskede overtråkk eller strekk. De nevner også at de er imponerte over hvor vanntette skoene er til tross for at de også puster veldig godt.

best i test
Hoka Kaha 2 GTX

Hoka Kaha 2 GTX

Sjekk prisen her

Disse fjellskoene til dame og herre er best i test i 2023

3. Hodelykt

En hodelykt er en trofast og uvurdelig turkamerat når mørket senker seg, og bør være et “must” om turen varer til etter mørkets frembrudd.

Iiglo Headlamp 2000LM

Ypperlig til kortere turer!
Sjekk prisen her

Om han er av den aktive sorten, er en skikkelig hodelykt en perfekt julegave. De varer lenge, og holder han trygg ute på tur i mørket. Vår omfattende hodelykt-guide hjelper deg med å finne den riktige hodelykten til å lyse opp i vintermørket.

4. Hodetelefoner

Med et støykansellerende headset kan omverdenens mas og kjas effektivt stenges ute, og man kan høre på sin favorittmusikk, en god podcast eller bare nyte et øyeblikks stillhet i fred og ro.

Sony WH-CH720N

Sony WH-CH720N

Aktiv støydemping, opptil 35t batteritid, Bluetooth 5.2
Sjekk prisen her

5. Robotstøvsuger

Finnes det egentlig en bedre julegave enn å la ham få ligge ligge langflat på sofaen mens en robot tar seg av gulvvasken? En lykkelig mann er en god mann, og for mange av oss menn i det ganske land er sofa-daffing toppen av lykke.

Det er jo tross alt mye diggere å drive dank når alle gjøremål er unnagjort. Nå mangler vi bare en robot som går ut med søpla og lufter hunden!

best i test
Kärcher RCV5

Kärcher RCV5

RCV 5 støvsuger og mopper helt selvstendig ved hjelp av kunstig intelligens. Utstyrt med presis LiDAR-navigasjon, et dobbeltlasersystem og kamera, unngås hindringer uten problemer.
Sjekk prisen her

Robotstøvsuger med vask: Disse er best i test i 2023

6. VR-headset

Dette VR-headsetet er det aller siste innen virtuell virkelighet, og byr på helt rå oppløsning i en liten og kompakt pakke. Med Quest 3 kan du spille spill, se på film, surfe internett og en hel rekke andre ting. En super multimediamaskin!

7. Kaffemaskin

Denne kaffemaskinen fra Smeg blir kåret til den beste espressomaskinen av BBC goodfood. De gir den 4,5 poeng av 5 mulige, og skryter spesielt av utseende og evnen til å lage utmerket espresso.

best i test
Smeg ECF01

Smeg ECF01

Finnes i flere farger
Sjekk prisen hos Tilbords her Sjekk laveste pris her

Kaffemaskin: Disse er best i test

8. Isbitmaskin

Om tanken på lange og varme sommerdager gjør ham varm i topplokket, kan en praktisk isbitmaskin være akkurat det han trenger for å kjøle seg ned. Det meste som kan drikkes blir jo bedre av å være kjøligere – i alle fall på sommerhalvåret. Det å alltid ha deilige isbiter et lite tastetrykk unna er ren og skjær luksus, rett og slett!

Best i test

Rubicson isbitmaskin

En god isbitmaskin som leverer på både pris og funksjonalitet!
Sjekk prisen her

Isbitmaskin: Disse er best i test

9. Håndholdt steamer til klær

Om han er som menn flest, har han sikkert både en og to skjorter som trenger å strykes i blant. Kanskje disse skjortene også er med på reiser, hvor de i kofferten blir skrukkete, og det sømmer seg ikke for gentleman å ha krøllete skjorter!

Philips STH3010

Håndholdt steamer i lekker grønn design, med en effekt på 1000W. Leverer opptil 20 g/min og er klar til bruk på bare 30 sekunder.
Sjekk laveste pris her

Strykejern og strykebrett er bare kronglete og tar opp unødvendig mye plass, spesielt når det finnes alternativer som er både bra og billige. Denne håndsteameren er en åpenbaring, og steamer skjorter og annet tøy rette og fine både hjemme og på reise!

Sjekk også ut vår guide til steamere her!

10. Powerbank

Om du kjenner en mann som er av typen som aldri blir sett uten en eller annen dings, kommer han til å trenge en powerbank før eller siden. Med denne smarte powerbanken kan selv den mest distré fyr få fylt opp med strøm i alle sine gadgets når det kniper. Her er det bare å brette ut solcellepanelet og la den brennende hydrogenballen 150 millioner kilometer unna gjøre greia si.

Lippa Solar Powerbank 2

Lippa Solar Powerbank 2

En solcellelader som har 20 000 mAh i kapasitet. 4 USB-kontakter som lar deg lade fire enheter samtidig.
Sjekk prisen her