Shopping

Julegave til han: 9 perfekte julegaver til menn

Mann som åpner julegave
Julegaver til han: Sett pris på en mann du er glad med en praktisk julegave! (Foto: Colourbox)

Nå er det snart jul, og jula handler jo om å gi, så gi bort en fin og praktisk julegave til han du er glad i denne jula!

Nå er det (snart!) jul igjen, og det å finne den perfekte julegaven til mannen eller mennene i ditt liv er ikke bare-bare. Nå er det jo selvsagt ikke slik at ALLE menn ønsker seg akkurat de samme tingene, men vi har samlet et knippe forslag til fine og nyttige julegaver til han.

1. Apple TV eller Chromecast

Både Apple TV og Chromecast er begge relativt rimelige måter å strømme nettbasert innhold på TV-en din. Begge boksene er stappfulle av funksjonalitet og smarte løsninger som gjør film- og TV-kvelden til en sømløs og fin opplevelse.

Både den nyeste Chromecasten og Apple TV-en har støtte for 4K-oppløsning, HDR (High Dynamic Range) og Dolby Atmos-lyd.

Annonselenke
  • Apple TV 4K (6th gen.) 32 GB

    Full HD-oppløsning, nye Siri Remote med touch-overflate og Dolby Digital Plus 7.1-surroundlyd
  • Google Chromecast med Google TV 4K (V4)

    Fjernkontroll med Bluetooth, støtte for 4K/60 Hz, HDR og Dolby Atmos. Google TV for strømming, musikk og spill.

Usikker på hva du skal velge? Denne guiden gir deg alt du trenger å vite om forskjellene og likhetene mellom Apple TV og Chromecast, og hvilken av dem som passer best til ditt bruk. 

2. Varmeplagg

Det finnes en lang rekke gensere, jakker og vester med varmeelementer, som alle har til felles at de holder deg varm gjennom selv de kaldeste dagene. Hva varmer vel mer i både bokstavlig og overført betydning enn et fint og funksjonelt varmeplagg i julegave?

Les vår guide til varmeplagg, hvor du finner det beste av alt fra varmesåler til jakker og hansker.

3. Hodelykt

En hodelykt er en trofast og uvurdelig turkamerat når mørket senker seg, og bør være et “must” om turen varer til etter mørkets frembrudd.

Iiglo Headlamp 2000LM

Ypperlig til kortere turer!
Sjekk prisen!

Om han er av den aktive sorten, er en skikkelig hodelykt en perfekt julegave. De varer lenge, og holder han trygg ute på tur i mørket. Vår omfattende hodelykt-guide hjelper deg med å finne den riktige hodelykten til å lyse opp i vintermørket.

4. Ørepropper

At man kan stappe så mye lyd, batteritid og design inn i noe så smått som de trådløse øreproppene som finnes til salgs i dag er nesten for godt til å være sant.

Sony WF-1000XM4

Kanskje de aller beste trådløse øreproppene som finnes der ute.
Sjekk prisen!

Det finnes svært mange ørepropper der ute, med store variasjoner i kvalitet og pris. Vår best i test-guide til trådløse ørepropper er et fint sted å starte om du vil gi ham litt ordentlig gromlyd, i liten innpakning, til jul.

5. Robotstøvsuger

Finnes det egentlig en bedre julegave enn å la ham få ligge ligge langflat på sofaen mens en robot tar seg av gulvvasken? En lykkelig mann er en god mann, og for mange av oss menn i det ganske land er sofa-daffing toppen av lykke. Sjekk vår robotstøvsuger-guide og finn den beste lille vaske-boten for deg!

Roborock S7+ (sort) inkludert tømmestasjon

Robotstøvsuger med et avansert navigeringssystem, vibrerende moppefunksjon og en utrolig sugekraft. Støvsugeren vil også tømme opptil 8 ukers støv av seg selv. En avansert rullebørste av 100% gummi vil rengjøre bedre og gi færre floker.
Sjekk prisen!

Det er jo tross alt mye diggere å drive dank når alle gjøremål er unnagjort. Nå mangler vi bare en robot som går ut med søpla og lufter hunden!

6. Pulsklokke

Garmin Fenix 7

Pulsklokken som møter enhver fysisk- og friluftsutfordring. Her får du det siste innen treningsfunksjoner og aktivitetsprofiler med kontinuerlig helseovervåking. Ny berøringsskjerm som gjør daglig smartklokkebruk og kartnavigering enklere.
Sjekk prisen!

Om det blir litt vel mye sofa-daffing på ham, er det kanskje greit å kunne legge til rette for litt trening også. Med en pulsklokke blir treningsmålene enklere og mer konkrete, og du kan følge med på og bli motivert av dataen den samler inn om din treningshverdag.

Se vår guide til pulsklokker her!

7. Matkasse

Planlegging og innkjøp av dagligvarer kan være noe herk i en travel hverdag, og da kan en matkasse levert på døra eliminere mye stress og sørge for mer kvalitetstid med de du er glad i.

Matkasse fra Godt Levert

Spar 722 kroner ved din første bestilling!
Sjekk prisen!

Ja, og kanskje en bedre, sunnere og mer variert mathverdag også? Sjekk vår oversikt over de beste matkassene, og finn kassen som passer ham best!

8. Isbitmaskin

Om tanken på lange og varme sommerdager gjør ham varm i topplokket, kan en praktisk isbitmaskin være akkurat det han trenger for å kjøle seg ned. Det meste som kan drikkes blir jo bedre av å være kjøligere – i alle fall på sommerhalvåret. Det å alltid ha deilige isbiter et lite tastetrykk unna er ren og skjær luksus, rett og slett!

Rubicson isbitmaskin

En god isbitmaskin som leverer på både pris og funksjonalitet!
Sjekk prisen!

Se vår guide til de beste isbitmaskinene, og finn isbitmaskinen far fortjener!

9. Håndholdt steamer til klær

Om han er som menn flest, har han sikkert både en og to skjorter som trenger å strykes i blant. Kanskje disse skjortene også er med på reiser, hvor de i kofferten blir skrukkete, og det sømmer seg ikke for gentleman å ha krøllete skjorter!

Strykejern og strykebrett er bare kronglete og tar opp unødvendig mye plass, spesielt når det finnes alternativer som er både bra og billige. Denne håndsteameren er en åpenbaring, og steamer skjorter og annet tøy rette og fine både hjemme og på reise!

Sjekk også ut vår guide til steamere her!

Les mer på våre temasider: