Shopping

Julekalender 2022: Årets tøffeste adventskalender til han

Med denne kalenderen kan du lage en egen julekaleedner fylt med øl
Med denne tomme julekalenderen kan du enkelt lage en øl-kalender tilpasset din manns smak. (Foto: Coolstuff.no)

Mannen i huset fortjener også en skikkelig julekalender i år. Vi har samlet årets beste adventskalendere til herre i denne store oversikten.

Noen synes kanskje det er litt lenge til jul, mens andre liker å ha noe å glede seg til lang tid i forveien. Uansett kan det være lurt å sikre seg favoritt-kalenderen allerede nå, for de beste julekalenderne for 2021 blir utsolgt lenge før advent.

I vår store oversikt over julekalendere til herre finner du noe for en hver smak. Enten han liker biler, god mat, små overraskelser eller noe godt å drikke finner du en kalender som passer her.

Les også: Årets store oversikt: Disse adventskalenderen ønsker vi oss nå.

Les også: Dette er julekalenderne barna ønsker seg i år.

Les også: Sminke- og skjønnhetskalendere du vil elske.

Les også: Julekalendere du kan lage selv

Verktøy-julekalender

Med denne praktiske julekalenderen fra Coolstuff.no kan du gi hjemmefikseren den perfekte desembergaven. Kalenderen med 24 ulike luker gir deg verktøy i ulike kategorier. Her får du alt fra bits og skruverktøy og smarte dingser du trenger hjemme.

Verktøy kalender

Kjenner du en som er veldig snill, og som elsker å skru fast ting? Da har vi den perfekte desemberoverraskelsen: Verktøykalenderen fra tyske Wera.
Kjøp her

Karamelleriet-julekalender 2022

Julekalender til han fylt med 24 deilig karameller.
Julekalender fylt med 24 deilige karameller. (Foto: Bakeren og kokken)

Kalenderen er fylt med 24 deilige karameller, skjult bak en luksuriøs glitrende innpakning. Kalenderen har 24 luker som alle inneholder to karameller hver. Med 20 forskjellige smaker kan du velge om du vil glede en du er glad i, eller ta begge karamellene selv. 

Årets smakfulle

Karamelleriet 2022

Glitterende og smakfull julekalender fra Karamelleriet.
Sjekk prisen her

Gents, adventskalender til menn 2022

Eksklusiv julekalender til ham fylt med 24 deilige produkter.
Eksklusiv julekalender til ham fylt med 24 deilige produkter. (Foto: Gents)

Julekalenderen fra Gents er en maskulin og røff adventskalender til menn i alle aldere. Kalenderen er fullproppet med skjønnhetsprodukter alle menn trenger. Her finner du alt fra produkt til barbering og kroppspleie til parfymer – alle gjemt bak luker i den sorte, lekre og maskuline kalenderen med skinnimitasjon og gulldetaljer.

Gents adventskalender 2022

Skjønnhetskalender fylt med parfyme, kroppspleie og alt til barbering. Perfekt til menn i alle aldre.
Sjekk prisen her

Adventskalender til øl-drikkeren

Med denne kalenderen kan du lage en egen julekaleedner fylt med øl
Med den tomme julekalenderen kan du enkelt lage en øl-kalender tilpasset mannens smak. (Foto: Coolstuff)

Hva er vel bedre enn en ekte øl-kalender til mannen i huset? Denne adventskalenderen vil garantert bli en storfavoritt! Fyll hver luke med en ny øltype, hver dag frem til julaften. Her velger du det herren i huset liker best enten det er lettøl eller kanskje ulike typer juleøl? Kalenderen er enkel å montere og hver enkelt luke rommer en flaske på 50 cl.

Lag din egen ølkalender

Lag din egen ølkalender fylt med øl i forskjellig størrelse og smak.
Bestill hjem her

24 gode smakebiter med Baileys-sjokoladekalender

mann holder bailys juleklaneder fylt med sjokolade
Få en smakfull baileys-sjokolade hver dag gjennom hele desember. (Foto: Coolstuff)

Hver desember, gjennom flere år, har Baileys kommet med en ny smakfull julekalender til deg som elsker sjokolade. I år gjentar de suksessen og oppgraderer i tillegg innholdet og størrelsen på kalenderen. Bak hver av de 24 lukene får du en liten smakebit av Baileys sine herlige sjokolader. Her får du smaker som Original Irish Cream, salted Caramel og flere andre spennende smaker.

Baileys XL julekalender

Bak kalenderens luker skjuler det seg utsøkte melkesjokoladetrøfler med mykt og kremet Baileys-fyll.
Sjekk prisen her

Chilli Klaus Jingel Balls 2022: En sterk julekalender

Storfavoritten er tilbake også i 2022! Også i år gjelder det å være tidlig ute om du skal sikre deg en kalender fra Jingle Balls. Den tradisjonelle julekalenderen fra Chili Klaus er om mulig enda finere og mer enda mer spennende enn tidligere år. Her får du 24 luker med de klassiske chilikulene, en ny og søt lakris, fersk vingummi, deilige søtsaker. Du får også en ny Carolina Reaper hot sauce i den ekstra nyttårsluken. Her får du med andre ord 24+1 luker.

Det er verdt å merke seg at Jingle Balls har både milde og sterke delikatesser, så det er noe for enhver smak, ikke bare de tøffeste smakesløkene. Luken prydet med med hodeskalle inneholder dog en chilikule så sterk at den kan få selv den modigste chili-elsker til å gråte. Så pass på!

Jingle Balls-julekalender fra Chili Klaus

En sterk, men smakfull julekalender som gir selv den modigste chili-elsker en utfordring.
Sjekk prisen her

After Eight-julekalender

After eight-julekalender fylt med deilig sjokolade.
After eight-julekalender fylt med deilig sjokolade. (Foto: Coolstuff)

Med 24 biter av den klassiske After Eight-sjokoladen får du alt du måtte drømme om i denne julekalenderen. Sjokoladekalenderen er perfekt til deg som liker den britiske sjokoladen med deilig mintsmak. Bak hver uke frem til jul får du en daglig dose med After Eight-sjokolade med ulike smaker og størrelser.

After Eight-sjokoladekalender

Sjokoladekalender fylt med 24 deilige biter After Eight.
Sjekk prisen her

Gi mannen en «Porsche» til jul

(Foto: Coolstuff)

Den eneste haka er at bilen må han bygge selv og den er i skala 1:43 til en ekte Porsche 911 – men den kommer med ekte Porsche-lyd! Utenom modellbil i byggesettformat med sokkelplate inneholder kalenderen også en lydmodul med originallyden fra en Porsche 911-motor. I tillegg får du et hefte fullspekket med nerdete bakgrunnsinfo om den klassiske modellen.

Porche julekalender

Oppnå full julestemning med julekalenderen til Porsche 911
Bestill kalenderen her

Julekalender til han med skjegg

Skjegget har aldri vært vakrere enn på julaften etter hele 24 dager fylt med skjeggolje, med pleiende ingredienser og deilige dufter. Julekalenderen fra The Bearded Man Company inneholder skjeggoljer som leveres i behagelige, annerledes dufter, som svart kaffe, bergamott og krydret rom. Oljene mykgjør skjegget og gir det både næring og vakker glans. Dessuten trekker den raskt inn i huden uten å bli klissete, og motvirker kløe og irritasjon i skjeggbunnen.

Julekalender med skjeggolje

Julekalenderen fra The Bearded Man Company er fylt med skjeggolje nok til hele desember.
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: