Julekalender

Julekalender 2022: Se innholdet i årets adventskalendere

Vil du se hva julekalenderen inneholder før du kjøper? Her åpner vi kalendere til ham, henne, barn og voksen.

Er du en av dem som ønsker å sjekke om julekalenderen er verdt pengen før du kjøper? Eller bare er supernysgjerrig på innholdet? Her åpner vi et utvalg adventskalendere for 2022 til både voksene, barn, ham og henne.

På utkikk etter adventskalender på salg? Se hele utvalget her

Liker du å holde spenningen til siste slutt? Da bør du slutte å scrolle nå.

Dette inneholder Rituals julekalender 2022

Se videoen hvor vi åpner alle de 24 lukene i The Ritual of Advent 2D for 2022 fra Rituals

Skjønnhetskalenderen fra Rituals er en kalender som virkelig ikke kan utelates fra en liste over de beste julekalenderne. Se oss åpne de 24 lukene i videoen over. Kalenderen er fylt av deilige, velduftende produkter som gir deg eller en du er glad i litt ekstra glede hver dag frem til jul. 

Nå med 30% rabatt

Rituals julekalender

The Ritual of Advent-kalenderen er fylt med overraskelser og magi hver morgen i desember, med 24 magiske øyeblikk som venter på å bli oppdaget i nedtellingen til jul.
Kjøp kalendern her

Roblox julekalender: Her åpner vi alle 24 lukene

Kjenner du noen barn eller voksene som er glad i online-spillet Roblox? Julekalenderen fra Roblox baserer seg på det populære spillet der man kan spille og utvikle sitt eget spill. Bak hver luke finner du en liten gave som er sentral i spillet, samt koder som kan veksles inn i gjenstander i spillet. Se åpningen av Roblox julekalender i videoen over.

Roblox julekalender til barn

Adventskalenderen inneholder 24 luker, og bak hver luke finner du en spennende overraskelse.
Kjøp kalenderen her

Dette inneholder Wera verktøykalender

Har du en handy person du vil glede med en julekalender. Da er kanskje verktøykalenderen fra kvaltitetsmerket Wera noe å se nærmere på. I videoen over åpner vi hele adventskalenderen og avslører hva slags verktøy du kan vente deg. Spesielt overrasket og glad ble vi for gaven som skjulte seg bak luke 24.

OBS! Denne kalenderen er dessverre utsolgt

BRIO togbane julekalender: Dette får du

Togbanene fra BRIO er en klassiker år etter år. Og med julekalenderen fra BRIO kan du vente deg den samme, gode kvaliteten bak hver eneste luke som man er vant til fra leketøyprodusenten. Disse 24 gavene vil gli rett inn i barnets togbanesamling, eller være en super start for dem som vil begynne å samle på togbanen fra BRIO. Se videoen over for å se alt innholdet i BRIO togbane julekalender.

Brio adventskalender 2022

Brett ned forsiden av esken for å se en glad julescene. Hver dag vil du finne en ny BRIO-leke som er kompatibel med jernbanesystemet i BRIO World.
Kjøp kalenderen her

Innhold i Kiehl’s Limited edition julekalender 2022

Kiehl’s er kjent for sitt store og unike utvalg av effektiv og naturlig hudpleie til alle hudtyper. Merket har år etter år kommet med en unik julekalender og i år er intet unntak. Årets kalender er fylt med 24 deilige hudpleieprodukter som du kan nyte godt å lenger enn bare desember.

Nå med 30% rabatt

Kiehl’s adventkalender

En herlig gave venter bak hver eneste luke i Kiehl’s Limited Edition adventskalender. Den inneholder 24 overraskelser i form av ikoniske Kiehl’s-produkter.
Kjøp kalenderen her

Dette inneholder Minecraft Mob Head Minis julekalender 2022

Lurer du på hva adventskalenderen Minecraft Mob Head Minis 2022 inneholder? Det populære spillet har gjort barn og unge svært kreative med bygging og konstruksjon i mange år. Her åpner vi alle de 24 lukene – én etter én. Bonus med denne julekalenderen er pappfigurene du kan hente ut av selve emballasjen til kalenderen, og brukes til bygging også i den «fysiske» verdenen.

Minecraft adventskalender 2022

Feir høytiden med Minecraft julekalender og reis med Steve dør til dør gjennom landsbyen – han legger til side forskjellene mellom ham og Mobbene og har gaver til dem alle.
Kjøp kalenderen her

Paw Patrol julekalender 2022 – her er innholdet

Paw Patrol er en stor favoritt blant de yngste barna. Siden sitt inntog på barne-tv for noen år siden har den lille hundefamilien raskt blitt et fast inventar i barnas hverdag. Nå kan du få tak i julekalenderen med de populære figurene. Lurer du på om kalenderen vil falle i smak for ditt barn? Sjekk videoen over der vi åpner alle de 24 lukene.

Paw Patrol julekalender 2022

Kjøp kalenderen her

Pokemon julekalender for 2022

En flott adventskalender til alle som elsker Pikachu og Pokemon. De japanske figurene har gledet flere generasjoner gjennom tv, film, spill og ikke minst Pokemon-kort i mange år. Med denne kalenderen kan du, barna eller hele familien telle ned til jul med hele 25 luker med Pokemon-kort og tilbehør. Lurer du på hva som befinner seg bak hver av de 25 lukene, se videoen over der vi åpner hele Pokemon-julekalenderen.

Pokemon adventskalender 2022

Nå kan du telle ned til julaften med Pokémon TCG adventskalender!
Kjøp kalenderen her

Peppa Gris julekalender – her åpner vi alle lukene

Peppa Gris og familien hennes er yndede figurer for de minste barna. I årets Peppa Gris-kalender finner du et morsomt leketøy bak hver luke hver dag frem mot jul. Har barnet dukkefigurer og hus fra Peppa Gris fra før? Da vil gavene i julekalenderen passe perfekt sammen med disse.

Peppa Gris julekalender 2022

Kjøp kalenderen her
Annonselenke

Les mer på våre temasider: