Jul

Julekalender 2022: Årets adventskalendere til voksne på salg

Vi har samlet årets beste julekalendere til ham, henne og barn. (Foto: lunehjem.no/Coolstuff.no/Celis.no)

Høsten går fort og tiden for julekalender og adventslys er snart her. Her finner du julekalenderne for 2022.

Adventskalendere er så visst ikke bare for barn. I vår store oversikt finner du en julekalender til alle – både ham, henne og barn. Artikkelen oppdateres med nye priser når adventskalenderne kommer på salg!

Finn de beste kjøpene i ulike kategorier på vår store best i test-side her.

Ser du etter en sminkekalender? Se vår store oversikt over årets kalendere til henne.

Nedtellingen til jul starter snart! Nå kan du sikre deg en rekke kalendere til en nedsatt pris! Få full oversikt over de beste julekalenderne med rabatt her.

Saken oppdateres fortløpende.

Julekalender til henne 2022

I årets store oversikt har vi samlet julekalendere under forskjellige kategorier. I dette avsnittet kan du finne årets beste utvalg av adventskalendere til dame. Her inner du alle kalenderne damene øsnker seg i år. I oversikten finner du blant annet julekalenderen til rituals, Kicks, L’Oréal og Lookfantastic.

Rituals adventskalender 2022

Skap magiske øyeblikk og en fantastisk førjulstid med en julekalender fra Rituals.
Skap magiske øyeblikk og en fantastisk førjulstid med en julekalender fra Rituals. (Foto: Lyko)

Julekalenderen fra Rituals er en kalender som virkelig ikke kan utelates fra en liste over de beste julekalenderne. Kalenderen slutter aldri å overraske oss og dette er julekalenderen vi ønsker oss aller mest i år. Kalenderen fra Rituals kommer i tre ulike varianter og størrelser, alle i hver sin prisklasse. Kjennetegn for alle tre er at de er fylt opp med 24 deilige, velduftende produkter som gir deg eller en du er glad i litt ekstra glede hver dag frem til jul. 

Bestselger! Nå med 30% rabatt

Rituals julekalender

Med denne herlige kalenderen fra Rituals kan førjulstiden bli ren magi. Uansett alder!
Sjekk prisen her

Nivea julekalender 2022 – Nå på salg

Nivea julekalender er fylt med 24 deilige produkter fra det franske merket. Her får du 24 spennende overraskelser for din dagelige hudpleierutine som kan glede de mørke dagene rem mot jul.

25% rabatt

Nivea Julekalender

24 nydelige gaver bak hver luke. Nå med 25% rabatt
Kjøp her

Clinique julekalender 2022

Clinique er kjent for sin unike og fantastiske hudpleie serie. Her finner en hver sitt favoritt produkt som passer sin hud type. I kalenderen får du nå 24 nøye utvalgte produkter hver dag frem mot julaften. Her finner du luksuriøse gaver som kan sette prikken over i-en i hudpleie rutinen din.

Spar 25% rabatt

Clinique julekalender

Spar 25% rabatt på Clinique julekalender nå! Vær rask før den blir utsolgt.
Kjøp kalenderen her

Kiehl’s Limited edition julekalender

Kiehl’s er kjent for sitt store og unike utvalg av effektiv og naturlig hudpleie til alle hudtyper. Merket har år etter år kommet med en unik julekalender og i år er intet unntak. Årets kalender er fylt med 24 deilige hudpleieprodukter som du kan nyte godt å lenger enn bare desember.

Få igjen på lager!

Kiehl’s julekalender fylt med deilig hudpleie

Deilig julekalender fylt med 24 overraskelser fra Kiehl’s produkter.
Bestill her

L’Oréal Adventskalender – Hudpleie bak hver luke

L’Oréal Adventskalender
L’Oréal Adventskalender

L’Oréal sin lekre julekalender er den perfekte kalenderen for alle sminke og hudpleie-entusiaster. Kalenderen er fylt opp med 24 nøye utvalgte skjønnhetsprodukter fra det franske merket. Her kan du få sminke, hudpleie og hårprodukter som du kan nyte under hele desember. Skjem deg selv, eller en du er glad. det fortjener du.

L’Oréal julekalender! Nå til 854 kr

L’Oréal adventskalender til henne

sminke og hudpleie bak hver luke. Skap litt ekstra hygge i førjulstiden.
Kjøp kalenderen hos Eleven

Kicks adventskalender 2022

KICKS Adventskalenderr, KICKS julekalneder
KICKS kommer i år med to luksuriøse julekalendere til dame. En versjon fylt med sminke og en fylt med skjønnhetsprodukter. (Foto: KICKS)

Kicks sin luksuriøse julekalender har været en stor favoritt blant nordmenn flere år på rad. Sminke og skjønnhetsbutikken har med stor suksess blitt utsolgt mange måneder før desember og adventstiden har begynt. I år har kicks kommet med to lekre julekalendere fylt med 24 deilig produkter.

Dene ene julekalenderen fra Kicks er fylt med KICKS sine 24 bestselgende hudpleie produkter. Her finner du merker som Lancóme, Orgins, Estee Lauder og Sol de Janeiro. Kalenderen er laget for å gi deg litt ekstra velvære bak hver luke frem til jul.

KICKS hudpleie kalender

KICKS har i år kommet med en lekker julekalender fylt med 24 deilige hudpleieprodukter. Her får du spesielt utvalgte produkter til både kropp og ansikt.
Sjekk prisen her

I den andre Julekalenderen fra KICKS finner du et luksuriøst utvalg av 24 sminkeprodukter fra utvalgte merker. Her kan du finne favoritter fra Clinique, Smashbox, YSL, NARS og Anastasia.

Bestselger 😍

KICKS Sminkekalender 2022

En luksuriøs skjønnhetskalender fylt med 24 deilige sminkeprodukter spesielt utvalgt av KICKS.
Sjekk prisen her

Lumene 24 Nordic Beauty Treasures sminkekalender

Bak hver av de 24 lukene i julekalenderen til Lumene finner du en god blanding av merkets egne bestselgere. Her finner du hud- og sminkeprodukter i ulik størrelse bak hver luke, hver dag frem til julaften. 

Kalenderen som koster 949 kroner er fylt opp av produkter til  en verdi på 2439 kroner. Så her vil du få litt ekstra godsaker fra det franske merket. 

Nå med 35% rabatt

Lumene adventskalender

Få 24 av Lumenes bestselgere pakket inn i en herlig forpakning. Kalenderen er fylt med gaver som tilsvarer 2439 kroner
Kjøp kalenderen her

Yves Saint Laurent skjønnhetskalender

Lekker adventskalender fra YSL. Her får du produkter til en verdi til 6180 kroner.
Lekker adventskalender fra YSL. Her får du produkter til en verdi til 6180 kroner. (Foto: Kicks)

YSL sin julekalender har nå kommet tilbake for fjerde år på rad. Med nye produkter og nytt design får du her 24 varierte gaver i høy kvalitet fra forskjellige kategorier. Bak de 24 lukene er kalenderen fylt med sminke, parfyme og hudpleie fra det populære franske merket. Kalenderen har en samlet verdi på 6180 kroner men kan nå sikres for 4220 kr. 

Slik velger du riktig foundation til din hud.

Rekordbillig

Yves Saint Laurent adventskalender

I kalenderen fra YSL finner du alt fra kjente dufter til sminke og andre skjønnhetsprodukter. Her får du virkelig mye for pengene.
Kjøp adventskalenderen her

Leken adventskalender fra BubbleT

Sminkekalender fra BubbelT er en fryd både å se på, og oppleve. Bak 24 ulike luker finner du herlige kroppsprodukter, dusjsåper, badebomber, badeskum og fuktighetskremer i ulik størrelse. Kalenderen har et lekent og fargerikt design og er en ren fornøyelse for kropp og sinn.

Bubble T Santa julekalender 2022

Skap ren glede hver dag frem til jul med julekalenderen fra BubbleT.
Kjøp kalenderen her

Essie neglelakkalender

Leken julekalender fylt med 24 gaver til neglene.
Leken julekalender fylt med 24 gaver til neglene. (Foto: Vita)

Essies originale julekalender bidrar til hverdagsglede med flotte negler frem til jul. Denne kalenderen er fylt med 24 ulike neglelakker som setter en ny farge på neglene hver dag. I kalenderen får du både neglelakker, neglakkfjerner og produkter til å pleie neglene i ulike størrelser og farger. 

25% rabatt
Leken julekalender fylt med 24 gaver til neglene.

Essie julekalender

Få flotte negler hver dag frem til jul med adventskalender fra essie. Perfekt for deg som er opptatt av makeup og vakre negler.
Kjøp kalenderen her

Beauty Pro: Kalender full av ansiktsmasker

deilig 12 dagers adventskalender fylt med 12 ulike ansiktsmasker. (Foto: Lyko)

I denne herlige kalenderen får du 12 deilige sheet masks du kan skjemme deg selv bort med frem mot jul. Alle trenger litt ekstra avslapping i den travle juletiden – det er her disse deilige maskene kommer inn. Len deg tilbake, slapp av og skap en deilig spafølelse hjemme. 

Beauty Pro adventkalender

Hold ansiktet fuktig med 12 herlige ansiktsmasker frem mot jul.
Kjøp kalenderen her

Sminkekalender fra LookFantastic 2022

En rekke sminkeprodukter fra julekalenderen til LookFantastic stilt opp foran kalenderen.
Her får du produkter av høy verdi i en sminkekalender. (Foto: LookFantastic)

Ønsker du deg en julekalender proppfull av sminke, hudpleie og velvære av høy kvalitet, bør du sjekke ut LookFantastic sin julekalender for 2022. Her får du produkter fra kjente merker som Rituals, Elemis og mange flere til en svært rabattert pris. Det beste med julekalenderen fra LookFantastic er at den varer helt inn i romjula, for her får du hele 26 gaver i stedet for 24.

Spar 222 kroner
En rekker sminkeprodukter fra julekalenderen til LookFantastic.

LookFantastic julekalender 2022

Fantastisk julekalender fylt med 24 deilige skjønnhetsprodukter.
Sjekk prisen her

Erotiske julekalendere til voksene

Kanskje den kategorien som er mest populær etter sjokoladekalender er erotiske kalendere til han og henne. Vi har samlet årets bestselgere slik at du enklere kan finne din favoritt. her finner du blant annet erotiske adventkalender fra Sinful, Nytelse og kondomeriet.

Sinful Satisfyer

Sinful premium er en eksklusiv julekalender
Sinful premium er en eksklusiv julekalender fylt med herlige overraskelser. (Foto: Sinful)

Sunful sin premium julekalender er en eksklusiv adventskalender til voksne som vil ha det litt ekstra morsomt dagene frem til jul. Bak hver luke får du 24 nøye utvalgte bestselgere fra Sinful sitt enorme sortiment. Her får du et bredt utvalg av stimulerende og vibrerende leker samt tilbehør til en samlet verdi på over 5900 kroner.

Premium kalender – Nå til 1795,-

Sinful Premium julekalender

Gjør julen 24 ganger mer leken med nordens mest populære premium julekalender for voksne.
Sjekk prisen her

Sinful erotisk julekalender 2022

Sinful original julekalender er Norges mest populære julekalender for voksne flere år på rad. Kalenderen er fylt med 24 lekende gaver som gir deg og der muligheten til å utforske hverandre på nye måter. Kalenderen blir raskt utsolgt hvert år så her lønner det seg å være raskt ute.

Kalenderen er fylt opp med gaver til en verdi av 3400 kroner.

Favoritt til voksne – Nå til 1195,-

Sinful julekalender til voksne

Gjør julen 24 ganger mer lenken med norges mest populære julekalender.
Sjekk prisen her

Amorelie Luxury 

Erotisk julekalender fra Coolstuff.
(Foto: Coolstuff)

Amorelie sin erotiske julekalender har en sensuell gave bak hver luke. Her finner du leketøy, massasjeprodukt og fasinerende tilbehør til han og henne som kan virkelig kan sette stemning på førjulstiden hjemme.

Erotiske Amorelie Luxury

Kom i god stemning gjennom hele desember med den erotiske kalenderen fra Amorelie.
Sjekk prisen her

Sinful sin 12-dagers kalender til han og henne

Sinful 12 dager til jul.
Sinful 12 dager til jul kommer i to ulike utgaver. En til dame og en til menn. (Foto: Sinful )

Med den populære 12-dagers kalenderen fra Sinful får du 12 ulike gaver for ultimat nytelse både til han og henne. Enten du leker alene eller med en utvalgt partner vil du med denne kalenderen få en herlig opplevelse store deler av desember.

Til han – nå til 665kr

Sinful, 12 dager til jul

Sinful 12 dager til jul kommer i to ulike utgaver. En til dame og en til herre. Ett tips er å kombinere kalenderne og åpne annenhver dag.
Sjekk prisen her
Til henne- Nå til 665 kr

Sinful 12 dager til jul

Sinful 12 dager til jul kommer i to ulike utgaver. En til dame og en til menn. Ett tips er å kombinere kalenderne og åpne annenhver dag.
Sjekk prisen her

Erotisk julekalender: Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022

Den erotiske julekalenderen fra Nytelse.no er avbildet.
I denne boksen skjuler det seg pirrende gaver til ham, henne og par. (Foto: Nytelse.no)

Nytelse.no lager en julekalender så populær at den har vært utsolgt seks år på rad. Den er fylt med erotiske gaver som passer like bra til par som til single – og produktene har høy verdi. Julekalenderen er for deg som vil gjøre adventstiden ekstra spennende og pirrende. Kanskje kan kalenderen hjelpe dere å prioritere hverandre i en travel førjulstid?

Nå med 71% rabatt – Spar 4000 kr

Erotisk julekalender: Luksus Erotisk Julekalender Limited Edition 2022

Årets erotiske julekalender fra Nytelse.no har en verdi på hele 5685 kroner.
Sjekk prisen her

Erotisk adventskalender fra Feal The Magic

Feel the Magic julekalneder kommer med lekende gaver bak hver luke frem til julaften.

Adventskalenderen Feel The Magic er en julekalender fylt med tilfredsstillende produkter for voksne til en verdi på godt over 5000 kroner. Bak hver luke finner du et nytt erotisk gaver som kan ta ta ventetiden frem til jul til nye høyder. Kalenderen passer like godt til single som parr.

Nå med 25% rabatt

Feal The Magic julekalender

Erotisk julekalender fylt med 24 eksotiske gaver.
Sjekk prisen her

The orginal Amorelie erotiske julekalender

Amorelie julekalender fylt med 24 gleder hver dag frem til jul.
Amorelie julekalender fylt med 24 gleder hver dag frem til jul. (Foto: Coolstuff)

The orgianal julekalender til voksne har 24 luker med ren nytelse. Julekalenderen passer både til par og single og gir litt ekstra spenning i hjemmet i desember.

Amorelie julekalender fylt med 24 gleder hver dag frem til jul.

Amorelie erotiske julekalender

La 24 luker, fulle av nytelse, gjøre desember til årets heiteste måned.
Sjekk prisen her

Spiselige julekalendere 2022

Under dette avsnittet finner du et stort utvalg av spiselige julekalendere. Her finner du blant annet julekalenderen fra Bülow, Chilli Klaus og en rekke sjokoladekalendere.

Lakrids by Bülow Julekalender 2022

To ulike bilder av Lakrids by Bulow julekalender med lakris.
Julekalenderen fra Lakrids by Bülow er en av de mest populære hvert eneste år. (Foto: lunehjem.no)

Er det én julekalender du bør sikre deg tidlig så er det lakriskalenderen fra Lakrids By Bülow. Denne blir utsolgt før advent hvert år – og det er med god grunn! Kalenderen er fylt med deilig lakris i ulike smaker. Bak hver luke venter en overraskende smakskombinasjon og det er alltid to lakriskuler i luka, så denne er perfekt å dele.

Karamelleriet-julekalender 2022

Julekalender fylt med 24 deilig karameller.
Julekalender fylt med 24 deilig karameller.

Kalenderen er fylt med 24 deilige karameller, skjult bak en luksuriøs glitrende innpakning. Kalenderen har 24 luker som alle inneholder to karameller hver. Med 20 forskjellige smaker kan du velge om du vil glede en du er glad i, eller ta begge karamellene selv. 

Årets smakfulle

Karamelleriet 2022

Glitterende og smakfull julekalender fra Karamelleriet.
Sjekk prisen her

Simply-sjokoladekalender 2022

Simply julekalender finnes i tre ulike størrelser. Finn din størrelse her.
Simply julekalender finnes i tre ulike størrelser. Finn din størrelse her.

Sjokoladekalenderen fra Simply gjør dagene frem til julaften litt ekstra spesielle. Kalenderen er nemlig laget med 30 ulike luker i stedet for 24. Det vil si at flere dager gjennom desember vil du få åpne to kalenderluker. Bak hver av lukene ligger det en deilig sjokoladebit, alle med ulik smak. 

Kalenderen kommer i tre ulike versjoner: Sharing, White og Mega Gold.

Kalender for to

Simply sjokoladekalender for deling

Deilig sjokoladekalender fylt med herlig sjokolade fordelt på 30 luker. Kalenderen er laget for deling. Her får du to biter bak hver luke.
Sjekk prisen her
Konge størrelse

Simply Mega Gold sjokoladekalender

Tell ned til julaften på den beste måten. Her får du en STOR julekalender fylt med deilig sjokolade.
Sjokk prisen her
Glede bak hver luke

Simply white sjokoladekalender 2022

Tell ned dagene til jul med 30 ulike luker fylt med deilig sjokolade. Kalenderen inneholder 300 gram sjokolade fordelt på 30 ulike luker.
Sjekk prisen her

Summerbird-julekalender: En smakfull sjokoladekalender

Summerbird sjokoladekalender
Summerbird sjokoladekalender. (Foto: lune hjem)

Tell ned dagene til jul med Summerbirds luksuriøse julekalender. Med julekalenderen fra det danske merket finner du en skikkelig smaksopplevelse skjult bak hver luke. Kalenderen er nemlig fylt med deilig trøfler, sjokoladebarer, godsaker formet som sommerfugler og mye mer. 

I tillegg til å smake godt sklir kalenderen, med sitt flotte design, perfekt inn i alle julehjem langs det ganske land. 

Årets favoritt
Summerbird julekalender

Summerbird julekalender 2022

Unik julekalender fylt med sjokolade, ikoniske sommerfugler og andre populære julesmaker.
Sjekk prisen her

Anton Berg likørkalender

24 herlige konfektbiter bak hver luke.

Hvis du elsker likørsjokolade er denne julekalenderen perfekt til deg. Bak hver luke skjuler det seg 1 herlig konfektbit fra Anton Berg, fylt med klassiske smaker som Contreau, Famous Grouse, Galliano og Guinness.

Likørkalender fra Anton Berg

Sjekk prisen her

Skipperen´s julekalender

Skippern julekalender fylt med lakris piper
Skippern-julekalender fylt med lakrispiper (Foto: coolstuff)

Om du elsker lakris er kalenderen fra Skipperen perfekt til deg. Kalenderen inneholder 24 saftige lakrispiper med den klassiske formen vi kjenner fra barndommen. Nyt en ny lakrispipe hver eneste dag frem til jul. 

Skipper’s lakriskalender

Perfekt julekalender til en trofast lakriselsker.
Sjekk prisen her

Baileys spiselige julekalender

mann holder bailys juleklaneder fylt med sjokolade.
Få en smakfull Baileys sjokolade hver dag gjennom hele desember. (Foto: Coolstuff)

Gjennom flere år har Bailys kommet med en smakfull julekalendere til deg som elsker sjokolade. I år gjentar de suksessen og oppgraderer innholdet og størrelsen på kalenderen. Bak hver av de 24 lukene får du en liten smakebit på Baileys sin herlige sjokolade. Her får du smaker som Original Irish Cream, Salted Caramel og flere spennende smaker.

Baileys XL julekalender

Bak kalenderens luker skjuler det seg utsøkte melkesjokoladetrøfler med mykt og kremet Baileys-fyll.
Sjekk prisen her

Magasin du Nord sjokoladekalender i tre

Sjokoladekalender fra Magasin du Nord kommer i et eksklusivt design og 24 deilige sjokoladebiter frem til jul.
Sjokoladekalender fra Magasin du Nord kommer i et eksklusivt design og 24 deilige sjokoladebiter frem til jul. (Foto: coolstuff)

Unn deg 24 eksklusive luker fylt med sjokolade fra danske Magasin du Nord. Kalenderen er laget i treverk og et utformet som et majestetisk slott. Bak hver luke ligger en liten overraskelse av smaker i form av deilige trøfler.

Sjokoladekalender fra Magasin du Nord

Den nydelige, detaljerte julekalenderen i tre er fylt med sjokoladetrøfler, og kalenderen kan brukes om og om og om igjen.
Sjekk prisen her

Kahl-kaffekalender

Kaffekalender fra Kahls
Kaffekalender fra Kahls

Kahl-kaffekalender er den perfekte adventskalenderen til kaffeelskeren. Julekalenderen fra Kahl tar deg med på en spennende reise hver morgen med ulike smaker fra alle verdens kaffehjørner. Opplev ulike smaker hver dag frem til jul og gjør den mørke morgenen litt lysere med herlig «sort gull». 

Kalender til kaffe elskeren

Kaffekalender fra Kahls.

Nyt en deilig nytraktet kaffe hver dag frem til jul med kaffekalenderen fra Kahls. I kalenderen finner du kaffe fra store deler av verden.
Sjekk prisen her

Jelly Belly Jelly Bean-julekalender

Jelly Belly julekalender
Jelly Belly julekalender (Foto: CoolStuff)

Tell ned dagene til jul med 24 luker, alle med forskjellige smaker av populære Jelly Beans. Bak lukene skjuler det seg til sammen 24 godteribønner i forskjellige smaker. Her finner du smaker som klassikerne: Blåbær, jordbær og smørpopcorn, samt sesongsmakene eple, polkagris og eggelikør.

Jelly Belly julekalender

Tell ned dagene til jul med søte gelébønner fra Jelly Belly!
Sjekk prisen her

Ferrero Collection sjokoladekalender

Spiselig sjokoladekalneder fra Ferro collection
Smakfull sjokoladekalekalender fra Ferro. En god smakebit bak hver luke. (Foto: Coolstuff)

Helt siden 80-tallet har sjokolademerket Ferro Rock gitt smakfull sjokolade til det norske folk. Kanskje spesielt rundt juletider har Nordmenn nytt herlig sveitsisk sjokolade innpakket i den klassiske velkjente gull-papiret.

Ferrero Collection-julekalender

Få en Ferrero sjokolade bak hver luke i desember.
Sikre deg julekalenderen her

Julekalender Jingle Balls 2022 fra Chili Klaus

Storfavoritten er tilbake i 2022 og her gjelder det å være tidlig ute om du skal sikre deg en Jingle Balls-kalender. Den tradisjonelle julekalenderen fra Chili Klaus er i år enda finere og mer spennende enn noen gang. Her får du 24 luker med de klassiske chilikulene, en ny og søt lakris, ferske vingummier, deilige søtsaker og en ny Carolina Reaper hot saus i den ekstra nyttårsluken. 24+1 luker, med andre ord.

Jingle Balls har både milde og sterke delikatesser, så det er noe for enhver smak. Luken med hodeskallen på inneholder dog en chilikule så sterk, at den kan få selv den modigste chili-elsker til å gråte. Så pass på!

Jingle Balls Julekalender fra Chili Klaus

En sterk, men smakfull julekalender som gir selv den modigste chili-elsker en utfordring.
Sjekk prisen her

Les også: Disse kaffetrakterne lager best kaffe

After Eight-julekalender

After eight-julekalender fylt med deilig sjokolade.
After Eight-julekalender fylt med deilig sjokolade.

Med 24 biter av den klassiske After Eight sjokoladen får du alt du måtte drømme om i denne julekalenderen. Sjokoladekalenderen er perfekt til deg som liker den britiske sjokoladen med deilig mintsmak. bak hver uke frem til jul får du en dagelig dose med After Eight sjokolade i ulik smak og størrelse.

After Eight sjokoladekalender

Sjokoladekalender fylt med 24 deilige biter After Eight.
Sjekk prisen her

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

En boks med lakris fra julekalenderen er åpen og lakris faller ut.
Lakrisen fra Lakritsfabriken i Ramlösa kommer i bokser med 30 gram i hver luke. (Foto: Coolstuff)

Med julekalenderen fra Lakritsfabriken i Ramlösa teller du ned til jul med 30 gram premiumlakris hver dag. Bak hver luke skjuler det seg en ny smak, som jordbær, kanel og chili, så her har du mye spennende i vente. Lakrisen er både salt, søt og supersalt!

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

En julekalender med 30 gram lakris bak hver luke.
Sjekk prisen her

Julekalender til han

I denne delen av vår store julekalender oversikt finner du et stort utvalg av adventskalendere til han. Utvalget er stort og variert. Her kan du finne en kalender for en hver smak.

Verktøy-julekalender

Med denne praktiske julekalenderen fra Coolstuff.no kan du gi hjemmefikseren den perfekte desembergaven. Kalenderen med 24 ulike luker gir deg verktøy i ulike kategorier. Her får du alt fra bits og skruverktøy og smarte dingser du trenger hjemme.

Verktøy kalender

Kjenner du en som er veldig snill, og som elsker å skru fast ting? Da har vi den perfekte desemberoverraskelsen: Verktøykalenderen fra tyske Wera.
Kjøp her

Ølkalender 2022

Hånd som tar en ølflaske ut av julekalender.
Denne kalenderen kan du fylle med drikkevarene du liker best. (Foto: Coolstuff)

La øl-elskeren skåle inn julen. Fyll øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimate gaven til øldrikkeren. Kalenderen rommer tjuefire halvlitersflasker, er laget av kartong og leveres sammenlagt. Julekalender kan du selvfølgelig også fylle med brus, cider eller annen drikke, men merk at designet på kalenderen snakker til øl-elskeren.

Lag din egen ølkalender

Kalenderen rommer tjuefire 50 cl-flasker, er laget av kartong og leveres sammenlagt. Vær oppmerksom på at øl ikke er inkludert.
Sjekk prisen her

Høstjakker til herre: Disse jakkene ønsker vi oss nå

Julekalender til de med skjegg

Skjegget er aldri vakrere enn på julaften etter hele 24 dager fylt med skjeggolje i deilige dufter, med pleiende ingredienser. Julekalenderen fra The Bearded Man Company inneholder skjeggoljer som leveres i behagelige, annerledes dufter, som svart kaffe, bergamott og krydret rom. Oljene mykgjør skjegget og gir det både næring og vakker glans. Dessuten trekker den raskt inn i huden uten å bli klissete, og motvirker kløe og irritasjon i skjeggbunnen.

Julekalender med skjeggolje

Julekalenderen fra The Bearded Man Company er fylt med skjeggolje nok til hele desember.
Sjekk prisen her

Gent adventskalender til menn 2022

Julekalenderen fra Gents er en maskulin og røff adventskalender til menn i alle aldere. Kalenderen er fullproppet med skjønnhetsprodukter alle menn trenger i livet. Her finner du alt til barbering, kroppspleie og en parfymer pakket inn i en maskulin sort innpakning i skinnimitasjon og gull detaljer.

Gent adventskalender 2022

Skjønnhetskalender fylt med parfyme, kroppspleie og alt til barbering. Perfekt til alle menn i alle aldere.
Sjekk prisen her

Funko Pop! Harry Potter-julekalender

En magisk julekalender som passer like godt til barn som til voksne, så lenge man er Harry Potter-fan. I de 24 lukene skjuler det seg små Funko Pop!-vinylfigurer fra Harry Potters verden.

Funko Pop! Harry Potter-julekalender

En julekalender proppfull av Harry Potter-figurer.
Sjekk prisen her