Shopping

Julegave til henne: 10 billige julegaver til dame

Bilde av ung kvinne og eldre mann som smiler og ler med en julegave i hendene. Mannen har gitt henne julegaven og de står i en julepyntet stue med juletre og julelys iført en hvit genser (damen) og en mønstret strikkegenser (mannen). Vi gir deg 10 billige tips til julegaver til henne.
Lurer du på hva du skal gi til kvinnen i ditt liv, mamma, en søster, venninne eller kjæresten til jul i år? Vi har funnet 10 tips til julegaver til henne som alle koster under 300 kroner. (Foto: Colourbox)

Ser du etter julegave til henne? En mamma, kone, kjæreste, søster eller venninne? Her har du 10 billige julegavetips til under 300 kroner!

Ser du etter julegave til henne? Enten denne «henne» er mammaen din, kjæresten, barnet, en venninne eller bestemor; er visa den samme, ingen kvinner misliker oppmerksomhet eller det å bli satt pris på med en fin gave.

Vi har samlet 10 billige, men likefult kjempefine gaver til henne for deg som må spare penger eller kjøpe julegaver på budsjett i år. Alle koster under 300 kroner!

Her samler vi forresten alle julegavetipsene våre, og supre tips til julegaver til hele familien, henne, han, kjæresten, besteforeldre og barna!

1. Rituals gavesett: The Ritual of Sakura

Dette gavesettet har jeg fått flere ganger selv, og jeg blir like glad hver gang! For ikke å snakke om de andre jeg bor sammen med som gladelig forsyner seg med velduftende mousse når de dusjer. Enten man vil bruke det opp med én gang eller liker å spare de til reise vil det føles som ren luksus å smøre seg og vaske seg med disse! Dette er også gavesettet fra Rituals det søkes mest etter.

Rituals
The Ritual Of Sakura

The Ritual Of Sakura

Denne flotte gaveesken er den perfekte gaven til en venn eller et familiemedlem, eller for å skjemme bort deg selv! Inneholder dusjskum, duftlys, kroppskrem og kroppsskrubb.
Sjekk prisen her

Guide: Her er alle gavesettene fra Rituals samlet på ett sted!

2. Ullskjerf til dame

Et godt og varmt skjerf er noe vi kvinner ikke ser ut til å få for mange av. Enten låner døtre noen av dem, eller så har vi ikke alle farger og materialer og dermed er et nytt og mykt ullskjerf alltid kjærkomment i samlingen. Under finner du et i en nydelig ullblanding i mørkegrå.

Nydelig skjerf fra Ichi i deilig ullblanding

Nydelig skjerf fra Ichi i deilig ullblanding

Trenger du et skjerf som er varmt, mykt og perfekt for norsk høst og vinter? Da er Ichi Vibe scarf perfekt. Skjerfet er laget i 20% ull som gir god varme.
Sjekk prisen her

3. Herlige slippers-tøfler med fuskepels og imitert skinn

Det er ingen hemmelighet at det å vrenge av seg dyna for så å sette føttene ned på et vinter-kaldt gulv om morgenen ikke er alles favoritt. Har man derimot et par herlige tøfler med fuskepels og en god kopp te eller kaffekopp ventende begynner det å ligne mer på en koselig vintermorgen. Overrask damen i ditt liv med et par «skinntøfler» som bare koster en brøkdel av prisen til vanlige skinntøfler!

«Skinntøfler»
Nelly Cosy Slipper

Nelly Cosy Slipper

Herlige tøfler med fuskepels på innsiden
og imitert semsket skinn ovenpå med en dekorativ søm fra Nelly.
Sjekk prisen her

4. Ullhansker med touch til dame

Et par varme ullhansker med touch blir fort favoritten i vinter! Denne er tynn og behagelig, og laget med hele 95% ull. Det at de i tillegg er veldig rimelige er en god bonus!

20 fantastiske julegaver til henne.

Ullhansker
Stormberg Bergdal ullhanske med touch

Stormberg Bergdal ullhanske med touch

Bergdal ullhanske er en tynn og behagelig ullhanske til dame og herre med touch fingertupper, som gjør at du kan bruke smarttelefonen din uten å ta av vantene.
Sjekk prisen her

5. Flott termokopp fra Stelton

Denne flotte termokoppen er så nyttig som den er fin. Den holder på både varme og kalde drikker i flere timer, kommer i et miljøvennlig design, et dryppfritt lokk i silikon og finnes i flere forskjellige farger.

Termokopp
Villeroy & Boch Coffee To Go Krus

Villeroy & Boch Coffee To Go Krus

Kruset har et stilrent, tidløst design i rustfritt stål med pudderlakkert finish for både varme og kalde drikker. Det har bærekraftig, holdbart materiale til hverdagslig bruk. Fri fra BPA og ftalater.
Sjekk prisen her

6. Duftlys fra Rituals

I det vinteren mørklegger dagene tidligere og tidligere er det noe ekstra koselig med det å tenne lys og duftlys hjemme. Og dette er i tillegg noe alle kvinner ser ut til å ha tilfelles! Er du usikker på hva du skal kjøpe til henne som har alt, til et tantebarn uten gaveønsker eller en venninne? Et velduftende duftlys som dette fra Rituals kommer alltid godt med!

Hva gir man i julegave til den som har alt? Årets snåleste julegaver.

Duftlys
The Ritual Of Sakura duftlys

The Ritual Of Sakura duftlys

The Ritual Of Sakura Scented Candle er et nydelig duftlys med en elegant duft av kirsebærblomst. Det elegante lyset pynter opp i hjemmet. 50 timers brenntid.
Sjekk prisen her

7. Håndkremen som er kåret til den mest velduftende i 2023

Gåte: Noe man ikke vier oppmerksomhet eller bruker i sommermånedene, men som er livsviktig om vinteren? Svar: Håndkrem. Og ikke en hvilken som helst håndkrem, men håndkremen som blir kåret til «håndkremen som lukter best» av The Strategist i 2023. En balm er i tillegg gjerne ekstra god på ekstra tørre hender.

håndkrem
Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm

Aesop Resurrection Aromatique Hand Balm

Fuktighetsgivende balm for hender og neglebånd. Denne inneholder en blanding av botaniske ingredienser som beroliger og gir fuktighet til huden, uten å gjøre hendene fete.
Sjekk prisen her

8. Duftpinner med lukt av granbar

Duftpinner og diffusere har blitt veldig populært de siste årene, og her har du en variant av duftpinner som både ser veldig stilig ut, med sitt skandinaviske og minimalistiske design, samtidig som den lufter friskt av granbar.

duftpinner
Meraki duftpinner

Meraki duftpinner

Meraki duftpinner skaper en fin atmosfære så fort du går innenfor døren. Duftpinnene gir deg en behagelig duft av eucalyptus, tall og tre.
Sjekk prisen her

9. Mummikopp: «Mummikopp Aking» Årets vinterkopp for 2023

Mummi-vinterkoppen 2023 blir en skikkelig fin overraskelse for Mummientusiasten! Den rosa fargen på koppen representerer vinterens glede og motivet viser Mummifamilien som dette året har valgt å hoppe over årets vinterdvale. En søt kopp som bringer frem smil – ikke bare på grunn av innholdet!

Mummikopp
Mummikopp 30 cl Aking Vinterkopp 2023

Mummikopp 30 cl Aking Vinterkopp 2023

Mummikopp Aking 30 cl fra Moomin Arabia er årets vinterkopp for 2023. Vinterens sesongkrus er designet av Tove Slotte, og har en nydelig rosa farge som skal representere vinteres glede
Sjekk prisen her

10. Biotherm bodylotion: Populær bestselger

Kremen som smelter inn i huden og som ikke etterlater huden klissete, men silkemyk og fuktet. Denne stjeler alle i familien fra, og det er en grunn til at den er like populær år etter år! Spesielt mamma, en moden søster, tante eller venninne vil sette pris på denne!

Bodylotion
Botherm Lait Corporel Body Lotion

Botherm Lait Corporel Body Lotion

Biotherm Lait Corporel Body Lotion er en frisk og fuktighetsgivende body lotion. Velegnet til alle hudtyper. 
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: