Shopping

Julegaver til barn: 5 tips til gutt 3-5 år

Bilde av smilende gutt med en julegave i hendene. Gutten sitter i en stue foran et juletre med julegaver under, i flere forskjellige farger.
Vi har samlet 5 tips til julegaver fra 100 - 700 kroner til små gutter i alderen 3 til 5 år. Her har du forslag til populær ninjago-LEGO, spill og til og med sparkesykkel! (Foto: Colourbox)

Vi har funnet 5 tips til julegaver til gutter i alderen 3 til 5 år! Her finner du alt fra billig, til kul til familievennlig!

Vi har funnet 5 gavetips til gutter i alderen 3-5 år. Her finner du både billige, praktiske og morsomme gaver til barna du kanskje synes det er vanskelig å finne gaver til.

Vi har listet opp gavene etter pris og fra billig til litt dyrere, men alle gavene er til en god pris for det du får. Prisene kan derfor endre seg, men vil nok holde seg til rundt samme pris som den vi skrev inn 7. november 2023.

Her samler vi forresten alle julegavetipsene våre, og supre tips til julegaver til hele familien, henne, han, kjæresten, besteforeldre og barna!

1. LEGO Ninjago Lloyd ninjarobot

Så mye gøy vi har hatt med disse byggesettene fra Lego! Ikke bare er de rimelige – faktisk imponerende rimelige til hva du får – men også skikkelig kule! Disse får du også i flere figurer og både Lloyd og Zane finnes i disse ninjarobotene.

107,-
LEGO Ninjago Lloyds ninjarobot

LEGO Ninjago Lloyds ninjarobot

Bygg Lloyds ninjarobot med dette settet fra LEGO Ninjago. I pakken får du en bevegelig robot med ninjacockpit, to store sverd og to minifigurer. Lloyd med et sverd og Boaødelegger med et langt spyd.
Sjekk prisen her

2. Populære Plus Plus i sverd og flamme

Aldri hørt om Plus Plus før? Nei, da er du nok ikke den eneste, over 10 vel og merke… For du må for all del ikke kimse av hvor glad disse små doble plusstegnene kan gjøre små gutter og jenter! Her får du et sett som i tillegg blir til et megakult sverd og en flamme, men som kan bygges om til hva en fantasien måtte komme opp med. Vår favoritt er å bygge ildsprutende drager!

Her har vi samlet gavetips til hele familien, kategorisert etter julegaver til han, henne og barna.

159,-

3. Super Mario Memory-spill

En spillkveld med familien er alltid skikkelig koselig! Barna elsker kvalitetstid sammen og spesielt om de kan ville i spill. Og akkurat når det kommer til Memory sies det å være større sjanse for at barna slår deg…

Her finner du 5 gavetips til små jenter!

169,-
Ravensburger Super Mario Memory

Ravensburger Super Mario Memory

Ravensburger Mario Memory er den ultimate klassikeren med enkle regler – den som har flest par når kortstokken er tom, vinner. 
Sjekk prisen her

4. Supert gavetips: Kulebane for små gutter

Dette kulespillet er tried and tested og holder små gutter opptatt med lek i flere timer. Her kan de bygge sin eget kulebane, og helt ærlig er det nok stor sjanse for at de voksne også vil være med!

379,-
Fippla Mega Racer Kulebane 100 Deler

Fippla Mega Racer Kulebane 100 Deler

Sjekk prisen her

5. Sparkesykkel som kan gjøres om til løpe-«sykkel»

Denne er like kul som den er genial! Her får du nemlig en sparkesykkel og løpe-«sykkel» i ett, for denne gjøres enkelt om til de begge. For mine barn er denne veldig populær og ble en redning for yngstemann som ikke klarte å sykle!

Julekalender barn 2023: Her er årets adventskalendere til barn.

729,-
Sparkesykkel, Highwaykick 1 Rose - Scoot & Ride

Sparkesykkel, Highwaykick 1 Rose – Scoot & Ride

– Lett å bruke.
– 2-i-1-forvandling.
– Justerbart styre.
– Balansesykkel og sparkesykkel for barn.
Sjekk prisen her